Dawe Chandler -> Marcus L Brighton [Laca]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bazsikah

Újonc
2021. 05. 22.
33
43
V4 karakter
Dawe Chandler
LV karakter
-
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Dawe Chandler

Panaszra tett személy InGame neve:
Marcus L Brighton

Panasz oka, leírása, kifejtése:
SF körforgalom felől mentem SeeRing irányába, amikor körülbelül a drag lehajtónál szemből érkezett keresztbe egy autó, nem tudtam már hova menekülni, így csattantunk. Kiszálltunk, "Jól vagy?", "Jól" és társai, majd kértem, hogy fizesse meg a káromat, amit flegmázással illetett (nyilván ez eddig IC, semmi komoly). Mondom akkor én hívom a rendőröket és akkor majd ők rendet tesznek. Megtörtént a tárcsázás, de nem jöttek ki a rendőrök, közben emberünk eltolatott a kocsijával és valamerre elszaladt, majd feltehetőleg kilépett, hisz az autó eltűnt (végig ott maradtam a kocsija mellett, míg el nem tűnt).

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=971mta_screen_2024_12_03_.png

Megjegyzés:
-

Laca.

✞999✞
SzerverAdmin
v4
2021. 03. 20.
461
1 481
24
Dunaújváros
V4 karakter
Ameir Hajar
LV karakter
Arjan Kosta
V2 karakter
Ignacio Cortez
Hello! A kilépésről bármilyen bizonyítékod van?

Bazsikah

Újonc
2021. 05. 22.
33
43
V4 karakter
Dawe Chandler
LV karakter
-
V2 karakter
-
Se log (hisz elfutott), se videó, az autója eltűnt és ennyi. Biztos vissza tudjátok nézni valahogy, hogy ki mikor volt fent és lépett le.

Noora Kallio (Ez az IG neve, admin nevét nem ismerem) vele beszéltem még aznap, hogy mi legyen ezzel az üggyel, azt beszéltük meg, hogy írjak pk-t. Neki is csak annyit tudtam mondani, amit itt leírtam, a képre ezt reagálta: [2024-12-03 23:39:56] [Output] : Noora Kallio: (( itt látszik, hogy neked ment. ))

Akkor ő is leellenőrizte, hogy fent van-e az illető + nyilván én is, egyikünk se találta id/név alapján. Szóval kb ez így bizonyított tény, hogy lelépett.

• Tetszik
Reactions: Stricimobil2100

RoLiKa143

Újonc
2023. 01. 03.
25
9
V4 karakter
Marcus L Brighton
Hello! Mikor hívtad a rendőröket, akkor elmentem zacis fele, hogy leadjam a cuccaimat ahhoz, hogy a kocsimat tudjam megjavítani és mivel már egy ideje nem jött senki utánam, úgy döntöttem, hogy lelépek és holnap elmegyek zacis. Viszont erre figyeltem is, hogy ne lépjek ki rp alól. Ahogy látható a képen 23:30 van, és amit beküldtél beszélgetés 23:39 majdhogynem 24:40, ezáltal eltelt majdnem közel 10perc az ügy után. Remélhetőleg megtudjuk beszélni, nem szeretném én sem, hogy egy bannal jutalmazzanak és ezért is szeretném megbeszélni, mivel nem érzem nagyon jogosnak. :D

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.