Deputy Sheriff Trainee - George P Josh

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Robee

Újonc
2019. 01. 10.
34
10
V4 karakter
Josh Hemmings
LV karakter
George P Josh
YBKjOfV.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT

APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!

Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK

1.Neved és korod: Róbertnek hívnak és 19 éves vagyok.

2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 4216 | CHARACTER ID: 4199

2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/a/0EYjDEf https://imgur.com/a/v99o0CN

2.2Játszott perceid száma: 31.447

2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 3-4 órát, hétévégén valószínűleg kicsit kevesebbet.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2017 óta, de most kezdtem újra idén.

4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? SeeRING-nél voltam szerelő, Mester Szerelő pozicióig jutottam. Azért léptem ki, mert egy kicsit monoton volt illetve unalmas azáltal hogy közel se volt annyi szerelni való, mint mondjuk Jesse-nél.

5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Mint már írtam, Róbertnek hívnak és Békés megyében élek. A hétkoznapjaimon szeretek játszani általában CS-zek vagy pedig See-zek. Viszont hétvégén mindig valami programom utazás vagy csak simán a haverjaimmal és barátaimmal bulizgatunk. Végzős vagyok technikumban, amint végeztem és felvesznek (remélem), Gépészmérnöki szakra megyek azután pedig Épületgépész mérnökire szeretnék menni. A családomban van egy építőipari cég így adott eléggé az elhelyezkedésem. Eléggé közösségi embernek mondanám magam és szeretek csapatban dolgozni, ami szerintem semmikép sem hátrány.

6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? LV-n nem volt még szerencsém rendvédelemi frakcióban részt venni, V3-on még voltam NAV-os és igazából kíváncsi vagyok mi minden lehet itt más.

7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Ez talán egy igazoltatás során látszik a legjobban, Amerikában a kiszállást követeően folyamatosan a pisztolyán van a keze az intézkedő rendőrnek, a igazoltatott személynek pedig a kormány kell tartania a két kezét. Innen is látszik, hogy mekkora veszélynek vannak kitéve ott a rendőrok, például a sok fegyvertartó miatt. Talán azt lehet rámondani hogy sokkal határozottabban lépnek fel az emberek "ellen".

8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Egy mexikói karaktert alakítanék, aki elég sok rosszat megélt. Végig nézte a rengeteg bűnözést, gyilkosságokat és mélyszegénységet ami ott van. Emiatt egy teljesen a hivatásért élő, a jó oldalt választó karaktert hoznék. Minden erejével azon lenne, hogy visszaszorítsa a bűnözést amennyire csak ez lehetséges. Egy határozott, kemény, mégis logikus és épeszű rendőrt.

II. SZEMÉLYES ADATOK

(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyunk kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)

1.Teljes neve: George P Josh

2.Születési helye, ideje: Las Venturas, 05.18.1996.

3.Állampolgárság:

[x] U.S. állampolgársággal rendelkezem.

[ ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.

[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.

[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.

4.Személyi igazolvány száma: 150263DS

5.Vezetői engedély száma: 973357HP

6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -

7.Lakcím: 37. Gold, Tierra Robada, San Andreas, 4500

8.Telefonszám: +38-76-603-5306

9.E-mail cím: Georgejosh@seelv.com

10.Magasság: 6;1

11.Testsúly: 183 lbs

12.Etnikum: Mexikói, fehér

13.Nem: Férfi

III. TANULMÁNYOK

1.Legmagasabb iskolai végzettség:

[x] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​

[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​

[x] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​

Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Engineering Technology, Bachelor of Science Degree

2.Intézmény neve: Daytona State College

3.Végzettség elvégzésének ideje: 06.28.2018.

4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): -

5.Megszerzett szint (opcionális): -

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK

(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)

1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [x] NEM

↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -​

2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [x] NEM

3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [x] NEM

4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [x] NEM

5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [x] NEM

↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -/INDENT]

6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [x] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.

Kelt: 07/11/2024

George P Josh

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

Satix

Újonc
2023. 03. 20.
74
223
LV karakter
Wesley Sears
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELUTASÍTVA

Tisztelt George P Josh!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezése elutasításra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk.

Tisztelettel,

signature.png

Lieutenant Wesley Sears
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.