Boxter Mechanic Shop - Jelentkezési Formanyomtatvány
Hogy hívnak?
⋖ Kelemen Sándor becses nevem.⋗
Hány éves vagy?
⋖ 18 éves vagyok.⋗
Mi az Account ID-d?
⋖ 99414⋗
Hány játszott perccel rendelkezel?
⋖ Jelenleg 121877 percem van.⋗
Napi hány órát tudnál a szerelésre fordítani?
⋖ 3 órát hétköznap, hétvégén akár 4-5 órát is.⋗
Voltál-e már Admin Jail-ben? Ha igen, hányszor? [Kép]
⋖ ⋗
Voltál-e már kitiltva a szerverről? Ha igen, hányszor? [Kép]
⋖ ⋗
Voltál-e már frakcióban? Ha igen, melyikben?
⋖ A Rendőrségben töltöttem el, 3-4 hónapot. ⋗
Ha voltál, miért léptél ki belőle?
⋖ Habár szerettem a frakciót, sajnos időhiány miatt kikellett lépjek.⋗
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
⋖ Természetesen igen, rendelkezek.⋗
Rendelkezel-e Discord-dal és mikrofonnal?
⋖ Természetesen ezzel is rendelkezek.⋗
Mesélj magadról pár mondatban! ( 5-6 kerek magyar mondat. )
⋖ Helló helló,Sándornak hívnak, Kecskeméten élek és ide is járok Gimnáziumba. Sajnos vagy sem, eljött nekem is annak az ideje, hogy megnézzük mennyire vagyok érett, így a jövő hét folyamán fogom megírni az írásbeli érettségit. Terveim szerinte Szegedre megyek továbbtanulni.Egyetlen játék, amivel játszok manapság az csak a See MTA. Az Accountomat még két barátommal hoztam létre, annó 2015 júliusában, azonban ott volt két év kihagyás és 2017 óta játszok rendszeresen kisebb- nagyobb kihagyásokkal. Nyaranként és az őszi-tavaszi szünetekben szinte kivétel nélkül dolgoztam valami diák munkát, így az idők alatt észrevettem, hogy mennyire bírom a monotonitást és hogy meglepően nagy a teherbírásom is. Tavaly nyáron még Ausztriában is dolgoztam. Ezek mellett szeretek sportolni is, elsősorban kondizni szeretek, de jártam fél évig Brazil Jiu Jitsura is. ⋗
Jelentkező neve:
⋖ Denis Michael⋗
Jelentkező születési helye, ideje:
⋖ 1982.07.15. San Fierro Hospital.⋗
Jelentkező anyjának leánykori neve:
⋖ Köck Marlene⋗
Jelentkező apjának neve:
⋖ Denis Michael⋗
Előző munkahelye(i):
⋖ Los Santos SeeBurger - 2007-2010
Urma Transport - 2010 - 2022⋗
Miért pont önt válasszuk ezen pozíció betöltésére?
⋖ Úgy gondolom, hogy az autószerelő szakmához elengedhetetlen az ép idegrendszer, én még rendelkezek ezzel. Emellett tűröm és bírom a monotonitást, jó a fizikumom és a kiadott feladatokat becsületesen, panaszkodás nélkül elvégzem. 41 évem alatt egész sokmindent láttam már és megéltem. Habár szakmai tapasztalatom még nincsen, nagy előnyöm az, hogy gyorsan betanulok.⋗
Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)
⋖ Szerintem az élet bármely részén elengedhetetlen. Számtalan példa volt már a történelemben is, hogy együtt az ember/emberiség mikre képes. Ha egy vállalkozás, vagy egy cég sikeres akar lenni, fontos, hogy a közösség, mellyel rendelkezik egészséges legyen, így a csapatmunka is könnyebb lesz, mely pedig a kulcs a sikerhez.⋗
Elfogadja-e a szabályzat minden pontját, valamint rendelkezik-e a belépéshez szükséges összeggel?
⋖ Igen, elfogadom természetesen.⋗
Önéletrajz (10-15 mondat)
⋖ Denis Michael a nevem, édesanyám neve Köck Marlene, édesapám pedig szinúgy Denis Michael. Ez a név dédpapám óta viselődik minden elsőszülött fiún. San Fierroban jártam általános- és közép iskolába. A tanulmányi eredményeim megfelelőek voltak, így arra a döntésre juttotam, hogy elvégzem a Gépészmérnöki egyetemi szakot. Az egyetem alatt szerettem bele az autókba és azoknak a mókolásába. Habár a diplomám sikeresen lelett téve, sajnos nem tudtam elhelyezkedni vele, így úgy döntöttem elmozdulok San Fierroból, ekkor költöztem át Los Santosba. Itt a See Burger étteremben foglaltam állást, ahol pénztáros voltam 3 évig, 2007-től 2010-ig. Eztán kerültem át az Urma Trasporthoz, ahol Logisztikai vezető voltam, mikor felhagytam a munkával, melynek indokát nem szeretném elmondani. Mindig is érdekeltek az autók és azok bütykölése, de még sosem próbáltam ki magam élesben. Így elhatároztam magamat, hogy beadom ide a jelentkezésemet. Tűröm a monotonitást, tudok és szeretek is csapatba dolgozni, a konfliktusokat próbálom minél jobban kerülni, helyette inkább békés megoldásokat keresek. Ennek köszönhető, hogy sok emberrel igen jó kapcsolatot ápolok.⋗
Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?
⋖ 1 óra volt összesen a formanyomtatvány kitöltése.⋗

Hogy hívnak?
⋖ Kelemen Sándor becses nevem.⋗
Hány éves vagy?
⋖ 18 éves vagyok.⋗
Mi az Account ID-d?
⋖ 99414⋗
Hány játszott perccel rendelkezel?
⋖ Jelenleg 121877 percem van.⋗
Napi hány órát tudnál a szerelésre fordítani?
⋖ 3 órát hétköznap, hétvégén akár 4-5 órát is.⋗
Voltál-e már Admin Jail-ben? Ha igen, hányszor? [Kép]
⋖ ⋗
Voltál-e már kitiltva a szerverről? Ha igen, hányszor? [Kép]
⋖ ⋗
Voltál-e már frakcióban? Ha igen, melyikben?
⋖ A Rendőrségben töltöttem el, 3-4 hónapot. ⋗
Ha voltál, miért léptél ki belőle?
⋖ Habár szerettem a frakciót, sajnos időhiány miatt kikellett lépjek.⋗
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
⋖ Természetesen igen, rendelkezek.⋗
Rendelkezel-e Discord-dal és mikrofonnal?
⋖ Természetesen ezzel is rendelkezek.⋗
Mesélj magadról pár mondatban! ( 5-6 kerek magyar mondat. )
⋖ Helló helló,Sándornak hívnak, Kecskeméten élek és ide is járok Gimnáziumba. Sajnos vagy sem, eljött nekem is annak az ideje, hogy megnézzük mennyire vagyok érett, így a jövő hét folyamán fogom megírni az írásbeli érettségit. Terveim szerinte Szegedre megyek továbbtanulni.Egyetlen játék, amivel játszok manapság az csak a See MTA. Az Accountomat még két barátommal hoztam létre, annó 2015 júliusában, azonban ott volt két év kihagyás és 2017 óta játszok rendszeresen kisebb- nagyobb kihagyásokkal. Nyaranként és az őszi-tavaszi szünetekben szinte kivétel nélkül dolgoztam valami diák munkát, így az idők alatt észrevettem, hogy mennyire bírom a monotonitást és hogy meglepően nagy a teherbírásom is. Tavaly nyáron még Ausztriában is dolgoztam. Ezek mellett szeretek sportolni is, elsősorban kondizni szeretek, de jártam fél évig Brazil Jiu Jitsura is. ⋗

Jelentkező neve:
⋖ Denis Michael⋗
Jelentkező születési helye, ideje:
⋖ 1982.07.15. San Fierro Hospital.⋗
Jelentkező anyjának leánykori neve:
⋖ Köck Marlene⋗
Jelentkező apjának neve:
⋖ Denis Michael⋗
Előző munkahelye(i):
⋖ Los Santos SeeBurger - 2007-2010
Urma Transport - 2010 - 2022⋗
Miért pont önt válasszuk ezen pozíció betöltésére?
⋖ Úgy gondolom, hogy az autószerelő szakmához elengedhetetlen az ép idegrendszer, én még rendelkezek ezzel. Emellett tűröm és bírom a monotonitást, jó a fizikumom és a kiadott feladatokat becsületesen, panaszkodás nélkül elvégzem. 41 évem alatt egész sokmindent láttam már és megéltem. Habár szakmai tapasztalatom még nincsen, nagy előnyöm az, hogy gyorsan betanulok.⋗
Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)
⋖ Szerintem az élet bármely részén elengedhetetlen. Számtalan példa volt már a történelemben is, hogy együtt az ember/emberiség mikre képes. Ha egy vállalkozás, vagy egy cég sikeres akar lenni, fontos, hogy a közösség, mellyel rendelkezik egészséges legyen, így a csapatmunka is könnyebb lesz, mely pedig a kulcs a sikerhez.⋗
Elfogadja-e a szabályzat minden pontját, valamint rendelkezik-e a belépéshez szükséges összeggel?
⋖ Igen, elfogadom természetesen.⋗
Önéletrajz (10-15 mondat)
⋖ Denis Michael a nevem, édesanyám neve Köck Marlene, édesapám pedig szinúgy Denis Michael. Ez a név dédpapám óta viselődik minden elsőszülött fiún. San Fierroban jártam általános- és közép iskolába. A tanulmányi eredményeim megfelelőek voltak, így arra a döntésre juttotam, hogy elvégzem a Gépészmérnöki egyetemi szakot. Az egyetem alatt szerettem bele az autókba és azoknak a mókolásába. Habár a diplomám sikeresen lelett téve, sajnos nem tudtam elhelyezkedni vele, így úgy döntöttem elmozdulok San Fierroból, ekkor költöztem át Los Santosba. Itt a See Burger étteremben foglaltam állást, ahol pénztáros voltam 3 évig, 2007-től 2010-ig. Eztán kerültem át az Urma Trasporthoz, ahol Logisztikai vezető voltam, mikor felhagytam a munkával, melynek indokát nem szeretném elmondani. Mindig is érdekeltek az autók és azok bütykölése, de még sosem próbáltam ki magam élesben. Így elhatároztam magamat, hogy beadom ide a jelentkezésemet. Tűröm a monotonitást, tudok és szeretek is csapatba dolgozni, a konfliktusokat próbálom minél jobban kerülni, helyette inkább békés megoldásokat keresek. Ennek köszönhető, hogy sok emberrel igen jó kapcsolatot ápolok.⋗
Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?
⋖ 1 óra volt összesen a formanyomtatvány kitöltése.⋗
Utoljára szerkesztve: