Déli határnál instant crash

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
193
429
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
a7ad47c33c8c8be856508d69e05822b6.png

InGame neved:
Rousseau Wyatt

Az észrevétel időpontja:
2025.01.26

Kép, videó:
Nem tudok csatolni a probléma típusa miatt. Egész egyszerűen instant crash amint déli határhoz érek.

Részletes leírás:
Az elmúlt pár napban többször is megtörtént, a kb 4 alkalomból amikor át akartam lépni a határt 3-szor crashelt a játék azonnal, amint a közelébe értem. Feltehetően a sok autó, hajó, illetve játékos miatt. A gépem nem egy gyenge darab, R9 5900x, 32gb rammal, de így is bármikor arra haladok, azonnal az egész játék leáll.

Időpont:
A legutóbbi észlelés időpontja 2025.01.28 19:00

Egyéb megjegyzés:
Valami a hó kivétele óta változhatott, mivel előtte nem történt ilyen.

Tafffid

Klaviatúra gyilkos
2024. 05. 28.
680
15
V4 karakter
Nabulung Jobs
Csáó, nekem ezt a jelenséget a Bayside-i határnál csinálta, amikor az FX minőséget felvettem magasra. Ha neked is fel van véve, akkor próbáld meg kikapcsolni, hátha ez segít.

• Tetszik
Reactions: TheWuki

Monty

Zöldfülű
2023. 05. 01.
184
274
22
V4 karakter
Hailey S Aguirre
V2 karakter
Dave Williams
Ez a jelenség nálam is fent áll, hiába léptem fel a szerverre mondjuk 1.5 perce, ha arra járok azonnal crash..

Először azt hittem, hogy csak velem fordul elő, de mire vissza feltöltöttem több frakció autó is üresen állt a hegyoldalnak csapódva, vízbe esve, út közepén..

Valószínűleg globális probléma, nálam is a hó kivétele után jelentkezett.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Dozer0331

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
398
124
Gyál
V4 karakter
Davis Morrow
A hiba nálam is tapasztalható és szerintem még sokaknál, van hogy friss crash után visszalépek átmegyek a határon és szintén crash.

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
193
429
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
Csáó, nekem ezt a jelenséget a Bayside-i határnál csinálta, amikor az FX minőséget felvettem magasra. Ha neked is fel van véve, akkor próbáld meg kikapcsolni, hátha ez segít.
Szerintem ez segített, ma jártam arra, direkt számítottam már a crash-re, de nem történt. (Csak megfeleződött az fps-em hurrá🥲)

Akinek ilyen problémája van próbálja ezt ki!

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 501
5 214
V4 karakter
Filip Venev
LV karakter
Lio Stadler
FX Quality nélkül is crash van a déli határon.

Boscorelli

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
9
25
V4 karakter
Maurice Boscorelli
Mostanában nálam is megjelent ez a jelenség. Ahogy ezt írom épp itt vagyunk, mert a beteg akit szállítottunk kifagyott ott ahogy jöttünk át. Miközben várunk 3-an crasheltek ki 10perc alatt itt. Tegnap én is 2x egymás után. Illetve ott a benzinkút környékén is, ahogy megyek fel a dombra, megáll a kép és kidob a játék. Nagyon idegesítő.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

pogchampus

Pötyögtető
2019. 10. 04.
488
4 020
pulsemedia.hu
V4 karakter
kit harris
LV karakter
jett brooks
nálam is megtörtént a napokban, én azzal küszöböltem ki, hogy blueberryn keresztül, seering felé megyek el, vagy dillimore felől megyek déli irányába. inkább kerülök +2 percet, minthogy relogoljak, ha nincs rá szükségem.

TheWuki

Zöldfülű
2019. 08. 08.
193
429
Isaszeg
V4 karakter
Rousseau Wyatt
nálam is megtörtént a napokban, én azzal küszöböltem ki, hogy blueberryn keresztül, seering felé megyek el, vagy dillimore felől megyek déli irányába. inkább kerülök +2 percet, minthogy relogoljak, ha nincs rá szükségem.
Én is erre próbálok rászokni, csak van amikor elfelejtem.

buck222

Újonc
2019. 01. 30.
63
51
V4 karakter
Klea Zeqiri
LV karakter
Ayren Reed
Nálam csak FPS droppol be teljesen. De elég sokat járok arra és folyamatosan üres mentő, rendőr, civil autókat látok. Gondolom a fagyások miatt.

• Tetszik

ndK

Barangoló
2020. 10. 23.
90
153
V4 karakter
Osman_Hayleigh
LV karakter
Dewey Quintero
Ez a probléma nálam is előfordult és szinte játszhatatlan mert bárhol ha átmegyek a határon egyből Crash és sokszor ha visszamegyek is.Ez esti órákban mikor 100+ várólista van nagyon lehoz az életről főleg ha valami fontos dolog miatt mennél át.
Pioritás nélkül játszhatatlan és mint fentebb említették a hó kivétele előtt sosem tapasztaltam ezt a hibát és 4 óra játék után fagytam csak ki és azt sem egy határon való átlépsénél.

ne ed meg garfen

Pötyögtető
2022. 04. 04.
418
948
17
pécs city
V4 karakter
love.blomqvist
LV karakter
aad.truun
V2 karakter
jalal.byrd
en arra tudok gondolni hogy mikor betoltenek a predatorok hatar mellett ez nagyon leterheli a temat
nyilvan en is tapasztaltam, nem kellemes

• Tetszik

Facenit

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
393
748
24
Erdély
V4 karakter
demkovits kolos
LV karakter
zane lynch
Én is tapasztaltam a problémát, nem crash hanem FPS drop formájában.
Ott a házam Déli határnál és sokszor van hogy kijövök a garázsból és kb felére csökken az FPS-em + droppol, majd 3-4 másodperc után ha mozgatom körbe körbe az egeret akkor vissza áll normálisra.
V4 berakása óta fennáll ez a probléma nálam.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Belial

Zöldfülű
2020. 06. 04.
168
111
Slovakia
V4 karakter
Ekain Itzal
LV karakter
Eliel Beran
Nálam a crash folyamatosan jelen van déli határnál illetve fps problémák is jelentkeztek

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
764
3 101
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Többen azt jelezték, hogy a hétvégén megoldódott a crashek nagy része a térségben, helyette most bányába betöltéskor lép fel a probléma.