DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Dean Kapri

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rizsi

Barangoló
2019. 01. 10.
121
316
22
V4 karakter
kentrell patton
LV karakter
dean kapri
Sasd-star-4.webp

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Ádám, 22 éves vagyok.
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 3887 | CHARACTER ID: 3870
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://prnt.sc/mIoXRwyLtq0Z https://prnt.sc/G24DkSqpNpep
2.2Játszott perceid száma: 10.040 perc.
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Hétköznap 2-3-4 órát, hétvégén ezeknek a dupláját is akár.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2018. augusztusába regisztráltam, viszont komolyabban 2-3 hónapja.
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? Nem voltam LV-n frakcióban még.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Budapesten élek, épületgépészként dolgozom a nagy világban már főállásként az érettségim letétele óta, ami hétköznap kitölti a napjaim nagyrészét. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lógni illetve az autómmal törődni. Ha ez a kettő megvolt akkor általában a számítógép előtt töltöm az időmet. Nagyon könnyen alkamazkodó típusnak tartom magam, legyen az akármilyen körülmény / szituáció és hamar feltudom venni a ritmust / szokásokat.
6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? V3-on (mostmár ugye V4) az 5000+ játszott óráimat rendvédelmi frakcióban töltöttem főként, párszor próbálkoztam az illegál témával, de rájöttem hogy nem hozzám dukál. Ezért szeretnék itt Las Venturason is elsőnek egy ilyen frakcióban részt venni, mivel úgy gondolom (remélem), hogy belevaló vagyok a közösségbe. Mióta rendszeresen játszok a barátaimmal a szerveren, számomra nagyon szimpatikus az egész közösség és a színvonal. Továbbá nagyon érdekel az amerikai roleplay, szerveren való találkozásaim a rendőrökkel mindig sok kérdést vetett fel bennem (jó értelembe) és egyre kíváncsibbá tett.
7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Véleményem szerint minden. Amerikában a fegyvertartás joga sokkal "szabadabb" ezáltal egy mezei embernél lehet éles kis / nagykaliberű lőfegyver. Magyarországon tudtommal éles lőfegyverre nem lehet fegyvertartási igazolványt szerezni, csak riasztó fegyverre. Az más dolog, hogy ki honnan szerzi az éles fegyverét, amit esetlegesen illegálisan tart. Amerikában én úgy gondolom, hogy a kábítószer vagy alkohol használata sincsen teljesen kordában tartva, számtalan olyan videót látni, ahol bármilyen befolyásoltság alatt álló emberek rendőrökre lőnek egy ellenőrzés során. Itthon én szerintem azért ez hamar kiszűrhető és ilyen szintre nagyon ritkán fordult a helyzet. Röviden és tömören az a véleményem, hogy Magyarországon sokkal szigorúbb szabályok vonatkoznak ránk és sokkal könnyebb dolga van a rendvédelmi szervezeteknek mivel kevesebb mint 10 millió embert kell kordában tartania míg Amerikában ez egy állam majdnem.
8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Rendkívül figyelmes, magabiztos és higgadt férfi személyt. Kölcsönös tiszteletet viszonozva, döntéseit megfontoltan és nem forró fejjel hajtja végre. Teljes mértékben csapatjátékos és számít a társaira a jóban - rosszban. Jó megfigyelő és mástól szerzett tudását szereti továbbadni. Sokszor szeret kérdezni, mivel nem szeretne hibázni semmiben sem.

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Dean Kapri
2.Születési helye, ideje: 1998.04.01.
3.Állampolgárság:
[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 981899NM
5.Vezetői engedély száma: 299078LL
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -
7.Lakcím: Nincs bejelentett lakcím.
8.Telefonszám: +38-76-490-4358
9.E-mail cím: deankapri@seelv.com
10.Magasság: 6'5"
11.Testsúly: 208 lbs
12.Etnikum: amerikai
13.Nem: férfi

III. TANULMÁNYOK
1.Legmagasabb iskolai végzettség:
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Jog.
2.Intézmény neve: University of Kansas
3.Végzettség elvégzésének ideje: 2023.10.19.
4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): -
5.Megszerzett szint (opcionális): -

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt: 02/06/2025
Dean Kapri

Utoljára szerkesztve:
  • Fire
Reactions: kadarboss

szab

Veterán
See Game Helpdesk
LV
2019. 01. 10.
2 596
9 545
22
LV karakter
Callum Burks
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Dean Kapri!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Sergeant Callum Burks
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

• Imádom
Reactions: rizsi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.