Deacon Kenneth r. őrmester heti jelentése 04.21-04.27

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

acsokesz

Money is the solution.
2023. 03. 25.
88
82
www.twitch.tv
V4 karakter
Gustavo Herrera
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Deacon Kenneth ~

Rendfokozat:
~ r. őrmester ~

Nyomozásban résztvevő személyek:
~ Brasco nyomozó ~

Előállított személy neve:
~ Enzo Adonis ~

Vádak:
~ EKHSZSZ, IFÁKF, ITBK, IKBK ~

Előállított személy által használt gépjármű:
~ Bobcat ~

Nyomozás részletes leírása:
~ D-89-es egységben készenléti szolgálatot láttunk el Brasco nyomozóval. Egyszer csak egy bobcatre lettünk figyelmesek ami szabálytalanul, kacskaringózva közlekedett. Követtük egy ideig, majd elvesztettük. Kis idő múltán ismét felbukkant, és akkor láttuk hogy aki vezeti a Bobcatet az az a személy akit kerestünk, Enzo Adonis. Követni kezdtük ismét, majd egy garázsba menekültek. Értesítettük a társszerveket, majd közös egyeztetés után megkezdődőtt a behatolás. Az akció sikerrel zárult, egyik elkövető megsérült, de a helyszínen szanitéc ellátta. Mindhárom elkövetőt előállítottuk, kihallgatás után bebörtönőztük.~

Képi bizonyíték:
~ ~

((Kép/log a bebörtönzésről)):
~ ~

((Kép a lefoglalt tárgyak megsemmisítéséről)):

~ ~

acsokesz

Money is the solution.
2023. 03. 25.
88
82
www.twitch.tv
V4 karakter
Gustavo Herrera
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Deacon Kenneth ~

Rendfokozat:
~ r. őrmester ~

Nyomozásban résztvevő személyek:
~ Brasco nyomozó~

Előállított személy neve:
~ Felipe Bento ~

Vádak:
~ IFBE, ITBK, IKBT, IKÁT ~

Előállított személy által használt gépjármű:
~ Range Rover ~

Nyomozás részletes leírása:
~ D-01-ben éppen készenléti szolgálatott láttunk el Brasco nyomozóval, amiket úgy döntöttünk hogy felnézünk Seenionra. Felfigyeltünk egy viszonylag nagyobb mennyiségü füvescigi eladásra. Azonnal rá is írtam az illetőre, majd rövides egyeztetés után megbeszéltük az időt és a helszínt. Eligazítás után elindultam én is, és az egységek is a megbeszélt helyszínre, LS nagykaszinó parkoló. Mikor oda értünk szembesültünk azzal hogy lövöldözés folyik ott, így a célos másik helyet választott, régi BMS. Oda érkeztem, majd jelet adtam az egységeknek és sikeresen kézre kerítettük a célszemélyt. Előállítás, majd kihallgatás után megkezdte a börtönbüntetését a célszemély. ~

Képi bizonyíték:
~ ~

((Kép/log a bebörtönzésről)):
~ ~

((Kép a lefoglalt tárgyak megsemmisítéséről)):

~ ~

tommen.

homo homini lupus
2019. 01. 10.
1 179
4 195
18
Győr
V4 karakter
Maximilian Leitner
Tisztelt Kenneth rendőr őrmester!

A hétre leadott jelentéseit végigolvastam, az azokban körülírt rendőri intézkedések kapcsán jog- vagy szakszerűtlenséget nem észleltem. A jelentéseiből pár számomra kétes részletet az ügyekkel kapcsolatban hiányoltam, de ez különösebb problémát nem okozott. Nagy erőbedobással dolgozik mostanában, elég nagy ambíciói vannak egy folyamatban lévő ügyben is. Kívánom, hogy lelkesedése legyen töretlen.

A jelentéseit ellenjegyzem.

Los Santos, 2025. április 27.
Maximilian Leitner r. alez.
osztályvezető

• Fire
Reactions: acsokesz
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.