I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ L.Gegő ~
[#2] Korod:
~ 14 ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ See V3-n kb olyan 2016-ban kezdtem, de 2017-be áttértem SeeLV-re majd után V2-re. (nyitáskor regisztráltam V2-re).9600 percem kerekítve. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ igen. ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Azért szeretnék jelentkezni, mert már voltam rendőr a szerveren egy huzamosabb ideig, kiszeretném magam próbálni a NAV-ban is. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert egy könnyen terhelhető, kedves, emberekkel jól kijövő ember vagyok. Meg van már a tapasztalatom,hogy milyen is rendvédelmist RP-zni. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Gergő vagyok, 14 éves. Siófok kertvárosában lakok szüleimmel és egy tesómmal. Jelenleg a nyolcadik osztályt járom, 4-es tanuló vagyok. Továbbtanulni egy Boglári középiskolába megyek szoftverfejlesztő szakra és ott kolis leszek. Szeretek társaságba lenni. Kiskorom óta az autók megszállottja vagyok. Motorsportot imádom, rengeteg szériát követek (F1,F2,F3,WTCR stb.). Szabadidőmben gépezni, haverokkal lógni, illetve motorozozni szoktam. 4 hónapja kipattant a fejemből, hogy kéne egy mazochista hobby, ezért apám régi Simsonját elkezdtük felújítani. A motort meg minek felújítani, ha nem használom, ezért 2 hónapja elkezdtem rá csinálni a jogsit. Úgy nagyjából ennyi. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Denna Torres ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1991.09.30. Las Venturas Medical Center ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) feladata a határellenőrzések lebonyolítása, bejegyzett cégek ellenőrzése, a KRESZ betartatása a közlekedésben résztvevőknek, bűnöző személyek elfogása, illegás eszközök lefoglalása, adó behajtása. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Bekapcsolom először is a villogót, majd a megaphone segítségével az út jobb szélére a közúti forgalom megzavarása nélkül leállítom. Ha a célszemély megáll és leállítja a gépjárművét, akkor a mellettem ülő kolléga kiszáll, majd én rádiózok, hogy hol állítottuk meg, milyen típusú, színű gépjárművet állítunk meg illetve a rendszámát és hogy hányan ülnek a kocsiba. Ha nem tesz eleget, akkor erősítést hívok, és az MDC-t átállítom üldözésre. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincs, de a rendőrségbe volt. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Erős fizikumú ember vagyok, szolgáltam már a rendőrségbe. Szeretek közösségbe lenni. Amikor még a rendőrségnél szolgáltam, voltam pár vezetéstechnikai oktatáson, ezért az autók kezelését és viszonlyag megtanultam. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Üldözés, határellenőrzés, ellenőrzés, kisebb akciókon való részvétel, körözött személyek elfogása, illegális eszközök lefoglalása, bejegyzett cégek igazoltatása, adó behajtása. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Akkor, amikor nem működik együtt/nem tesz eleget a rendőri intézkedéseknek a célszemély, esetleg ha a személy/jármű körözött/aktív TP van rá kiadva, meneküléseknél, ha a célszemély is kényszerítő eszközt használ/van nála. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Denna Torres,1991.09.30., Las Venturas Medical Center
Képzéseim: Las Venturas Elementary School, Las Venturas Rendészeti Iskola, Los Santos Metropolitian University (vám és pénzügyi szak)
Jogosítványaim: AM(segédmotoros kerékpár), A2(nagymotor 500cm3-ig), B(személygépjármű)
Nyelvvizsgák: Angol, Olasz felsőfokú nyelvvizsga.
Eddigi munkahelyeim: Las Venturas Deli Shop, pizzafutár (The Well Staked Pizza co.),Rendőr (ORFK) ~
Utoljára szerkesztve: