Armand jól összeszedte, én lőttelek le a partról, amikor kiszálltál és elkezdtél ránk lőni, az a része kimaradt a videódból.
Nem értem ezt az undercover vagyok, sérthetetlen vagyok divatot. C0-ra mész ki, tudod, hogy lövöldözés van, hallod is. Direkt lassítasz, odakanyarodsz Armand mellé, majd felháborodva nyitod a topicot, hogy hát te igazából csak farmot mentél locsolni és direkt kilőttek a csúnya ATM rablók.
Semennyire sem félted a karaktered életét, simán mehettél volna 250-el tovább és messziről infózni a többi egységnek, DE NEM, te belassítasz a blipeknél, odakanyarodsz Armand mellé, majd nehezményezed a szituációt utána.
Előtte már meghaltak, meg vízbe repültek a TEK-esek is, komoly tűzharc volt, a logban is biztos benne van, ha kell videót csatolunk az adminnak az előzményekről.
+ reflekltálva arra amit írtál, hogy más is kapott ezért 180 percet, semmi mást csak a rosszindulatot tudom feltételezni a részedről, hogy "bosszú pk-t" nyitsz. Minden általunk megfogalmazott tényhez ragaszkodom és tartom magam.