Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Dawo - Marley Emma. 16 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az S.G.H feladata a kisebb-nagyobb kérdésekre válaszadás amik a játékosok felől érkeznek, szerver szabályzat ismertetése és betartatása a játékosokkal, adminisztrátorok segítése kisebb ügyekben-kérdésekben, kezdő játékosok betanítása-oktatása.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Már V3-ban szerettem volna az S.G.H csapat tagja lenni, régi vágyam, hogy ilyenféle módon segítsem a szerver előrehaladását és saját magam fejlődését ezen irányban. Emellett természetesen a jelenlegi adminisztrátorok segítése és szerveren játszó új-régi játékosok segítése egy remek közösség kiépitése érdekében.
Miért pont téged válasszunk?
Megvannak bennem a kellő késségek, szeretek csapatban dolgozni emellett szeretek más embereknek segíteni az előrehaladásban. Segítőkész vagyok, meglehet kérni bármilyen feladat elvégzésére. Jól kijövök más emberekkel ebből adódóan remek légkört tudnék kialakítani a szerveren. Maximalista vagyok tehát ha valamibe belekezdek vagy hasonlók addig csinálom amíg az a dolog vagy bármi tökéletes nem lesz. Feljebb is említettem szeretek segíteni másokon, nagyon örülnék és kiválasztottnak érezném magam, ha ezt a szerepkört én tölthetném be, hogy az esetleges kezdő játékosoknak én segítsek a szerver megismerésében.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap: 4 óra
Hétvégente: 4-5 óra
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív: Segítőkész vagyok
Maximalista vagyok
Barátságos vagyok
Negatív: Hamar megamra veszek dolgokat
Sértődékeny
Túlgondolok dolgokat
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen szeretnék a későbbiekben adminisztrátor lenni, hiszen így többet tudnék segíteni a játékosokon. Szabályzat megszegését szankcionálni tudnám, hogy a későbbiekben ne forduljon elő és tanulhassanak belőle. Mindig is nagyon szerettem volna adminisztrátor lenni a szerveren, és most úgy érzem sikerülhet. Adminisztrátort ként is tovább tudnám fejleszteni magam. Adminisztrátorként is nagyon sok új dolgot tanulhatnék a szerveren.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először is elmagyaráznám neki, hogy ez egy RolePlay azaz szerepjáték szerver ahol úgy kéne viselkednie mint a való életben. Karaktert kell alakítania és a karakterének megfelelően kell eljárnia a szerveren. Elmagyaráznám neki a szabályzat minden pontját és ismertetném vele, emellett azt is elmondanám neki, hogy ezt minden esetben be kell tartani különben az ellenkező esetben szankcíónálva lesz. Ismertetném vele a játékon belül a fontosabb helyeket. Megmutatnám neki a fórum/ucp felületét ahol rengeteg hasznos dologgal találkozhat, pl.: ha jelentkezni szeretne egy frakcióhoz azt fórumon teheti meg, UCP-n belül minden fontos információt megtudhat a karakterével kapcsolatban. Megmutatnám neki a https://help.see-game.com oldalt ahol minden fontos és kezdő dolgot megtalál a szerver belső dolgaival kapcsolatban.
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
Szia, sajnos ebben az ügyben én neked nem tudok segíteni , de amint valós a probléma megfelelő bizonyítékkal csatolva egy adminisztrátor segíteni fog neked. További jó játékot, szia.
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
Utoljára szerkesztve: