DEPUTY SHERIFF - Finley Horton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dini

no mercy
2021. 09. 04.
725
1 682
V4 karakter
finley.horton
LV karakter
finley.horton
YBKjOfV.png

SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
APPLICATION FORM

,,DEDICATED TO YOUR SAFETY"

Tisztelt Jelentkező!
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt. Ügyelj a pontos és helyes kitöltésre. Formanyomtatványt a helyesírásnak megfelelően kell kitölteni. A téma címének a következőnek kell lennie: DEPUTY SHERIFF TRAINEE - Karaktered Neve Ha pedig visszajelentkeznél, akkor a téma címe legyen: *Korábbi rendfokozatod* - Karaktered Neve A jelentkezési lap bírálatig szerkeszthető. A formanyomtatvány megírása előtt a jelentkezéssel kapcsolatos információkat olvassa el.​

I. OOC KÉRDÉSEK
1.Neved és korod: Ákos, 17.
2.Mellékeld a karakter és az account ID-d: ACCOUNT ID: 13262 | CHARACTER ID: 13230
2.1Csatolj linket az UCP szankcióidról és névváltásaidról: https://postimg.cc/HJv9P07Y https://postimg.cc/MnW0637Z
2.2Játszott perceid száma: 127 816
2.3Naponta hány órát tudnál aktív lenni a szerveren? ~2

3.Mióta játszol a SeeMTA LV szerverén? 2021. 09. 01
4.Milyen frakciókban voltál eddig SeeMTA LV-n, miért léptél ki belőlük? LVMS, Southern Nation, Redline, SASDból sajnos időhiány miatt távoztam.
5.Mesélj magadról (legalább 5-10 mondatban): Ákos vagyok. 2021ben regisztráltam a SeeMTA szerverekre, azóta aktívan játszok ratjuk. Szabadidőmben sportolok illetve játszok. Eleinte Las Venturason tevékenykedtem, azt követően átmentem V4-re ahol nagyjából másfél évig admin voltam.
6.Miért szeretnél ismét hozzánk csatlakozni? Előző körben V4 admin mellett voltam az frakcióban, viszont mostmár a teljes időmet a frakcióra tudnám fordítani, kikapcsolódás, szórakozásképp jönnék vissza.
7.Milyen karaktert alakítanál a frakcióban (legalább 5, maximum 10 mondatban)? Egy nyugodt, tisztelettudó, a huszas évei végén járó Deputy-t alakítanék, aki a munkájáért él. Tisztelettudó, elkötelezett, határozott és kiemelten céltudatos. Az általam alakítani kívánt karakterem tulajdonságaiból adódóan bármit megtenne egy sikeres karrier és az elismerés érdekében, viszont nem utolsó sorban nagy hangsúlyt fektetnék az emberi kapcsolatokra is a szerepjátékban. Mindezek mellett karakterem barátságos, végsőkig segítőkész személyisége adott.

II. SZEMÉLYES ADATOK
(Ennél a résznél az IC személyes adataidra vagyun kíváncsiak, törekedj a pontos kitöltésre! A választ a szükséges helyeken X-el jelölje!)
1.Teljes neve: Finley Horton
2.Születési helye, ideje: Venturas, 1999.01.04.
3.Állampolgárság:
[X] U.S. állampolgársággal rendelkezem.
[ ]
Honosított U.S. állampolgár vagyok.
[ ]
Legálisan itt tartózkodó külföldi állampolgársággal rendelkező vagyok, és jelentkeztem az U.S. állampolgárságomért.
[ ]
Egyik sem a fent említettek közül.
4.Személyi igazolvány száma: 240256DC
5.Vezetői engedély száma: 225273RA
6.Fegyverviselési engedély száma (opcionális): -
7.Lakcím: Rockshore West, 5.
8.Telefonszám: 38-77-902-0525
9.E-mail cím: fhorton@seemail.com
10.Magasság: 6'3"
11.Testsúly: 183 lbs
12.Etnikum: Amerikai
13.Nem: Férfi

III.Munkaviszony
1.Szervezet: SAN ANDREAS SHERIFF'S DEPARTMENT
2.Betöltött pozíció: Deputy Sheriff
3.Munkaviszony kezdete és vége: 2024.01.27 - 2024.05.01
4.Távozás oka: Sérülés.

IV. KIEGÉSZÍTŐ KÉRDÉSEK
(A választ minden esetben X-el jelölje! Amennyiben 'IGEN' a válasz, kérjük részletezze!)
1.Van-e bármilyen szenvedélybetegsége: [ ] IGEN [X] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze: -​
2.Rendelkezik bármilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal: [ ] IGEN [X] NEM
3.Állapítottak meg önnél bármilyen testi vagy szellemi betegséget, van-e ez okból gyógyszerszedési kötelezettsége: [ ] IGEN [X] NEM
4.Használt-e korábban bármilyen illegális tudatmódosítószert: [ ] IGEN [X] NEM
↳ Amennyiben igen, kérjük részletezze:-​
5.Felelt San Andreas állam bírósága előtt szabálysértésért amely során felfüggesztett büntetés, próbaidő vagy közügyektől eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM
6.Felelt San Andreas állam bírósága előtt bűncselekményért amely során börtönbüntetésben, házi őrizetben vagy egyéb súlyos eltiltásban részesült: [ ] IGEN [X] NEM

Az aláírásommal kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel. Kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt: 11/07/2024
Horton

Utoljára szerkesztve:

Satix

Újonc
2023. 03. 20.
74
223
LV karakter
Wesley Sears
hiring.png

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA

Tisztelt Finley Horton!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését DEPUTY SHERIFF pozícióra átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

Az elbírálással megbízott Training Bureau Supervisory Staff egy tagja a dokumentumot kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött, azokat validálta.
Ezúton őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit a Training Bureau Supervisory Staff felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

signature.png

Lieutenant Wesley Sears
Recruitment Bureau, Office of Human Resources
San Andreas Sheriff's Department

• Tetszik
Reactions: bencce
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.