Deluchi Jason Nemzeti adó-és vámhivatal Jelentkezési Lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

FerixGAMER11

Újonc
2019. 11. 09.
14
2
V2 karakter
Deluchi Jason
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Kádár Ferenc ~

[#2] Korod:
~ 11 Holnap leszek 12 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 7169 percem van és pontosan nem tudom de nem most regisztráltam már régen! ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/Nid21Fb ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Érdekel a rendvédelem, és itt sokat tudok RP-zni amit imádok. Szeretek a rendre figyelni illetve megkövetelem azt! Nem szeretem a csalást, a törvények megkerülését, szigorúan figyelem, betartom és betartatom a szabályokat! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~
Van tapasztalatom az RP-vel,Szeretem a csapat munkát,Türelmes vagyok,
kedves és megérthető,Mindig segítek ha baj van próbálók segíteni bárkinek bármiben, Nem vagyok ideges, Nem szeretem a csalókat!
~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Kádár Ferenc vagyok 11 éves, Tiszacsegén élek Hibáimból sokat taunulok, Szeretek segíteni bárkinek bármiben hobbim a foci,Szeretek logikázni. Az iskolából sok jó jegyem van jó tanuló vagyok szertnek a barátaim. ~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Deluchi Jason ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los santos korház 1994.1.11 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nav fő feladata: az adók megfizettetése, valamint a csalók illetve a pénzmosás kiszűrése. Üzletek ellenörzése, határellenörzés. Csempészet megakadályozása, Kamionosok, horgászok ellenörzése ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Megaphone-al felszólitanám: Az előtem haladó gépjármű áljon félre majd állítsa le a motor és száljon ki a járműből! Be mutatkoznék ki vagyok El mondadám neki a jelvény számom, aztán iratokat kérek Meg kérdezem a nevét megnézem egyeznek e az adatai ha igen vissza nyújtom neki Természetesen RP-vel aztán megkérem hogy hadd nézem meg a csomagtartót. ha minden rendben van elköszönök és tovább hajthat! ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Igen Kaden Black és Richard W Johnson (Csak Már nevet váltott)~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Becsületes, dolgos, rendszerető ember vagyok, megkövetelem a fegyelmet. Tanulékony vagyok ha hibázom hibáimból sokat tanulok, okulok. Szeretem a csapatmunkát, az új kihívásokra mindig nyitott vagyok. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San fierro, határok, és Los santos-tól nem messze kicsi faluk/falvak. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Ha menekülő fegyveresek megtámadnak vagy ha a feletteseim adnak rá engedélyt. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Deluchi Jason-nak hívnak. 1994.01.11.-én születtem Los Santosban. Családommal itt nőttem fel és jelenleg is itt élek. Általános Iskolai tanulmányaimat szintén itt végeztem el, majd San Fierroban érettségiztem le a Gimnáziumban. Az Iskolák sikeres befejeztével dusztom sem volt mihez kezdjek, így sajnos pár hónapig munkanélküli voltam. A semmit tevésből hamar elegem lett, letettem a Jogosítványt és azonnal Áruszállító lettem. A munkámból adódóan rengeteg csalást, csempészést, balesetet láttam, amik ütköztek az én elveimmel. Nem tudok és nem is akarok érvényesülni a rosszal, ezért rájöttem hogy pályát tévesztettem és úgy döntöttem hogy a Rendvédelmi szervezetek felé fordulok és beadtam a jelentkezésem a Nemzeti Adó-És Vámhivatal munkatársa szeretnék lenni. Jelenleg várom hogy jelentkezésemet legyenek szivesek pozitívan elbírálni! ~

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
Jo lapot irtál én TAMOGATOM adnék egy esélyt.

Utoljára szerkesztve:

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
Ilyet ne csinaljal mert fekete listara kerül ha ilyenekkel kérdezgeted a tagokat fölev a leanderek ne Irogas nekik mert akkor soha többet nem kerülhec be a frakcióba.

Nicholas

Újonc
2019. 04. 14.
35
25
20
Jugoslavija
V4 karakter
Nicholas D Turner
V2 karakter
Vittorio Vincenzo
Nem szeretek kor alapján ítélkezni, de szerintem ebben az esetben te még nem vagy érett erre a feladatra. Az IC rész még elfogadható, viszont az OOC részleg rövid és sok helyen rosszul vannak használva a vesszők, és a nagybetűk. NEM TÁMOGATOM

Randy Henderson

Zöldfülű
2019. 04. 16.
152
128
27
V4 karakter
Randy Henderson
LV karakter
-
V2 karakter
Randy Henderson
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Deluchi Jason!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Randy Henderson
Dandártábornok

UI: Nagyon arra hajaztam, hogy elutasítsam de adok egy esélyt.. Nagyon meg kell húznod magad, főleg a nem régiben kapott ooc szidásos jailed után.

FerixGAMER11

Újonc
2019. 11. 09.
14
2
V2 karakter
Deluchi Jason
Rendben köszönöm sz
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Deluchi Jason!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Randy Henderson

Dandártábornok

UI: Nagyon arra hajaztam, hogy elutasítsam de adok egy esélyt.. Nagyon meg kell húznod magad, főleg a nem régiben kapott ooc szidásos jailed után.
Köszönöm szépen!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.