Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Botinak hívnak,In Game nevem: Dean Sanders,15 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Jelenleg 119368 játszott perccel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Kezdő játékosok segítése a játék elindulásában, játékosok kérdéseinek megválaszolása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szerveren lassan 2000 órát töltöttem, és véleményem szerint kiismertem, és tudásommat átszeretném adni más játékosoknak is,hogy a játékélményük minnél jobb és gördülékenyebb legyen.
Miért pont téged válasszunk?
Megfelelő potenciált és energiát érzek magamban, ami véleményem szerint elengedhetetlen ahhoz,hogy egy olyan feladatott,köteleséget megfelelően eltudjon látni az ember,megfelelően. A játékban töltött időm alatt többször voltam ideiglenes adminsegéd,ahol kérdésekre gördülékenyen tudtam válaszolni a megfelőlő tudásommal.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Naponta 2-3 órát,hétvégente változó 5-6 is akár.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem voltam.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: -Barátságos,-Megbízható,-Kitartó
Negatív:-Lusta,-Félénk,-Akaratos
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, viszont szeretnék legalább 2 hónapot adminsegéd lenni, ha lehetséges és csak utána szeretnék admin lenni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először elmagyaráznám neki a szerver szabályzatát,mivel az elengedhetetlen ahhoz,hogy neki és a játékostársainak megfelelő legyen a játékélménye. Amennyiben ezt elmagyaráztam neki sikeresen, amennyiben egy-egy adott részt nem értett meg addig magyarázom neki, amíg megérti, véleményem szerint az elmagyarázást nem kell elsietni. Inkább legyen lassabb,de biztosabb. Szabályzat ismertetése után a szerveren található civilként használható rp parancsokatnak, annak működését és a jelentését magyaráznám el a játékostársnak (/me,/do,/ame,stb...).Előző fontos dolgok említése után a szerveren megtalálható munkákat,pénzkereseti lehetőségeket mutatnám meg neki(hogyan kezdje el a UrmaTranst,stb...).Következő az a frakciókról beszélnék neki, mivel szerveren sok frakció található, és ha a szerveren a karrierjét nem civilként szeretné eltölteni,akkor megfelelő lehetőség neki az egyik való frakcióba jelentkezés.(Megmutatnám neki a fórumot,hogyan kell lapot kitölteni,hogyan zajlik egy esetleges tgf).Amennyiben van valami kérdése megválaszolom neki. Ezzek mellett pedig elküldeném neki a tutorial részt,mivel minden ilyen/olyan dolgot nem tudok neki olyan részletesen szemléltetni,csak is nagyvonalakban.