Elutasítva Denaro Brasco --> Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jiimmy

Újonc
2021. 08. 06.
26
18
V4 karakter
Dolph_F_Gates
LV karakter
Denaro_Brasco
zoldlogo.png

Neved:
< Denaro Brasco >

A ban időpontja:
< 2022-06-01 21:27:27 >

A ban időtartama:
<

2030-01-01 01:00:00
>

Neve, aki bannolt:
< Kon >

A ban oka:
< Farmmal való átverés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Alapvetően teljes mértékben távól voltam a gépemtől, így nem tudtam a szerveren sem lenni. Viszont azt megjegyezném, hogy 1 hétre lett lebeszélve, hogy gondoznám a farmját, de csak 2 napot fizetett ki. Ha esetlegesen kapnék unban kérelmet, annak a fejében, hogy még nem voltam kitiltva, sem adminjailben, a teljes összeget visszaszolgáltatnám a számára. Köszönöm! Ha módom lett volna rá, visszaadtam volna neki, de mivel nem volt lehetőségem gép elé kerülni, így ez az esélyem elúszott. >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Kikapcsoljam

Jiimmy

Újonc
2021. 08. 06.
26
18
V4 karakter
Dolph_F_Gates
LV karakter
Denaro_Brasco
Tilos a dupla, tripla hozzászólás! -Paki
Esetleg választ mikor kapok?

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 342
LV karakter
Edward Paul
Szia, ha nem tudtál gépközelben lenni akkor ezt jelezned kellett volna a másik félnek valamilyen úton módon (számtalan lehetőséged van rá ilyen esetben).
Átnéztem ismét az elejétől a végéig a rád nyitott panaszkönyvet.

Ha úgy is van ahogy azt itt felettem leírtad, hogy 2 napot fizetett ki első körben a megbízód akkor sincs semmi amiben kapaszkodhatnál, hiszen a megállapodás és a pénz átadás, valamint a panaszkönyv megírása (mellékelve az akkori farmi állapotot) között nem telt el 24 óra sem.

Egyébként a megszokott 24 órás türelmi időhöz képest több mint 4 teljes napig volt nyitva a panaszkönyv, tehát ennyi időd lett volna még reagálnod rá, és felkeresned engem, mint utolsó utáni lehetőség.
De figyelembe véve, hogy van elegendő pénzed a kártérítés kifizetésére (ez az átverés tízszerese, vagyis a te esetedben $70.000) adok lehetőséget a kitiltásod deaktiválására.

Ha megfelel a fenti feltétel neked, hogy kifizeted a kártérítést akkor keress fel engem TeamSpeak 3-on!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.