Elutasítva Denis Brusilow--Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Strowe

Újonc
2020. 09. 28.
19
8
V4 karakter
Daran Reeves
LV karakter
Zayden Dixon
V2 karakter
nincs
zoldlogo.png

Neved:
< Denis Brusilow >

A ban időpontja:
< 2021.01.22 >

A ban időtartama:
< végleges >

Neve, aki bannolt:
< Kon >

A ban oka:
< OOC kereskedelem szándéka >

Amiért szeretnéd az unbant:

Igazábol nem ooc kereztem, 2 admin is ott volt, akik végig látták az egészet, bizonyitékaim is vannak, de viszont a másik csávó odahivta kont, és akár milyen bizonyitékot akartam neki küldeni nem fogadta el és olyanokat irt hogy ne mentsd magad mert rosszabbul jársz meg stb, haverom felment tsre elküldte a logokat de akkor is jogosnak tartja a bant, igazábol semmi ooc ker nem volt, vannak képeim, már 2 admin is ott volt engem nem bannolt ki érdekes csak a másik csávót, aki ic Chatre olyanokat floodolt hogy Szar Seemta stb stb, meg olyanokat irt chatre hogy spoofert használ vagy mi az, hiába bannolják ki vissza tud jönni, és ez igaz is. szóval egy a lényeg, én nagyon úgy láttam hogy kon ellenem volt. itt van pár kép: Imgur: The magic of the Internet érdemes megnézni az ooc chatet is, és ha szükséges account nullázás is mehet. még jailem se volt a szerveren. egyetlen admin ügyem se volt, meg a csávó fenyegetőzött hogy kibaszat konnal meg haveromék is, csak engem annyi bánt hogy kon nem hagyta hogy megmutassuk a bizonyitékokat ezt nem tartom reálisnak, 2 admin is ott volt, Edward meg a csoka, végig nézték a csávót, mi hivtuk oda őket, remélem megértitek hogy én nem csináltam semmit, mert szeretnék haverokkal újra játszani, választ előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztve:

Kon

Kritikus
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 268
5 413
LV karakter
Edward Paul
A szándékod megvolt, a teljes privát beszélgetésetekről megkaptam a bizonyítékokat.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.