![]() SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT APPLICATION FORM ,,DEDICATED TO YOUR SAFETY" Tisztelt Jelentkező! Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el. I. OOC KÉRDÉSEK 1. Neved és korod: Gábor, 202. Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 16269 | CHARACTER ID: 162342.1 Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://i.imgur.com/N61KbQj.png https://i.imgur.com/8bHO0Bk.png 2.2 Játszott perceid száma: 675942.3 Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Hármat legalább3. Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? A v4-es frssítés óta komolyabban, de előtte időnként feljártam.4. Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? SASD: Nem magamtól léptem ki, hanem egy az LVPE frakció tagjaival közös szerepjáték után velük készült élménykép (csoportkép az LVPE HQ előtt) miatt ami teljesen szabályos volt eltávolítottak a frakcióból, nem mondta meg kik voltak inkább tartottam helyettük a hátam. Még Fanni és Norbi időszaka alatt történt ez. LVPE: Egy mondvacsinált indok miatt közös megegyezéssel távoztam.5. Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Tempi vagyok, 20 éves! Szabadidőmben rengeteget olvasok, időnként élőben közvetítek és fotózok. Jelenleg a matematika érettségimre készülök illetve emellett állást keresek. Szeretek a szabadban lenni fotózni a természetet és a repülőgépeket. Rövidtávú célom, hogy külföldön dolgozhassak ezt követően kanadában való letelepedés.6. Miért szeretnél ismét hozzánk csatlakozni? Azért mert engem mindig is a rendvédelmi szerepjáték vonzott, sosem játszottam mást és ehhez szeretném is tartani magam. Ezen felül szerettem a frakcióban tevékenykedni, de sajnos egy nevetséges indok miatt ez befuccsolt. Ezen túl nagyon jó volt véleményem szerint a közösség a SASD berkein belül (nem tudom mennyire változott a felállás abban, hogy vannak e akkorról még tagok) és ismét szeretnék ennek a remek kis csapatnak a tagja lenni.7. Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Efrem Morton egy jó kiállású 2 méter 15 centi magas 70kg os test súllyal rendelkező személy. Kriminalisztikát végzett, korábban a San Andreas Sheriff's Department szolgálatában látott el járőr illetve a SASDon belül a Detective Bureau szolgálatában nyomozati tevékenységet köszönhetően a mester diplomájának. Efrem szeret csapatban dolgozni és szereti a munkáját precízen elvégezni. A rá kiszabott feladatokat a tőle telhető legjobban hajtja végre. Efrem egy makacs, szigorú, de jó köztisztviselő személy aki szeme első sorban a civil lakosság érdekeit tartja szem előtt, igyekszik segíteni őket ott ahol tudja abban amiben csak tudja. Nyomozati tevékenységével és hosszabb beépüléseivel igyekszik a rendet fenntartani.II. SZEMÉLYES ADATOK (Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!) 1. Teljes neve: Efrem Morton2. Születési helye, ideje: Las Venturas, San Andreas. 05/06/19983. Állampolgárság:[ X ] U.S. állampolgársággal rendelkezem.[ - ] Honosított U.S. állampolgár vagyok.[ - ] Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.[ - ] Egyik sem a fent említettek közül. 4. Személyi igazolvány száma: 343491TY5. Vezetői engedély száma: 657792BC6. Fegyverviselési engedély száma (opcionális): N/A 7. Lakcím: 54, Main St, Downton, Las Venturas 597438. Telefonszám: +38-76-960-0682 10. Magasság: 7,05 ft11. Testsúly: 154,32 lb12. Etnikum: Amerikai13. Nem: FérfiIII.Munkaviszony 1. Szervezet: SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT2. Betöltött pozíció: Deputy Sheriff I ezen felül Detective I3. Munkaviszony kezdete és vége: 07/18/2023-10/11/20234. Távozás oka: Vezérkar által történő leszerelésIV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK (A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!) 1. Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [ X ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: N/A 2. Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [ X ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: N/A 3. Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [ X ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: N/A 4. Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [ X ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: N/A 5. Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [ X ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: N/A 6. Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [ X ] NEM↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: N/A Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 03/15/2025 Efrem Morton |
Utoljára szerkesztve: