- 2019. 06. 30.
- 1 576
- 1 000
- V4 karakter
- Denis_Twain [banned]
- LV karakter
- Theodore_D_Xavier
- V2 karakter
InGame neved:
► Denis Twain ◄
A ban időpontja:
► 2019.10.xx. Már nem emlékszem pontosan ◄
A ban időtartama:
► Örökös ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Csabi ◄
A ban oka:
► OOC-Ker szándék ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Sziasztok ! Tudom volt már pár próbálkozásom , de ez most kifejezetten azért írom , mivel már eltelt egy jó pár év és az LV pályafutásom egy másik szintre szeretném átvinni , amihez ez az ub szükséges lenne . A sztorit röviden leírom . Engem Csabi ki bannolt 2019.10.xx. Már erre nem emlékszem pontosan , ezelőtt nyáron kezdtem el játszani július környékén , ekkor lett meg a gépem . De már előtte beszélgettem olyan srácokkal akik játszottak a See Mta szerverein . Ekkor még fogalmam sem volt róla , hogy mi az az OOC ker ! Megkértek lépjek be egy csoportba és hírdessek nekik , naív emberként megtettem , mert nem gondoltam hogy ennek lesz bármilyen hátul ütője a későbbiekben . Ez volt olyan április környékén , nagyon maximum május . Majd mint fentebb írtam július környékén elkezdtem játszani a szerveren és minden klappul ment októberig . Nagyon sajnálom amit tettem , ekkor még kamasz voltam nem láttam előre a következményeket , hogy ebből lehet számomra bármi bajom vagy ehhez hasonló ! ◄
Megjegyzés:
► Kérlek olvassátok végig ! Egy esetleges TS tisztázás és a vagyonok teljes törlését is vállalom ! Nem szeretnék már a szerveren játszani , csak az LV pályafutásom fejlesztéséhez lenne szükséges az UB ! Köszönöm ha elolvastátok ! ◄