DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Carlos Oliveira

DavidGames

Újonc
2024. 01. 30.
40
6
V4 karakter
Jill Valentine
LV karakter
Carlos Oliveira
V2 karakter
------------------
YBKjOfV.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Dávid, 18
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 34455 | CHARACTER ID: 34352
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/kqbJDcb https://imgur.com/zlSYNc8
2.2Játszott perceid száma: 17.027 perc
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Hétköznap: 2-3 óra, Hétvégén: 3-4 óra.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? Február óta, az az 2024.02.09.
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? LVMS, SeeRing. Felmondás.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Sziasztok! Dávid-nak hivnak, 18 éves vagyok. Épitész mérnöki iskolát végeztem, de bevalom, hogy nekem nem tetszet, nem is az én szakmám volt. Szeretek barátokat szerezni, mindig is szeretem ismerkedni és megismerni másokat. Az éretségim mellet munkát is keresek. Hobbim volt videó vágás, mivel szeretem videokat vágni, a discord cofigolás is volt hobbim. Mindig is szeretem fejlödni és tanulni, olyan dolgokban ahól el tudnám sajátitani a tudást. Egy kedves személy vagyok. Sok emberel akit megismerek tudok jó kapcsolatot ápolni. Csendes ember vagyok, és néha szeretek beszélni sokat, de ritkán.​
6.Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Már réggóta szeretem volna magam kiprobálni, az amerikai tipusú rendvédelmet, és kiváncsiságal tett enegemet, hogy milyen lehet, egy amerikai sheriffet rpz-ni.
7.Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Az Amerikai rendvédelmisek igazoltatás során, a rendőr ezt úgy hajtja végre, hogy kezüket folyamatosan a marok lőfegyverükön tartva hajtják végre azon eshetőségekre, ha esetlek az intézkedés alá vont személy bár mely olyan cselekedetett követne el vagy tenne, ami bűn el követésére sarkalná. A testkamerákat, leginkább az amerikai rendvédelmiseknél kötelezik annak használatára, a folyamatós üldözések, és igazoltatásók mellet.. A Magyar rendvédelmiseknél, ez általában nem kötelezik.
8.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Egy Amerikai-Mexikoi volt ex katona, aki egy nagyon kemény életen esett keresztül. Mexiko-ból mentek át az USA határain a drógháború elől, és minden áron katona akart lenni, megvédeni az ilyen helyzetben lévő családokat. A NAVY Seals USA katonai részleghez csatlakozot, majd ott kezdte a kiképzéseit. A hadsereg után csatlakozik, a U.B.C.S magán katonai hadseregben, ahól mindenféle szenvedést kellet át éljen, majd kényszer leszerelést hajtot végre ami alapján körözést álitotak ki, majd évekel később csatlakozik a BSAA-hez ahol több barátót és ismerőst szerzet mint eddig...​

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Carlos Oliveira
2.Születési helye, ideje: Mexico, Guadalajara. 09.02.1977.
3.Állampolgárság:
[ X ] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ - ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ - ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ - ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 194952PY
5.Vezetői engedély száma: 114749YD
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -​
7.Lakcím: -​
8.Telefonszám: +38-76-507-9602​
9.E-mail cím: feketepeter12@gmail.com
10.Magasság: 5 feet, 10 inches.
11.Testsúly: 154 lbs
12.Etnikum: Mexicoi, Amerikai
13.Nem: Férfi

III. TANULMÁNYOK
1.Legmagasabb iskolai végzettség:
[ - ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[ - ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
[ X ] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal​
Amennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: -
2.Intézmény neve: Loyola Marymount, USA, Los Angeles California.
3.Végzettség elvégzésének ideje: 1995.02.10
4.Idegennyelv megnevezése (opcionális): Angól, Spanyól
5.Megszerzett szint (opcionális): Anyanyelvi

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ - ] IGEN [ X ] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ - ] IGEN [ X ] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ - ] IGEN [ X ] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ - ] IGEN [ X ] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ - ] IGEN [ X ] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ - ] IGEN [ X ] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 11/04/2024
Carlos Oliveira