Elutasítva Densel Hendrix ----> Douglas

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ebeguba

Újonc
2021. 02. 10.
2
2
LV karakter
Densel Hendrix
zoldlogo.png

Neved:
< Densel Hendrix >

A ban időpontja:
< 2021.02.10. 18:34:46 >

A ban időtartama:
< 2030.01.01 1:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Douglas >

A ban oka:
< Farmmal való átverés, 5000$ feletti >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem mentettem el az ooc elérhetőségét, mert Facebookot adott meg, (az nekem meg nincs és még megjegyezni se tudtam mert folyamatosan az ooc chatbe írt az illető) emiatt nem tudtam neki jelezni hogy bizonyos ügyek miatt nem tudtam lecsekkolni a farm állapotát. Hozzá tenném, hogy a ban előtt 2 nappal, a megegyezés napján teljesen kitakarítottam, feltöltöttem a szóban forgó farmot, ráadásul szalmát illetve jószágokat (csirkéket, amit a tulajdonos nem fizetett ki) szállítottam a helyszínre. Másnap egyik ismerősömmel mentünk a farmhoz, és bebizonyosodtunk róla, hogy a tulajdonos már elvégezte a munkálatokat (ilyenkor én nem tudom a rámszabott munkát elvégezni). a ban napjának délutánján direkt a farm rendbetétele miatt léptem fel, ezt persze el is végeztem, amikor szembesültem a kitiltásomról ismét pont ganézni stb. mentem. Ha vissza leszek engedve a szerverre ic meg tudnánk szerintem állapodni egy amolyan kártérítésről. Sajnálom, de én személy szerint nem tudok fent lenni 0/24-ben a szerveren, igyekszem de home officeban nem megy és kész. >

Zozzer

Vive quod mentitur Mendacium quod vivis
2019. 01. 09.
200
257
21
Oroszlány
V4 karakter
Keantay Gaulden
LV karakter
Tommy Logan
V2 karakter
Zack Corvia
Érintett vagyok az ügyben az én farmomról van szó. Mindent kifizettem neked a tehenet és a csirkét is 13.000 dollárt. Tehén 10.000 dollár + csirke 2.000 dollár szóval még 1.000 dollár yattod volt. OOC direkt megkérdeztem a PK képein is látszik az ,hogy 90% felett tudod tartani az állatokat amire annyit írtál "renbe lesznek tartva" az állataim 75-80%-osok jelenleg a farmon volt huszon valahány százalékos szalma. (PK képein ez is látszik btw) A farm rendbetételéről megkérdeztem Douglast ,mert nem akartam ,hogy a 2 tehenem kívül a maradék állatom is meghalljon... És nekem ne mond azt ,hogy foglalkoztál vele ,mert egyszer nyúltál hozzá és utána én csináltam ,mert kritikán aluli volt ,ahogy csináltad és a szerveren se voltál fent FB-n sem kerestél amit megértek ,ha nincs ,de számtalan elérhetőségem van ,ahol elérhettél volna ,hogy figyelj öreg nem megy ez visszaadom a pénzt és keress mást. (Ha kértél volna Discord ,TS ,SŐT MÉG IRL Tel. számot is adtam volna!) Megértettem volna ,nem lett volna belőle semmi para ,de nem még a PK se nézted meg.

Összességében még (hazudtál ?) a csirkés story sem igaz. Egyszer nyúltál hozzá a farmhoz. Bőven volt lehetőséged kikeresni akár logbol is amúgy ,de nem is pörgettem el a chatet sem szóval még "szépíted" is a dolgot.

Vicc kategóriának tartom amit csináltál...

Végső soron a PK amit válaszra se méltattál minden kép megtalálható érdekes nálam nem történt semmi komoly dolog...

Ennyit akartam leírni. Esetleges warnt vállalom ,de az UB-hoz köze van.

DouglasLV

Zöldfülű
2019. 11. 23.
202
166
LV karakter
Rufino_Montalti
Nem értem, ha tudod, hogy nem tudsz megfelelni a követelményeknek és nem bírod rendben tartani a farmot akkor miért vállatad el a melót? Sajnos nem tudok UB-t adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.