- 2020. 05. 21.
- 128
- 799
- V4 karakter
- kjell björklund
- LV karakter
- nemeth tamas
- V2 karakter
- skonc david
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Barátaim Bernau-nak becéznek, IG nevem: Dean B Alley. 15 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 25103 >>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosok kérdéseinek megválaszolása, segítségnyújtás azoknak akiknek szükségük van rá, illetve az adminisztrátorok munkájának könnyítése, gördülékenyebbé tétele. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Többszörösen voltam már IDG adminsegéd, és nagyon tetszik ez a szerepkör, hogy más játékosok problémáira, kérdéseire adhatok választ, és természetesen nem titok, hogy vonz az adminisztrátori szerepkör, és az azzal járó plusz, amivel hozzájárulhatok a szerver működéséhez, valamint ahhoz, hogy a játékosoknak élvezetesebbé tehessem a szerveren eltöltött idejüket. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem, hogy megfelelnék erre a szerepkörre, valamint később az adminisztrátori szerepkörre, mivel mint már írtam, van egy kevés tapasztalatom az adminsegédi rang működésével, tudom, hogy hogyan zajlanak a történések, illetve tudom, hogy minden időmet ráfordítanám arra, hogy megfelelő adminsegéd legyek, és 110%-ot tennék bele, hogy minél jobban gyarapítsam tudásomat, közben pedig segítsem játékostársaimat, és megoldást találjunk közösen a problémáikra. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 4-5, de előfordulhat, hogy 6+ órát is fent tudok lenni a szerveren. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még.
>>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam már, még mikor elkezdtem a szerveren játszani, körülbelül kettő-három éve, viszont azokat már nem tudom megtekinteni az UCP-men. Természetesen a hibáimból tanultam, bizonyítja ezt az is, hogy azóta nem voltam jail-ben.
https://imgur.com/a/IYifbyq >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:
Azt hiszem, saját magadban a legnehezebb megtalálni a pozitív tulajdonságaidat, viszont ami mindenképp jó bennem, hogy
-Tisztelettudóan beszélek mindenkivel,
-Hogyha elszeretnék érni valamit, akkor azért teszek, és nem hagyom annyiban, nyílván túlzásba vitel nélkül, valamint a határok betartásával,
-Én magamat egy segítőkész, becsületes embernek tartom magam, és általában ez is az, amit visszahallok.
Negativ:
-Sajnos van, hogy könnyen kitudok zökkenni olyan dolgokból, amikre fókuszálok, ezáltal elvesztem az adott gondolatmenetet, és ez frusztrált állapotba tud hozni.
-Elég feledékeny vagyok, sajnos nem tudok mit tenni vele, viszont ami olyan dolog, hogy muszáj megjegyezzem, azt mindenképp felírom egy olyan helyre, ahol bármikor megtalálom. (És persze nem felejtem el, hogy hova van felírva. : ) )
-Van, hogy hirtelen tudok ingerült lenni, hogyha tegyük fel nem vagyok annyira jó kedvemben, viszont a szerveren ezt megfékezném, kontrollálnám, mivel képes vagyok rá. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Természetesen szeretnék.
Szerintem az adminisztrátorok rendkívűl jó munkát végeznek. Annak érdekében, hogy a többi játékosnak kellemes legyen a szerveren fent töltött ideje, áldozzák fel a saját szabadidejüket, és saját tudásukat próbálják átadni a lehető legjobb módon, ez pedig nekem nagyon tetszik, és szeretnék részese lenni. Magáról az adminisztrátori közösségről én csak jókat hallottam, és nagyon szívesen lennék ennek a közösségnek a tagja, részese. Valamint, ami elég fontos tényező, hogy örömmel segítem a játékosokat, örömmel válaszolnék a kérdéseikre, esetleg segítenék, hogyha problémájuk adódott valamivel, örömmel mennék hozzájuk olyan esetekkor, amikor azt érzik, valamelyik játékostársuk nem megfelelő dolgot követett el, ellenük nem megfelelő módon jártak el, vagy csak szimplán valamilyen játékhiba megoldására van szükségük. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Előszőr a szerintem legfontosabb dologgal kezdeném, ami nem más, mint az, hogy a szerver a való életre alapul. Ez azt takarja, hogy nem maga a való élet, nem úgy működnek a dolgok, mint a való életben, mivel a nap végén ez mégiscsak egy játék, ami azért jött létre, hogy jól szórakozzunk, és élvezzük. Tehát, nagyrészt a való életre alapulnak a dolgok, sőt, a szerveren megtalálható dolgok elég nagyrésze olyan, mint a valóságban. Ezután következne, hogy a saját karakterét úgy alakítja, ahogy csak szeretné, és mivel ez egy RolePlay szerver, próbáljon úgy viselkedni, beszélni, vinni karakterének történetét, ahogy a való életben, bábuja helyében tenné ezt. Elmagyaráznám neki a /me, illetve /do használatát, fontosságát, a többi alapparanccsal együtt. (/placedo, /ame, adminisztrátokotól/adminsegédektől való segítségkérés helyes formája, és az ehhez hasonló minden mondhatni "alapműveltség"-et, ami a szerverrel kapcsolatos.) A szabályokat átfutnánk, mindennél mondanék neki egy kis tippet, én a helyében hogy csinálnám, milyen lehetőségei vannak, mesélnék neki az alapmunkákról, hol tudja a jogosítványt megcsinálni, melyik gomb mit csinál, hogyan tud bindelni dolgokat, elmondanám a frakciók lényegét, feladatukat, hogyan működnek, hogyan tud bekerülni. Itt jönne képbe a fórum, valamint a TeamSpeak 3 használata. Természetesen elmagyaráznám neki, hogyan tud a TS3 szerverre csatlakozni, hogyan tud fórumra regisztrálni, ott hogyan tud megkeresni dolgokat. Ezzel be is fejezném, ha van még kérdése, nyílvánvalóan megválaszolnám, egyébként pedig ennyivel végeznék.>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Megkérdezném, mi ügyből szükségeltetik neki a vhspawn, hogyha pedig olyan választ kapok, amiről úgy gondolom, hogy ezért valóban kaphat vhspawnt, akkor beküldöm az adminsegéd chatre, a játékosnak pedig válaszolnék, hogy amit lehetett, megtettem, innentől már csak a szolgálatban lévő adminisztrátorokon múlik, hogy van-e közöttük valaki, aki egyetért velem, és megadja neki a vhspawnt. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Amennyiben skines a fegyver, kérlek keress fel vele egy adminisztrátort, ő többet tud segíteni neked ezügyben, viszont, hogyha játékon belüli dollárért vásároltad, akkor ezzel sajnos nem lehet mit csinálni, IC ügynek minősül. >>