Elfogadva Dawee Jhonson-Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

baluga

Újonc
2022. 07. 05.
24
4
V4 karakter
John D Hidenson
LV karakter
Dave Pachelli
zoldlogo.png

Neved:
< Dawee Jhonson >

A ban időpontja:
< 2022/07/08 >

A ban időtartama:
< 2030/01/01 >

Neve, aki bannolt:
< Jake >

A ban oka:
< Fun jegyzet kihelyezése,Admin szavának semmibe vétele >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Amikor elkezdtem a szervert, egyből beleszerettem, probáltam oda figyelni a szerver szabály betartásra is, ezért egy jailom se volt, de sajnos az egyik estén kiraktam egy fun jegyzetet , nem gondolva bele ,hogy ez következménnyel járhat, Jake-t nem akartam semmibevenni, csak este volt, és már mennem kellett. Sajnálom ,hogy ez így történt, és remélem ,hogy kaphatok 1 esélyt, hogy megmutasam , hogy ilyen nem fordulna elő többé. >

• Tetszik
Reactions: Bladdy

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Mi szerepelt abban a jegyzetben?

• Tetszik
Reactions: chinese spy

baluga

Újonc
2022. 07. 05.
24
4
V4 karakter
John D Hidenson
LV karakter
Dave Pachelli
Annyi volt benne csak ,hogy "Itt jártam."

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Nem tudom elképzelni, hogy "Itt jártam" szövegre végleges kitiltást kaptál a szerverről. :D Ha eszedbe jut a teljes szöveg akkor kommentelj ide, légy szíves.

baluga

Újonc
2022. 07. 05.
24
4
V4 karakter
John D Hidenson
LV karakter
Dave Pachelli
Nem szeretnék hazudni, hiszen sokat jelent a szerver nekem és végén úgyis kiderülne az igazság. Az üzenetben az állt ,ha jól emlékszem ,hogy "Itt jártam" vagy esetleg "Itt járt baluga" amiért nagyvalószínűséggel jailt kaptam volna csak, de amikor volt az adminügy, akkor bevoltam buggolva, és mondta Jake, reconnecteljek, amit meg is tettem, de sokáig töltött be a szerver, szóval nem léptem vissza, mert elkelett mennem aludni. ezért történt az "Admin szavának a semmibevétele" ami látszik az indokban is. Amit mai napig is nagyon bánok, mert nem akartam vesztegetni az idejét, de sajnos tényleg elkelett mennem.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Feloldottam a kitiltásodat, de egy névváltást azonnal intézz a szerveren, mert ez a Dawee név kriminális.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.