Decard Shawn- Alan

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Shawn Decard

Újonc
2019. 01. 26.
4
2
V4 karakter
Boteszka10
LV karakter
Boteszka12
V2 karakter
Boteszka10
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Decard Shawn

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alan

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A szankciót amit kaptam egy verekedésből ki induló eset miatt történt ahol két ember anim-ig akart verni erről az esetről Alan teljes mértékben tud mivel ő volt a szankció kiosztója. Mivel ebből admin ügy lett a két verekedő srác miatt ( Jelzem ő hívott admint) amit OOC chatban jelzett is felém én úgy voltam vele be veszek egy csoki tojást hogy fel töltsem a hp-m mivel fekete volt már a képernyőm és a karakterem is vérzett. És kérem vegyétek figyelembe azt is ha a srác Force rp-je nem történt volna meg nekem se kelet volna csokitojást be vennem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://files.fm/u/dh5ttxs38v

Megjegyzés:
Kérem mielőbbi válaszotokat ez ügyben és további szép estét kívánok nektek

Moderátor

Alan

X/0
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 17.
1 093
5 232
V4 karakter
Finley Payton
Egy ütközésből kitört egy verekedés (szájalás -> a másik fél hívott egy havert aki rommáverte Decardot), ezt az ügy alatt is leírtam, hogy nem oké, aki bunyózott hívva lett az egyik fél (Mario Gantzmann) által, ő csak verőemberként jelent meg, de ettől függetlenül még mindig egy ütközésből indult az egész, ami nincs rendben, de ezt a részét elengedtem a történetnek, úgy gondolom megbeszéltük, megértettétek, Eysan Ferkinat nem értem el a szerveren.
A jelenetsor közben történt egy forceRP Mario részéről, mivel megpróbállal szeretett volna téged kiütni, amit szintén megbeszéltük, hogy nem lehet megcsinálni, 150 perces jailt kapott emiatt.

Miközben-után verték a panasznyitó Decardot ő bevett egy csokitojást, visszatöltve a HPját, két hét kitiltást kapott RP közbeni heal használatra, mert független attól, hogy az admin ki lett hívva még nem volt jelen. Remélem így érthető a bíráló főadminnak.

Az esettől az adminügy végéig lévő logot kérlek töltsd fel a https://armin.kim/seepaste -re, a könnyebb átláthatóság érdekében, ne kelljen letöltögetni semmit.

Shawn Decard

Újonc
2019. 01. 26.
4
2
V4 karakter
Boteszka10
LV karakter
Boteszka12
V2 karakter
Boteszka10
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! | 40 büntetőpont. - Kian
Még azt hozzá tenném hogy nem érzem jogosnak a 2 hetes bannt egy ilyen miatt amikor a másik srác 150 perc jailt-kapott és aki meg animba vert majdnem az meg a barátja szólására le lépett és nem kapott semmi szankciót.

marcy.

when im fucked up thats the real me
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 540
19 881
V4 karakter
Aristide Nease.
Egy ütközés után én sem tartom a legnormálisabbnak azt, hogy egyből a kurva anyázás és a társai mennek. -az meg már a ráadás, hogy még verekedés is alakul ki ebből mint itt is történt.
Az, hogy ki van jelentve OOC, hogy adminügy lesz ebből generálva az nem jogosít fel téged arra, hogy akkor te HP-t tölts, hisz az admin érkezéséig az RP megy így ezért a kitiltásodat megkaptad. -hozzátenném az sem normális, hogy OOC ki van jelentve az admin hívása, senki sem kíváncsi rá, és betudható adminnal való fenyegetőzésnek is.
Egyedül amivel nem értek egyet az az, hogyha szankció osztásra kerül a sor, akkor egyes dolgok miért vannak elengedve mondván azt, hogy mindkettő fél hibázott abban. Ha szankció osztásra kerül sor egy RP alatt, akkor kapja meg mindenki a szankciót mindenért, nem válogatni kell hogy mi lesz kiosztva és mi nem. -utólag most ezeket nem kell pótolni, viszont a jövőben így csináld Alan.

https://ibb.co/pjNjKkdY - Ezen a képen látható, hogy Eysan neki esik Decardnak annak ellenére, hogy fegyver lett felmutatva. -ez szimplán PG. Szerintem azt nagyon boncolgatni nem kell, hogy egy fegyveres embert miért nem kezdesz el szétverni, magából értetendő. (NonRP-t is ugye követett el, de ha mindenkinél el lett nézve nála is el lesz)
Eysan szankciója legyen utólag pótolva PG indokkal, ennek mértékét rád bízom Alan.

Kis hanyagság történt Alan részéről, így részben jogos a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.