DEPUTY SHERIFF I - Efrem Morton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lazy Guy

,,Csak az számít, hogy tudd, mit akarsz, és küzdj"
2020. 07. 01.
219
362
20
Narnia
V4 karakter
Rick Milburn
LV karakter
Efrem Morton
V2 karakter
Larvell Jones
Sasd-star-4.webp

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Gábor, 20​
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 16269 | CHARACTER ID: 16234
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://i.imgur.com/N61KbQj.png https://i.imgur.com/8bHO0Bk.png
2.2Játszott perceid száma: 67594
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? Hármat legalább

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? A v4-es frssítés óta komolyabban, de előtte időnként feljártam.
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? SASD: Nem magamtól léptem ki, hanem egy az LVPE frakció tagjaival közös szerepjáték után velük készült élménykép (csoportkép az LVPE HQ előtt) miatt ami teljesen szabályos volt eltávolítottak a frakcióból, nem mondta meg kik voltak inkább tartottam helyettük a hátam. Még Fanni és Norbi időszaka alatt történt ez. LVPE: Egy mondvacsinált indok miatt közös megegyezéssel távoztam.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Tempi vagyok, 20 éves! Szabadidőmben rengeteget olvasok, időnként élőben közvetítek és fotózok. Jelenleg a matematika érettségimre készülök illetve emellett állást keresek. Szeretek a szabadban lenni fotózni a természetet és a repülőgépeket. Rövidtávú célom, hogy külföldön dolgozhassak ezt követően kanadában való letelepedés.
6.Miért szeretnél ismét hozzánk csatlakozni? Azért mert engem mindig is a rendvédelmi szerepjáték vonzott, sosem játszottam mást és ehhez szeretném is tartani magam. Ezen felül szerettem a frakcióban tevékenykedni, de sajnos egy nevetséges indok miatt ez befuccsolt. Ezen túl nagyon jó volt véleményem szerint a közösség a SASD berkein belül (nem tudom mennyire változott a felállás abban, hogy vannak e akkorról még tagok) és ismét szeretnék ennek a remek kis csapatnak a tagja lenni.
7.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Efrem Morton egy jó kiállású 2 méter 15 centi magas 70kg os test súllyal rendelkező személy. Kriminalisztikát végzett, korábban a San Andreas Sheriff's Department szolgálatában látott el járőr illetve a SASDon belül a Detective Bureau szolgálatában nyomozati tevékenységet köszönhetően a mester diplomájának. Efrem szeret csapatban dolgozni és szereti a munkáját precízen elvégezni. A rá kiszabott feladatokat a tőle telhető legjobban hajtja végre. Efrem egy makacs, szigorú, de jó köztisztviselő személy aki szeme első sorban a civil lakosság érdekeit tartja szem előtt, igyekszik segíteni őket ott ahol tudja abban amiben csak tudja. Nyomozati tevékenységével és hosszabb beépüléseivel igyekszik a rendet fenntartani.

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Efrem Morton​
2.Születési helye, ideje: Las Venturas, San Andreas. 05/06/1998​
3.Állampolgárság:
[ X ] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ - ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ - ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ - ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 343491TY​
5.Vezetői engedély száma: 657792BC​
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): N/A​
7.Lakcím: 54, Main St, Downton, Las Venturas 59743​
8.Telefonszám: +38-76-960-0682​
9.E-mail cím: efrem.morton@seemail.com
10.Magasság: 7,05 ft
11.Testsúly: 154,32 lb
12.Etnikum: Amerikai​
13.Nem: Férfi​

III.Munkaviszony
1.Szervezet: SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
2.Betöltött pozíció: Deputy Sheriff I ezen felül Detective I
3.Munkaviszony kezdete és vége: 07/18/2023-10/11/2023
4.Távozás oka: Vezérkar által történő leszerelés

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [ X ] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: N/A​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [ X ] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [ X ] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [ X ] NEM
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [ X ] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [ X ] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam. Kelt: 03/15/2025
Efrem Morton

Utoljára szerkesztve:

Qwanter

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 26.
357
144
V4 karakter
Tom Qwanter
LV karakter
Tom Bensley
V2 karakter
-
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELUTASÍTVA

Tisztelt Efrem Morton!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF TRAINEE pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton értesítjük, hogy jelentkezése elutasításra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk.

Tisztelettel,

signature-2.png

Sergeant Tom Bensley
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.