Elutasítva Denis Twain - Csabi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KOZI

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 576
1 000
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Denis Twain
A ban időpontja:
2019.10.xx. Már nem emlékszem pontosan
A ban időtartama:
Örökös
Admin neve, aki bannolt:
Csabi
A ban oka:
OOC-Ker szándék
Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok ! Tudom volt már pár próbálkozásom , de ez most kifejezetten azért írom , mivel már eltelt egy jó pár év és az LV pályafutásom egy másik szintre szeretném átvinni , amihez ez az ub szükséges lenne . A sztorit röviden leírom . Engem Csabi ki bannolt 2019.10.xx. Már erre nem emlékszem pontosan , ezelőtt nyáron kezdtem el játszani július környékén , ekkor lett meg a gépem . De már előtte beszélgettem olyan srácokkal akik játszottak a See Mta szerverein . Ekkor még fogalmam sem volt róla , hogy mi az az OOC ker ! Megkértek lépjek be egy csoportba és hírdessek nekik , naív emberként megtettem , mert nem gondoltam hogy ennek lesz bármilyen hátul ütője a későbbiekben . Ez volt olyan április környékén , nagyon maximum május . Majd mint fentebb írtam július környékén elkezdtem játszani a szerveren és minden klappul ment októberig . Nagyon sajnálom amit tettem , ekkor még kamasz voltam nem láttam előre a következményeket , hogy ebből lehet számomra bármi bajom vagy ehhez hasonló !
Megjegyzés:
Kérlek olvassátok végig ! Egy esetleges TS tisztázás és a vagyonok teljes törlését is vállalom ! Nem szeretnék már a szerveren játszani , csak az LV pályafutásom fejlesztéséhez lenne szükséges az UB ! Köszönöm ha elolvastátok !

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.