Debbie Cardona - Ian Asensio [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Debbie Cardona

Panaszra tett személy InGame neve:
Ian Asensio

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bugkihasználás.
Falon átlő Spas-al.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/ljc5cw

Megjegyzés:
Azért íródott a panasz, mert nem fogadták IG a reportot 20 perc után sem.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

xiaomi munkas

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 23.
470
1 017
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Connor Wattson
Szép estét! Nem Én öltelek meg téged, én nem lőttem spazzal.
[2023-10-23 21:09:32] [Output] : *** Kia Nar kivett egy tárgyat a széfből. (74 darab 12 Gauge)
[2023-10-23 22:09:26] [Output] : *** Kia Nar berakott egy tárgyat a széfbe. (74 darab 12 Gauge)

• Tetszik
Reactions: bosg122
K

kicsias

Cső, valóban én voltam. Igazából, többször is kihúzódtál a fal mögül: https://streamable.com/8heduq Hasonló szituáció történhetett ekkor is, nem állt szándékomban kilőni téged a fal mögül. Mindannyian jól tudjuk, mire képes a spaz. Ahogy nyílt az ajtó, lőttem - ahogy a videón, hátha kijössz és bekapod. Az én szemszögemből nem is látszódott semmi, ezért nem is klippeltem ki. Amennyiben bármivel tudom pótolni károdat, meg tudjuk beszélni. Igazából semmi háttérszándék nem volt, nem is a falat lőttem hogy arról legyen szó. ( - ebből a pozícióból nagyon el sem mozdultam, -- célirányosan egyenesen lőttem. )

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Egyébként ami videót küldtél, az két külön eset.
Itt látszik, hogy a fal mögött áll Debbie, és úgy kapja a fejest. Nem lógott ki annyira, hogy a golyó irányából, illetve a mellékelt képen látható pozicióból el tudd lőni. A falon ment át a golyó. Az egész szituáció elég érdekes volt, a golyók elég furcsán mozogtak.
@kicsias a jövőben hanyagold az ilyesféle spazos akciókat, nem szeretnélek meglátni mégegyszer átlőni a spazzal a falon, inkább ha tudod, hogy nem fog ez menni, akkor ne vidd akcióra.
Beszéljétek meg a kárpótlást, és írjatok ide, hogy mire jutottatok.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: kicsias és .vamos
K

kicsias

megbeszéltük a dolgot, amint feljön a szerverre meg fogja kapni a kártérítését.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.