Debbie Cardona -> Armand Paljevic, Mito Delchev [zsola]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Debbie Cardona

Panaszra tett személy InGame neve:
Armand Paljevic, Mito Delchev

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG

Undercoverben megyek, villogó nem volt fent, először mentem el mellettük nagy sebességgel és szétlőtték a kocsim (utána engem is)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://i.gyazo.com/1462f9c11ec7fd6ef319585104ee323d.mp4

Megjegyzés:
Válaszod

CrazyDoky

Újonc
Támogató
2023. 07. 16.
72
60
25
V4 karakter
🇨🇺Nairo De Bezerra🇧🇷
LV karakter
🇮🇹Armando Rodrigeuz🇮🇹
V2 karakter
❌
Szép estét/napot! Tökéletesen látszik a videón, hogy a "sértett" 2 darab C0-ás erősítésre érkezik EGYEDÜL, majd az életét nem féltve egy másodpercre sem lassít a lövöldöző mellett, aki én vagyok... Lerobbantál és ki is derül hamar, hogy jól láttuk, rendvédelmis vagy aki jött a 2 kilőtt autó erősítésére. Ezután Mito futott a parton aki oldalról likvidált téged. Azt mondom, ha civil vagy és megölünk, jogos legyen a panaszod, de így hogy a gyártól jöttél ahol ATM-et rabolt a csapat másik része, nem tartom korrektnek az egybőli pk nyitásodat. Aki civil és félti az életét az nem megy a lövöldözés közelébe SŐT mivel V4-gyel bejött a script, hogy távolról lehet hallani a lövöldözéseket tökéletes pont erre, hogy az ilyen helyzeteket a civilek is elkerüljék. Te egyedül mentél akciózni, meg információt gyűjteni, hogy ki lövöldözik, de elestél hősies akciód során.

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
feltételezésre nem lövünk és bocsi honnan kellett volna tudnom hogy mindenkit megöltetek a c0 jelzésnél mikor előtte lett hívva kb 1 perccel vagy annyival se
ne nekem kelljen magyarázkodnom elvégre rátok érkezett a panasz

mai akciók során ugyan ezért kapott 180 percet egy másik srác is

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
55
557
V4 karakter
Kiara L Amaya
Armand jól összeszedte, én lőttelek le a partról, amikor kiszálltál és elkezdtél ránk lőni, az a része kimaradt a videódból.

Nem értem ezt az undercover vagyok, sérthetetlen vagyok divatot. C0-ra mész ki, tudod, hogy lövöldözés van, hallod is. Direkt lassítasz, odakanyarodsz Armand mellé, majd felháborodva nyitod a topicot, hogy hát te igazából csak farmot mentél locsolni és direkt kilőttek a csúnya ATM rablók.

Semennyire sem félted a karaktered életét, simán mehettél volna 250-el tovább és messziről infózni a többi egységnek, DE NEM, te belassítasz a blipeknél, odakanyarodsz Armand mellé, majd nehezményezed a szituációt utána.

Előtte már meghaltak, meg vízbe repültek a TEK-esek is, komoly tűzharc volt, a logban is biztos benne van, ha kell videót csatolunk az adminnak az előzményekről.

+ reflekltálva arra amit írtál, hogy más is kapott ezért 180 percet, semmi mást csak a rosszindulatot tudom feltételezni a részedről, hogy "bosszú pk-t" nyitsz. Minden általunk megfogalmazott tényhez ragaszkodom és tartom magam.

Utoljára szerkesztve:

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
kiszálltál és elkezdtél ránk lőni, az a része kimaradt a videódból.
ez hogy releváns
csak farmot mentél locsolni
asszem ilyet nem mondtam sehol
250-el tovább és messziről infózni a többi egységnek
pontosan ez történt volna csak ugyebár rám lett lőve különösebb előzmény nélkül
Előtte már meghaltak, meg vízbe repültek a TEK-esek is, komoly tűzharc volt, a logban is biztos benne van
a komoly tűzharc sajnos távolról nem tűnik olyan komolynak, illetve ha szeretnél becsatlakozni, információt gyűjteni meg kell közelítened

amikor én érkeztem a legnagyobb kuss volt, akkor lett újra ropogás mikor armand paljevic úgy gondolta megsorozza a kék négy karikást

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
55
557
V4 karakter
Kiara L Amaya
Tökéletes, a fenti álláspontomat ugyan úgy fenntartom. Ha nem lett volna ott keresnivalód, nem lettél volna ott, ha civil vagy, nem mész bele 80-al a lövöldözés közepébe. Aki bemegy az erdőbe és köztudottan ki van táblázva hogy medve van, megeszi, az magára vessen, mivel tudta mi várhat rá. Felejtsük már el ezt a sérthetetlenséget, mellényben ülsz a kocsidban ATM rablásról jössz a lövöldözés közepébe. Több hozzáfűznivalóm nincs.

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
55
557
V4 karakter
Kiara L Amaya
Nyilván reális a jelöletlen autó, ahogy ebből a mai másik incidensből is látszik, a tietek utániból. A véletlen arra tévedt "civilek" manőverei xDD Amikor a rendvédelem nyit tüzet jelöletlen autókból ránk konvojozva, amikor még nem lőttünk még akkor senkire sem, abból érdekesen sosincs semmi.
--> https://streamable.com/7pkimr (PD POV)

Várjuk Zsola válaszát.

Utoljára szerkesztve:

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Nem értem ezt az undercover vagyok, sérthetetlen vagyok divatot. C0-ra mész ki, tudod, hogy lövöldözés van, hallod is. Direkt lassítasz, odakanyarodsz Armand mellé, majd felháborodva nyitod a topicot, hogy hát te igazából csak farmot mentél locsolni és direkt kilőttek a csúnya ATM rablók.
Egyáltalán nem divat, régen sem volt elnézve az ilyen, és most sem. Nem értem milyen farmról beszélsz, de szerintem egy golyóálló mellényben egyáltalán nem farmra tartott.

Le lett infózva a kocsi, vagy látta egyáltalán valaki, hogy feltételezésre szétlövitek?

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
55
557
V4 karakter
Kiara L Amaya
A 24 órás válaszidőt kitöltenénk, mivel akkor a Ndrangheta-s srácoktól, akikkel voltunk elkérjük a videókat, amikor gép előtt lesznek.

EDIT: https://streamable.com/mt5b16 - videón az előzmény, amikor a gyár melletti helyszínen tökéletesen látszik a villogós giulia hadtest mellett az audid, vagy a rejtélyesen hasonló audi, továbbá az összes autó aki részt vett az akción, rendszámokkal.

Utoljára szerkesztve:

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
elvégre egy rendőri jelleg nélkül szabálytalanul az út szélén hagyott jármű az csak valamilyen hatóság flottájába tartozhat

ahogy ti sem, úgy mi sem lőhetünk feltételezésre, csak azért mert ott parkolt az autó 2 villogós jármű társaságában
se nem láttál belőle kiszállni mellényest, se nem láttál beülni mellényest vagy egyenruhást a kocsiba (ha nem így van akkor természetesen megértem, hogy kilőttetek)
ha pedig arra akartál ezzel utalni, hogy ott parkolt a kocsi gyárnál akció során ezért megsoroztátok szerintem eléggé abszúrd, alapvetően is parkolnak ott autók, így ezt kijátszva, ha valamelyik tulajdonos arra téved csak lehentelitek, mert hát ugye ott állt, ne álljál ott és gyere erre

illetve az elején nem védekeztetek ilyesmivel, csak közel 24 órával a PK megnyílása után, amivel nincs is baj, alapvető emberi mechanizmus védelemként minden kétes dolgot felhasználni
szerintem eléggé megkérdőjelezhető a miértje annak, hogy csak most védekezel ezzel (te sem és Armand sem emlékezett a kocsira, se a rendszámára, de ez a videó most mentőöv)

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
55
557
V4 karakter
Kiara L Amaya
Zsola majd eldönti, amúgy p90 van a mellkasodon végig ami látszik, és ilyen kaliberű autóból szálltál ki.

• Tetszik
Reactions: Atti.

apolitikus

Újonc
2023. 06. 14.
55
557
V4 karakter
Kiara L Amaya
Ha p90, ha micro draco, ha mp7, ha AR... tényen nem változtat, mellényes, fegyveres vagy, ugyan olyan autóval, mint ami ott áll a gyárnál... elfektettünk már 2 c0-as egységet, lelassitasz direkt Armand mellett. Nem civil voltál aki fegyvertelen, KÉSZ. Legközelebb ígérem megvárom ameddig animba lősz minket.

zsola.

cioban
2019. 03. 22.
320
1 020
19
𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒚𝒍𝒗𝒂𝒏𝒊𝒂 🏔🌄
V4 karakter
𝗡𝗲𝗶𝘇𝗮𝗻 𝗖𝘂𝗲𝘃𝗮 🌴
Az, hogy gyárnál parkolt a kocsi, abból nem derül ki az, hogy rendvédelmisé-e az autó. Egy civil is hagyhatta ott, aki a szemben lévő házakban lakik, aztán később vélelten átmegy egy lövöldözésen (nyilván lelassít, ha emberek és holtestek vannak az út szélén, nem egyből arra gondolna, hogy jelenleg is lövöldözés van). Mivel a jelenesetben pont egy rendvédelmis volt, egy jó érv, hogy miért lassít le egy lövöldözés helyszínén. A videón tisztán látszik, hogy villógó nélkül, elmegy egy nagyobb sebességgel melletetek (100+ km/h), és végig lett darálva, ameddig meg nem állt, és nem tudtatok egy bizonyítékot felmutatni, miszerint láttátok volna korábban az autót.
A videón nem vélem azt felfedezni, hogy Armand rálőtt volna az autódra.
Mito személyének 90 perces adminjail került kiosztásra MG indokkal.
Zárom a panaszt, máskor jobban figyeljetek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.