Denis D Wilde Jelentkezése a Redline auto service-be

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 572
992
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
g6ihL4y.png

Teljes neve:
< Denis D Wilde >

Születési helye, ideje:
< 1990.09.23 Fort Carson >

Édesanyja lánykori neve:
< Ashley Broxton >

Jelenlegi lakcíme:
< Fort Carson Motelek 21/A >

Hány éve él a városban?:
< 30 éve lassan . >

Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Szeretnék magaménak tudni egy fix munka helyet . Gyártó soron nem biztos a munka , hol hívnak dolgozni hol nem . Ez így nem állapot . Valamiből el kellene tartani a családott . >

Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Megvan a kellő szakmai tudásom és eléggé kitartónak tartom magam ehez a munkához . >

Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Elektronikai össze rakó ként szereltem össze érdekes dolgokat . >

Előző munkahelye(i):
< Las Venturasi Gyártósor >

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Természetesen . >

A jelentkező nyilatkozata:

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.

Jelentkező Aláírása:

< IGEN . >

dmbg9Hw.png

Játszott perceid:
< 5916 Jelenleg , de ez napról napra nő >

Eddigi frakcióid:
< Nem voltam még frakcióban LV-n >

Jelenlegi frakciód:
< Nincs . >

Mióta RP-zel?:
< 3 éve RP-zek >

Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Sima V3-on 6 hónapot voltam szerelő és itt is ki szeretném magam próbálni . >

Miért pont téged válasszunk?:
< Szerintem azért engem válasszatok , mert rettentő kitartó vagyok , nincsnek nagy elvárásaim , csak ha én is tisztelek valakit azt magam felé is elvárom . Van tapasztalatom a csapatt munkába és a szerelő szerepkörben is . >

Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< 1x voltam , de már nagyon régen . https://imgur.com/a/aqarDou >

Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Sajnos igen , de csak a multiaccount elkerülése végett kértem volna arra az accountomra bant , de sajnos mind a kettőre kaptam amit később megbeszéltem az illetékes adminnal és deaktiválva lett . https://imgur.com/a/aqarDou >

Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Nem volt még név váltásom https://imgur.com/a/PXe55Zg >

Voltál-e már szerelő?:
< Sima See V3-on voltam szerelő elég sokáig . >

Mennyi idős vagy?:
< 15 éves vagyok . >

Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2019 nyár közepe óta csak akkoriban jobban szerettem játszani sima V3-on , de mostanság jobban adom Las Venturast és most tervezek elég hosszú ideig tervezek játszani itt . >

Használsz-e TS3-at?:
< Használok , de discordot jobban preferálom . >

Használsz Facebook fiókot?:
< Minden napi használat . >

Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Most karantén ideje alatt napi 8 óra , karantén megszünte után 3 óra . >

Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Arányosan , delelőt is lennék , meg delután is lennék . Egészen estig. >

Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Igazából mind a két lehetőség jó lenne , de szerintem az 1. opciót preferálom . >

Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Kozák Marcell vagyok 15 éves . Borsod megyében élek . 9. évfolyamba járok és vasútforgalmat tanulok , ez egy nagyon tág munkakör , de ha elvégzem az iskolát akkor mozdony vezető ként szeretnék majd elhelyezkedni . Hát mikor nincs karantén elég későn érek haza ilyen 3-4-5 óra 1 órát tanulok és onnantól végig vagyok általában 10-11-ig . IRL elég nagy mechanika buzi vagyok szépen kifejezve . Minden ami szét és össze lehet rakni az érdekel , célzok itt motorra , autóra stb Persze apukám segítsége is néha közre játszik .
Remélem elnyeri tetszéseteket a lapom . További kellemes idő töltést a Las Venturas szerverén ! >

Gomi

Zöldfülű
2019. 07. 30.
214
76
22
Zalaegerszeg
LV karakter
Bryen Gomez
Szia,ha tartod az ígéreteidet és amit leírtál a lapban akkor én....
Támogatlak

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
proba.png
:
2020.02.13 - 2020.03.21
Moderátor 1 : 2020.03.21 - XXXX.XX.XX

Frakciók

-----------------------------
Redline
Auto Service - 2019.11.28 - XXXX.XX.XX

=====
Veterán Vontatós
-Gomez-

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 572
992
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
Szia ! Először is nagyon szépen köszönöm a támogatásodat , nagyon sokat jelent ! Minden erőmmel és energiámmal ezen leszek! ?

Moder

Pletykafészek
Támogató
2019. 11. 25.
838
736
21
Budapest
V4 karakter
Marcus Rossini
LV karakter
Marcus Easton
Szia! A lapod teljesen rendbe van, a perced kicsit kevés de az mint mondtad napról napra nőni fog főleg most. Én csak TÁMOGATNI tudlak.

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 572
992
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
Nagyon szépen köszönöm! ? Igen napról napra nő és nő . A hét elején 3500 percem volt , most több mint 5300 ?

• Tetszik
Reactions: Moder

Puri

Írnok deák
Támogató
2019. 01. 10.
606
208
29
LV karakter
Purinsesu Aishiteru
V2 karakter
Emily Taylor
Gratulálunk, a lapod elnyerte a vezetőség tetszését, ezért továbbjutottál a TS meghallgatásra. Időpontja: 2020.03.28. 18:00 - Redline Váró.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amennyiben tagfelvételkor a lapod elfogadásra kerül, és az ott megadott időpontban nem tudsz megjelenni a TS meghallgatáson, sajnos új időpontot nem áll szándékunkban adni, így nem kerülhetsz be a frakcióba. Legközelebb, újra kell próbáld a felvételt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.