![]() SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el. I. OOC KÉRDÉSEK 1. Neved és korod: : Zsombor | 162. Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 31155 | CHARACTER ID: 310772.1 Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról:
Válasz Válasz 2.2 Játszott perceid száma: 67342.3 Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Előreláthatólag 2-4órát!3. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2023. 06. 27 óta (Bár aktívan kb 1hónapja játszom!) 4. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? X5. Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Üdv! Zsombor vagyok, 16 éves. Közel 10 évig éltem és tanultam Ausztriában, így szinte tökéletesen beszélek németül. Emellett természetesen angolul és magyarul is tudok. Terveim között szerepel a spanyol nyelv elsajátítása, de ez még nem biztos. Körülbelül 3 éve foglalkozom programozással, főként HTML, CSS és JavaScript területen. Szabadidőmben szeretek úszni és számítógépes játékokkal játszani, különösen RP-zni.6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Azért szeretnék a Sheriffséghez csatlakozni, mert számomra ez egy különleges RP élményt nyújtana. Nem szeretem a „nagyvárosokat”, inkább a vidéki környezetet kedvelem (éppen ezért játszom az LV szerveren.)7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Amerikában a sheriff a megye főrendőre, akit az emberek választanak, míg Magyarországon nincs ilyen, csak kinevezett rendőrfőnökök. A sheriffek vidéken dolgoznak, míg a magyar rendőrség mindenhol ugyanúgy működik. Amerikában a rendőröknek tobb szabadságuk van a döntésekben, míg Magyarországon szigorúbb szabályokat követnek.8. Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Általában mindig humoros karaktert alakítok, mivel irl is jó a humorérzékem. Járőrözés közben valószínűleg én lennék az, aki a legtöbbet beszél, és próbálja fenntartani a jó hangulatot. Ugyanakkor, ha bármi gyanúsat észlelek, esetleg igazoltatásra kerül sor vagy erősítést kérnek, azonnal komolyra váltok. Fontos számomra, hogy segítsek az új városlakóknak, ezért kisebb hibák felett szemet hunynék, és inkább támogatnám őket a beilleszkedésben. Például elmondanám nekik, merre találják a fontosabb helyeket, vagy mire érdemes figyelniük.II. SZEMÉLYES ADATOK (Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!) 1. Teljes neve: Ethan Blueberry2. Születési helye, ideje: 02-05-19973. Állampolgárság:[ X ] U.S. állampolgársággal rendelkezem. [ ] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[ ] Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[ ] Egyik sem a fent említettek közül. 4. Személyi igazolvány száma: 437702SL5. Vezetői engedély száma: 906009MN6. Fegyverviselési engedély száma (opcionális): Nincsen 7. Lakcím: 24 Venturas Street, Las Venturas8. Telefonszám: +38-76-379-4298 10. Magasság: 6'1"11. Testsúly: 173 lbs12. Etnikum: Caucasion Fe13. Nem: FehérIII. TANULMÁNYOK 1. Legmagasabb iskolai végzettség: [ ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ X ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Forensic Science 2. Intézmény neve: Las Venturas High School3. Végzettség elvégzésének ideje: 2019 4. Idegennyelv megnevezése (opcionális): Német5. Megszerzett szint (opcionális): FelsőfokúIV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK (A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!) 1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM ↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 2. Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM ↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 3. Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM ↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 4. Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM ↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 5. Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM ↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 6. Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM ↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 03-09-2025 Ethan Blueberry |
Utoljára szerkesztve: