- 2024. 10. 02.
- 6
- 0
- V4 karakter
- Wade Liam
JELENTKEZÉSI formanyomtatvány
~ Out of Character ~
> Hogy hívnak?
- Niko a nevem
> Hány éves vagy?
- 15
> Account ID-d?
- 245725
> Jelenlegi játszott perced?
- 12 742 perc
> Melyik napszak(ok)ban volnál inkább aktív?
- késő délután/ este, valamikor délelőtt is.
> Online töltött óráidból mennyit tudnál szerelésre fordítani?
- 3-4, hétvégenként akár 6-7 is.
> OOC előélet? UCP kép csatolása kötelező! (Bannok, Adminjailek)
-
Banok (0)
Nincs találat.
Adminjailek (1)
Dátum | Admin | Indok | Büntetés |
---|---|---|---|
2024. 10. 10. 22:54 | Kroos | NonRP. | 150 perc |
- még nem voltam frakcióba.
> Rendelkezel TeamSpeak3, Discord és mikrofonnal?
- igen-igen.
> Mesélj magadról néhány mondatban! Ki vagy? Mivel foglalkozol? Hobbi? stb..
- Niko vagyok, 15 éves, jelenleg még sulizok.
- Középiskolába vagyok.
Székesfehérváron élek, általában a SEEmta v4 szerverén játszok.
Hobbinak mondanám a biciklizést, nagyon szeretek turrázni, bicikli spanokkal lógni.
~ In Character ~
> Jelentkező neve?
- Delmar Zeep
> Jelentkező születési helye, ideje?
- Los Santos, 2000.01.02
> Korábbi munkahelye(i)?
- árúszálitás, pincérkedés.
> Miért pont önt válasszuk? Néhány mondatban fejtse ki!
- Ha szeretnének egy ígazán aktív embert aki nem csak az első pár napba dolgozik, és nem csak a pénz érdekli.
Ha szeretnének esetleg egy kedves barátkozó emberel dolgozni, és jó hangulatba akkor nincs kérdés.
Ha szeretik a vicces figurákat akkor tényleg engem válasz, úgyan is egy nagyon vicces karakter vagyok.
Nagyon sokat lennék aktív sokat dolgoznák és nem sokat, időznék.
Nagyon kedves barátkozó elfogadó ember vagyok, akinek az önbecsülése elég kicsi.
> Elfogadja a szabályzatot, valamint rendelkezik a belépéshez szükséges összeggel?
- igen, rendelkezem.
> Önéletrajz! (Minimum 10-15 mondat.)
-
Delmar Zeep vagyok, egy vékony karibelő tag, de eszméletlen ésszel rendelkező, aki éveken át kiközösitett személyiség volt. 189 cm magas vagyok, és egyéb fizikai megjelenésem eléggé átlagos , mindig igyekeztem kitartani. közép iskolát végeztem,, bár végül nem szereztem érettségit.
Az árúszállitásba találtam meg azt a munkát, ahol a leginkább kitudtam élni magam, akkor is, ha minden helyzetben a leggyorsabb. Munkám során rengeteg nem sok kihívás volt, csak vezetem, amit próbára tettek kitartásomat és bátorságomat. Gyakran vettem részt főnöki megbeszéléseken, és mindig az volt az elsődleges célom, hogy a munkám mindig kitűnő legyen.
Mindig élveztem ezt a munkát szerettem, de mindig igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni magamból. a jó hangulat kötelező számomra., mert tudjuk hogy jóbban megy a munka. Köszönöm hogy elolvastad!
> Mennyi időt vett igénybe a formanyomtatvány kitöltése?
- 50-60 perc