- 2020. 12. 17.
- 91
- 36
- 23
- V4 karakter
- Denizhan Parlar
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
Dániel, Denizhan Parlarnak hívnak és jelenleg 16 éves vagyok.
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
17539 perccel rendelkezem jelen pillanat szerint,ez nyilván változni fog mivel folyamatosan aktív vagyok a szerveren.
Mi az SGH feladata?
Szerintem az a feladata hogy az embereknek a kissebb gondjait megoldja,kérdéseit leginkább,segítse a kezdő játékosokat és hogy folyamatosan egy aféle élő "google" legyen a seemta kapcsán.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék egy nagyot lépni a see "karrierembe" vágyok egy új dologra illetve nagyon szeretek emberekkel foglalkozni és őszintén nagyon szívesen csinálnám az egészet, már régóta érdekelt ez a fajta dolog és készen állok arra hogy egy változás legyen.
Miért pont téged válasszunk?
Elsősorban azért, mivel nagyon segítőkész embernek érzem magamat és soha nincs olyan nállam hogy például most fáradt vagyok és rosszabb napom van, számomra mindenki egyenlő,bármilyen is a múltja,ismerettségünk és nem teszek kivételt semmilyen olyan embernek akit ismerek. Igazságos vagyok és egyszerűen letudom írni amit gondolok éppen ezáltal nagyon könnyen megérthető vagyok, könnyen tudok alkalmazkodni másnak a logikájához és az sem fog ki rajtam hogyha esetleg egy két külföldinek alap szinten segitség kell.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
4-5 óra hosszát tudnék fordítani erre a feladatra
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
Nem,nem voltam még bannolva soha. ]
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
Igen sajnos háromszor voltam összesen jailben. Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
Negatívumom az hogy elég egyedies(nem morbid,semmi ilyesmi) a humorom ezáltal ezt a részét kevesen értik, sokszor van olyan hogy másnak szeretnék jót még akkor is ha nekem ez rosszat fog tenni, illetve a legnagyobb negatívumom hogy néha céltalannak érzem magamat. A pozitívumjaim pedig azok lennének hogy, segitőkész vagyok másokkal szemben mely alól nincsenek kivételek,az összes ember nállam egyforma bánásmódot érdemel ki. Barátkozós típus vagyok,számomra nem nehéz megismerni egy új embert mivel való életbe elég sok emberrel beszélek így átterjedt ez az egész netre. Könnyen megérthető vagyok mely elengedhetetlen a mai világban,és könnyen alkalmazkodok mások stilusához.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
Őszintén én egyenlőre úgy látom hogy nem szeretnék admin lenni a szerveren,számomra túl nagy falat lenne úgyérzem és egyenlőre tapasztalatot szeretnék szerezni ezzel az egésszel,és mikor érettebb leszek talán akkor próbálnám ki ezt az egész adminkodást.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
Felhívnám teamspeakre ha a lehetőség adott és ott egy kis rövid eggyeztetés után (felmérések,tesztek) után összebeszélnénk azokat a dolgokat amiket nem ért, amiket ért csak kicsit máshogy ahogy szól a szabályzatban. Elmondanám neki a szerverszabályzatot,átvennénk az alapokat
elmondanám neki hogy ez egy Roleplay szerver magyarul szerepjáték melyben úgy kell viselkedni mint a való életben,ahoz megfelelő szituációkhoz kell alkalmazkodni.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Leírnám neki hogy ilyen lehetőség csak akkor adott hogyha valamilyen bug formájában kér, ez esetben adminhoz irányítanám át mivel onnantól nem az én ügyem,ha pedig nem bug miatt akkor mondanám hogy sajnos erre nincsen lehetőség semmilyen formában.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
Helló, Szia! amennyiben nem PP-s fegyverről beszélünk akkor nincsen szabálysértés, ha viszont PPből vásárolt fegyver nyúltak be tőled ez esetben KÉP/VIDEÓ/LOG bizonyítékkal fordulj egy adminisztátorhoz mely segít neked, ehez sajnos nincs jogosultságom,hatásköröm.[/FONT]
Utoljára szerkesztve: