- 2020. 08. 31.
- 33
- 58
- V4 karakter
- David Hortez
- LV karakter
- Caden Mase
SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el. I. OOC KÉRDÉSEK 1. Neved és korod: Zalán, 19.2. Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 1362 | CHARACTER ID: 13582.1 Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://postimg.cc/GTKxyjhZ https://postimg.cc/gallery/4YD2tfx 2.2 Játszott perceid száma: 36 457 perc2.3 Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Naponta 3-4 órát tudnék a frakcióra fordítani.3. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2021 óta.4. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? LV-n még nem voltam frakcióba.5. Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Sziasztok, Zalán vagyok, tizenkilencedik életévemet taposom jelenleg. Egy rendezvénytechnikai cégénél foglalatoskodok, színpadi világítástechnikusként. Szabaidőmet általában külböző számítógépes játékokkal töltöm, főként a SeeMTA-val. Nyaranként édesapám családi vállakozásába segítek be, pultosként egy étteremben.6. Miért pont hozzánk szeretnél csatlakozni? Mindig is csodáltam az amerikai rendvédelem munkásságát, ezért szeretném kipróbálni magam ebben a szerepben. Ezenkívül szeretnék tartozni valahová a szerveren, és egy jó közösséggel körbezárni magam.7. Szerinted mi a különbség az amerikai és a magyar rendvédelem között? Kezdésként már magában a felépítésükben is nagy a különbség. Az USA-ban egy decentralizált rendszert használnak, több részre vannak szétosztva a szervezetek, míg Magyarország egy központilag felépített strukturával rendelkezik. Felszerelések terén is nagy eltérések vannak, Amerikában a rendvédelem jóval nagyobb eszközparkkal rendelkezik, jobban kivannak képezve az állományok tagjai. Ezt főleg az ottani fegyvertörvényeknek "köszönhető".8. Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Caden-nel egy munkaorientált, magabiztos férfi szerepét tölteném be. Higgadt személy, nem kapkod cselekedeteivel. Értékrendjét a kölcsönös tiszteletre alapozza. Társaságban nyitott, hajlamos sokat beszélni magáról.II. SZEMÉLYES ADATOK (Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!) 1. Teljes neve: Caden Mase2. Születési helye, ideje: Las Venturas, Las Venturas Medical Center, 06/29/19983. Állampolgárság: Europid[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.[ ] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[ ] Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[ ] Egyik sem a fent említettek közül. 4. Személyi igazolvány száma: 233460VX5. Vezetői engedély száma: 544438ZV6. Fegyverviselési engedély száma (opcionális): - 7. Lakcím: Las Venturas, 44716, Whitewood Estates 5418. Telefonszám: +38-76-558-7972 10. Magasság: 6'1"11. Testsúly: 173lbs12. Etnikum: Europid13. Nem: FérfiIII. TANULMÁNYOK 1. Legmagasabb iskolai végzettség:[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban kiállított középiskolai képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[ ] Rendelkezem érvényes GED teszt sikeres elvégzésével kiállított dokumentummal[X] Rendelkezem az Amerikai Egyesült Államokban főiskolai vagy egyetemi képzés sikeres elvégzésével kiállított dokumentummalAmennyiben egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezik jelölje a kurzus pontos nevét, szakirányát: Közgazdaságtan 2. Intézmény neve: University of Los Santos3. Végzettség elvégzésének ideje: 06/14/2021 4. Idegennyelv megnevezése (opcionális): Spanyol5. Megszerzett szint (opcionális): Felsőfok (C1)IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK (A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!) 1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 2. Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 3. Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 4. Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 5. Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - 6. Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: - Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 10/28/2024 Caden Mase |