Davis Mason - Costa Eduardo[Martin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SzakY.

Újonc
2022. 09. 11.
7
8
19
V4 karakter
Sheily Graham
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Davis Mason

Panaszra tett személy InGame neve:
Costa Eduardo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
07.17.-én Béreltem 2 hétre a farmot Costa Eduardo-tól ami 07. 31.-ig tartott. 07. 24.-én megbeszéltük hogy fog még kelleni a farm a számomra és fogom még keresni a hosszabbítással kapcsolatban. Discord kapcsolatunk nem volt mivel nagyon ritkán volt a városban Costa Eduardo. Így a farm leis járt 31.-én este felé, ezzel együtt minden állat oda lett. Előtte pár napban probáltam vele minden formában felvenni a kapcsolatot, hogy rendezzük a farmot, de semmi reakció nem érkezett a részéről. Nem volt előre kifizetve ez a hét csak megvolt beszélve hogy fogom keresni a hosszabítással kapcsolatban.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Képek:
Log: https://pastebin.com/FebM6YhJ

Megjegyzés:
Nincs

• Tetszik
Reactions: areyousure

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Hali, átolvastam a panaszt. Tekintve, hogy nem lett csak a két hét kifizetve, ez nem számít átverésnek mert azt a két hetet be is tartotta. Az hogy utána nem adta ki újra neked a farmot, mert esetleg nem tudott feljönni teljesen ic ügy. Annyit írtál neki, hogy "lehet" kelleni fog még, ezzel nem tudunk semmit kezdeni. Neked kellett volna eladni az állatokat 31.-e előtt, mivel tudtad hogy nem lesz meghosszabbítva a farm. Ha bármi kérdésed van keress nyugodtan privátban, ezt zárom.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.