[DC215] Dimitri Ravi v. Joshua Josse

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Solyomszem20

Barangoló
2022. 10. 31.
80
34
LV karakter
Dimitri Ravi
b-r-s-g-1.png

District Court - Kerületi bíróság

Felperes adatai

Név:
~ Dimitri Ravi ~

Születési hely, idő:
~ Las Venturas.1992.02.09 ~

Bejelentett lakcím:
~ Forest St. 7 ~

Telefonszám:
~ +38-76-209-7197 ~

Alperes adatai

Név:
~ Joshua Josse ~

Születési hely, idő:
~ Ismeretlen ~

Bejelentett lakcím:
~ Ismeretlen ~

Telefonszám:
~ Ismeretlen ~

Feljelentés oka, részletei

Az eset pontos időpontja, helyszíne:
~ 16:50-17:00, helye forum ~

Szemtanú(k) neve(i) (amennyiben nincs jelölje X-el ezt a mezőt)
~ Bárki nézi látja mig hivatalos ~

Keletkezett anyagi kár:
~ Nem történt ~

A történtek részletes leírása:
~ 4 napja kint van hirdetésben a kocsi senki nem licitál rá én adok rá kezdőt, elfogadta.
Másnap rám ir hogy mikor tudom átvenni a kocsit erre 2 perce már a haverja megvette. Esélyt ne adott nekem hogy rá licitáljak ~

A bíróság döntésére irányuló határozott kereseti kérelem:
~ Kérném önnököt vegyék figyelmül,hogy joshua barátja amint rá licitált a kocsira forumon már 5 percere az ővé is volt. ~

Bizonyítékok:
~ ~

~ Kelt: Las Venturas, 01.16 ~
Dimitri Ravi

• Vicces
Reactions: Johnson07

Sense

Sententiam fert
Támogató
2019. 05. 31.
654
1 434
LV karakter
Daryl Anderson
b-r-s-g-1.png

LAS VENTURAS JUDGEMENT - DISTRICT COURT

Tisztelt Mr. Dimitri Ravi!

A Kerületi Bíróság (District Court) ítéletet hozott a(z) [DC215] fémjelzéssel ellátott ügyében.

Az alábbiakban az Ön feljelentése alapján indított pert lezáró ítéletet olvashatja. Az ítélet jogerős, az kizárólag rendkívüli jogorvoslattal támadható a Legfelsőbb Bíróságon (Supreme Court), amely során az ügy újratárgyalására kerül sor. A rendkívüli jogorvoslatot a megfelelő formanyomtatvány kitöltésével nyújthatja be a fent említett bíróságon. A fellebbezés az ítélet végrehajtására halasztó hatállyal bír. Az ítélet jogerőre emelkedése után a rendkívüli jogorvoslat egy hónapon belül kezdeményezhető, amennyiben a felülvizsgálat indokolt.

Én, Judge Cameron Howard az ítéletben úgy határozom, hogy kereseti kérelmét a bíróság elutasítja.

Indokolás:

• Amennyiben a hirdetést feladó Felhasználó elfogad egy ajánlatot, nem árusíthatja tovább a terméket az oldalon. Amennyiben érkezik rá egy nagyobb ajánlat, úgy kérhet az előző ajánlattevő Felhasználótól egy nagyobb ajánlatot. Ebben az esetben az alperes elfogadta az ajánlatot, de meghatározott egy időkorlátot, amiből az érdeklődő félt kizárja az üzlet megkötéséből.

Kelt. 2024. január 16. napján

Cameron Howard
Judge, Cameron Howard

• Tetszik
Reactions: Johnson07
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.