- 2020. 05. 12.
- 84
- 415
- LV karakter
- Declan Pearce
Neved:
< Declan Pearce >
Kitiltás időpontja:
< 2021 Augusztusa >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Edward >
A kitiltás indoka:
< Főadmin/FBI frakció vezetőség minősítése. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Nem most próbálkozom először, ezzel is azt bizonyítva, hogy igenis szeretnék újra a közösség tagja lenni, szeretnék szerepjátékozni a barátaimmal. Ennyi idő alatt legalább ötször beláttam a hibáimat, nem egyszer kértem Edward elnézését, illetve nem egy okot felsoroltam már, hogy miért érzem igazságtalannak ezt az egészet... Nézegettem az elfogadott unban kérelmeket és XY NonRP, Súlyos UCP, folyamatos FUN indokokkal lett kirakva majd kb másfél év alatt feloldották a kitiltását... Félre értés ne essék, nem tartom magam jobbnak az említett sráctól, de úgy érzem, hogyha egy ilyen kitiltással rendelkező személy megérdemel egy második esélyt a szerveren, szerintem nekem is járna egy... Pályafutásom során törekedtem a minél reálisabb karakter alakításra, illetve azon voltam, hogy legjobb tudásom szerint teljesítsek az adott frakciókban melyekben megfordultam, adminjailt pedig még viccből se kaptam, kitiltás ügyileg pedig (az FK item leadóson kívül) ez volt az első. Ezzel annyit szeretnék mondani, hogy véleményem szerint hasznos tagja voltam a közösségnek, a több ezer játszott perceim alatt a reális szerepjáték lebegett a szemem előtt és szeretném ezt ennyi év után folytatni a barátaimmal... Természetesen most is szeretném hangoztatni azt, hogy mennyire megbántam azt, hogy megjegyzéseket tettem az akkori Főadminra, valóban nem kellett volna ilyen formában véleményt nyilvánítani, ugyanakkor azt illik tudni, hogy aljas húzás volt részemről, de a platform amelyen történt a minősítés teljes mértékben független a SeeMTA-tól... Köszönöm, ha elolvastad, remélhetőleg ennyi év után megkapom én is az új lehetőséget és betudom bizonyítani azt, hogy nem csak dobálózom az itt elmondottakkal. >