SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el. I. OOC KÉRDÉSEK 1. Neved és korod: Róbertnek hívnak és 19 éves vagyok.2. Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 4216 | CHARACTER ID: 41992.1 Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/a/0EYjDEf https://imgur.com/a/v99o0CN 2.2 Játszott perceid száma: 31.4472.3 Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 3-4 órát, hétévégén valószínűleg kicsit kevesebbet.3. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2017 óta, de most kezdtem újra idén.4. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? SeeRING-nél voltam szerelő, Mester Szerelő pozicióig jutottam. Azért léptem ki, mert egy kicsit monoton volt illetve unalmas azáltal hogy közel se volt annyi szerelni való, mint mondjuk Jesse-nél.5. Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Mint már írtam, Róbertnek hívnak és Békés megyében élek. A hétkoznapjaimon szeretek játszani általában CS-zek vagy pedig See-zek. Viszont hétvégén mindig valami programom utazás vagy csak simán a haverjaimmal és barátaimmal bulizgatunk. Végzős vagyok technikumban, amint végeztem és felvesznek (remélem), Gépészmérnöki szakra megyek azután pedig Épületgépész mérnökire szeretnék menni. A családomban van egy építőipari cég így adott eléggé az elhelyezkedésem. Eléggé közösségi embernek mondanám magam és szeretek csapatban dolgozni, ami szerintem semmikép sem hátrány.6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? LV-n nem volt még szerencsém rendvédelemi frakcióban részt venni, V3-on még voltam NAV-os és igazából kíváncsi vagyok mi minden lehet itt más.7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Ez talán egy igazoltatás során látszik a legjobban, Amerikában a kiszállást követeően folyamatosan a pisztolyán van a keze az intézkedő rendőrnek, a igazoltatott személynek pedig a kormány kell tartania a két kezét. Innen is látszik, hogy mekkora veszélynek vannak kitéve ott a rendőrok, például a sok fegyvertartó miatt. Talán azt lehet rámondani hogy sokkal határozottabban lépnek fel az emberek "ellen".8. Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Egy mexikói karaktert alakítanék, aki elég sok rosszat megélt. Végig nézte a rengeteg bűnözést, gyilkosságokat és mélyszegénységet ami ott van. Emiatt egy teljesen a hivatásért élő, a jó oldalt választó karaktert hoznék. Minden erejével azon lenne, hogy visszaszorítsa a bűnözést amennyire csak ez lehetséges. Egy határozott, kemény, mégis logikus és épeszű rendőrt.II. SZEMÉLYES ADATOK (Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyunk kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!) 1. Teljes neve: George P Josh2. Születési helye, ideje: Las Venturas, 05.18.1996.3. Állampolgárság:[x] U.S. állampolgársággal rendelkezem.[ ] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[ ] Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[ ] Egyik sem a fent említettek közül. 4. Személyi igazolvány száma: 150263DS5. Vezetői engedély száma: 973357HP6. Fegyverviselési engedély száma (opcionális): - 7. Lakcím: 37. Gold, Tierra Robada, San Andreas, 45008. Telefonszám: +38-76-603-5306 10. Magasság: 6;111. Testsúly: 183 lbs12. Etnikum: Mexikói, fehér13. Nem: FérfiIII. TANULMÁNYOK 1. Legmagasabb iskolai végzettség:[x] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[x] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Engineering Technology, Bachelor of Science Degree 2. Intézmény neve: Daytona State College3. Végzettség elvégzésének ideje: 06.28.2018. 4. Idegennyelv megnevezése (opcionális): -5. Megszerzett szint (opcionális): -IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK (A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!) 1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [x] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 2. Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [x] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 3. Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [x] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 4. Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [x] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 5. Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [x] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -/INDENT] 6. Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [x] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 07/11/2024 George P Josh |
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]