DEPUTY SHERIFF II - Moe Rogers

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fekusz

Zöldfülű
2022. 09. 24.
154
86
www.youtube.com
LV karakter
Moe Rogers
Sasd-star-4.webp

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Attila, 20 éves vagyok
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 23062 | CHARACTER ID: 23017
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://imgur.com/a/yBtU8FR https://imgur.com/a/h2jK2ci
2.2Játszott perceid száma: 123.671
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? 3órát tudok lenni a munkám miatt lehet ez több is vagy kevesebb.

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2022. 09. 20
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? SASD, Freemonte Street Norte, LVMPD, SeeRing, kiszeredtem volna próbálni minől több mindent.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Hali Attila vagyok 20 éves szabadidőmbe átalában motorozok vagy haverokkal játsznuk. Egyik szenvedélyem az Airsoft amit fő állásom mellet kis munkaként Airsoft replikákat tuningolok mint belső szerkezetileg, és mint külső optikailag is. Nemrég kezdtem bele a 3D nyomtatás rejtelmeibe, jelenleg Airsoft-hoz készítek gránátokat amik eddig remekül müködtek.
6.Miért szeretnél ismét hozzánk csatlakozni? Hát visszaszeretnék térni ahol elkezdtem, akkoriban mikor beléptem szerettem a frakciót nagyon csak bizonyos dolgok miatt kiléptem. Láttam hogy vezetőség váltás volt nézegettem és most jutottam el odáig hogy vissza szeretnék menni ahol elkezdtem komolyabban játszani a szerón.
7.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Egy rejtélyes, határozott és gyakran gúnyos karakter lenne aki mindig a törvényt tartja szem előtt. Aki képes rugalmas lenni bizonyos körökben. Képességei közé tartozik a szituációk gyors felmérése elkerülése/elhárítására.Munkája során mindig a maximumot hozza ki magából ha megtalálja a bizonyos baráti körét akkor tud igazán laza lenni és humoros. Szabadidejében is próbálja fejleszteni magát.

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Moe Rogers
2.Születési helye, ideje: Las Venturas Medical Services 05/04/1995
3.Állampolgárság:
[x] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 939518IZ
5.Vezetői engedély száma: 789577KF
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -
7.Lakcím: Sinola Street 19. / Rockshore West / Las Venturas / Egyesült Államok
8.Telefonszám: +38-76-313-3742
9.E-mail cím: Roger110@seemail.com
10.Magasság: 6'0
11.Testsúly: 180Lbs
12.Etnikum: Afróamerikai
13.Nem: Férfi

III.Munkaviszony
1.Szervezet: SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
2.Betöltött pozíció: Deputy Sheriff II
3.Munkaviszony kezdete és vége: 06.13.2023-08.21.2023
4.Távozás oka: Felettesi problémák.

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [x] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [x] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [x] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [x] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [x] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [x] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze:-​

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt: 02.03.2025
Moe Rogers

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

szab

Veterán
See Game Helpdesk
LV
2019. 01. 10.
2 596
9 545
22
LV karakter
Callum Burks
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Moe Rogers!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Sergeant Callum Burks
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.