- 2019. 01. 13.
- 159
- 555
- V4 karakter
- kornel.ales
- LV karakter
- daniel.graves
Szerveren- illetve a fórumon használt nevem.
Szerveren egy Arif Ozturk nevű karakterrel roleplayezek, fórumon pedig davidkar néven lehet megtalálni.
Korábban használt fórum neveim.
A jelenlegi nevem előtt azt hiszem Matteo Fiorenzo néven böngésztem a fórumot - azóta változott ez davidkar-ra. Az első generációs fórumon használt nevemre már nem igazán emlékszem, talán Philips John lehetett - de az fix, hogy nem volt soha szankcióval sújtva.
Amióta a szerveren játszok, és a fórumot használom.
A szerverre kétezer-tizenhat nyarán, egy júliusi napon regisztráltam - és ekörül regisztrálhattam valahogy az előző fórumra, ekkoriban néha feljártam a szerverre, de túl sok mindent nem nagyon csináltam a buszozgatáson kívül. Utána kétezer-tizennyolcban megjártam a taxit - rá egy évre, kétezer-tizenkilencben pedig az OMSZ-t erősítettem egy hónapig. Tavaly április környékén kezdtem el komolyabban játszani a szerveren, akkor ültem le az OMSZ-es FK jumpos jailemet - azóta játszok komolyabban is a szerveren. A mostani fórumra kétezer-tizenkilenc januárjában regisztráltam pár nappal azután - miután megnyitotta kapuit.
Előjáróban rólam- avagy az OOC információk.
Dávidnak hívnak és jelenleg a tizenhatodik életévemet taposom, augusztusban töltöm tizenhetet. Egy Pest megyei kisebb településen élek a szüleimmel, - néhány háziállatommal. Jelenleg egy tizedikes- középiskolás tanuló vagyok, kétezer-húszas évben kezdtem meg tanulmányaimat egy Kecskeméti gimnáziumban. Szabadidőmet képzi a kosárlabdázás, bringázás- ezeket a kikapcsolódási tevékenységeket általában a lakóhelyemen- környező településeken szoktam végezni. Ha esetleg a számítógép adta lehetőséges szerint szeretnék kikapcsolódni, különböző videójátékokkal ütöm el az időmet, pl.: CS:GO, esetek többségében pedig az MTA nyújtotta RP szervereken- például (nagyrészt) a SeeV3-on, vagy a konzolomon. Még kétezer-tizennégy-ben kezdtem meg zenei tanulmányaimat egy Pest megyei zeneiskolában, ahol öt aktív évem után kétezer-húsz-ban letettem zongorából az alapvizsgámat. Kétezer-tizennyolc-ban elkezdtem tanulni gitározni autodidakta módon, de azzal a mai napig még nem sokra jutottam, talán pár év múlva.. - Azonban már majdnem egy teljes éve elkezdtem ukulelézni amivel elég jó haladok, és sokat is segít a gitár tanulásban. Korábban már tagja voltam a szerver SGH csapatának, amire büszke is vagyok - távozásomra kevésbé. Az ezért kapott kitiltásomat kétezer-húsz decemberében oldotta fel Goge, azóta semmilyen módon nem voltam szankcionálva a szerveren, és törekszem, hogy ez így is maradjon. A jelenlegi - és a korábbi fórumon se voltam eddig semmilyen módon szankcionálva.
Aktívitásom-ról a témához kapcsolódóan.
A fórumot kétezer-tizenkilenc óta rendszeresen, és aktív fürkészem - használom. Egy átlagos napomon több órát is el szoktam tölteni a fórumon és ha emellett ha rajtam lenne egy gmod rang - semmit se változna. Nagyjából mindig napi egy-két, néhol három vagy akár több órát is eltöltök itt, és úgy érzem, hogy a dolognak ezzel a részével nem lenne semmi gond. - Tisztességgel végezném a globális moderátori feladataimat, és hosszútávra terveznék. A privát üzeneteimre általában perceken belül választ tudok adni.
Referenciáim a szerverről.
Kimondott referenciát nem tudok felmutatni, viszont már elég sok frakciót - köztük nagyon sok illegált megjártam és tagja voltam a szerver SGH csapatának is. - Ide kattintva eléred azokat a topicokat amikben valamilyen módon is részt vettem. (az lcn-es és karteles linket csak adminok és gmodok érik el)
Véleményem- hozzáállásom a csapatmunkához.
A mai világban néhány dologhoz elengedhetetlen a csapatmunka, ugyan ez vonatkozik a globális moderátori feladatok ellátásához is. Eddig a legutóbbi frakcióim során szükség volt a csapatmunkára, ahol kiválóan sikerült mindenkivel összedolgoznom és valami újat alkotni. Nálam a témával való tapasztalatlanság problémája nem áll fenn, és (majdnem) akárkivel összetudok dolgozni. Szeretek új embereket megismerni, és szerintem ez is egy elengedhető dolog ha az ember csapatban akar dolgozni. Soha nem volt olyan, hogy ne tudtam volna valakivel összedolgozni, vagy legalább is nagyon ritkán fordult ilyen elő.
Amiért engem válasszatok.
Nem mondom, hogy jobb lennék akármelyik másik jelentkezőnél is, valószínű vannak nálam rátermettebb emberek erre a pozícióra, de egy-két érvet tudnék magam mellé sorolni, amivel bizonyítani tudnám, hogy alkalmas lennék én is a pozícióra. Türelmes vagyok másokkal szemben, ami nem egy hátrány véleményem szerint egy ilyen pozícióban. A rám bízott feladatokat tisztességgel és becsülettel végezném, és egy megbízható tagja lennék a gmod csapatnak. Szeretnék tapasztalatot gyűjteni a fórum, illetve szerver ezen oldaláról is. Vevő vagyok minden új dologra, és elegendő időt tudnék fordítani erre a feladatra. Szerintem kellő ambícióval rendelkezek ahhoz, hogy mindennap helyt álljak egy ilyen felelősséggel és fontossággal bíró pozícióban. Célom segíteni a fórum felhasználókat, és kiszűrni a felhasználók azon részét, akik a fórum közösséget szeretnék rombolni, és segíteném a kezdő fórumozókat.
Amiért szeretnék jelentkezni.
Mindig is szerettem másokon segíteni, és ez akkor is igaz volt amikor lehetőségem nyílt, hogy SGH-ként helytálljak. Csak, hogy ismételjem magam- szerintem kellő ambícióval rendelkezek egy ilyen poszt ellátására, és fórum moderátorként sokkal többet tudnék nyújtani a fórum közösségért, mint ideáig - bármikor. Szeretném magamat kipróbálni egy ilyen felelősséggel járó pozícióban, és bizonyítani magamnak, hogy elég rátermett vagyok a globális moderátori rangra. Elég sok időt töltök egy átlagos napomon a fórumon, globális moderátorként ezt az időt hasznosabbá is tudnám tenni.
Ahogy én tudnék segíteni egy kezdő fórumozót.
Legelsőként a fórum szabályzatot ismertetném vele. - Elmagyaráznám neki a fórum alapvető működését, értem én ez alatt, hogy miként tud PÜ-t küldeni a többi fórum felhasználónak, miként tud minta alapján egy témát megírni, vagy mi alapján tudja jelentkezését beadni egy legális frakcióhoz, vagy esetleg, hogy bírja használni a fórumon megtalálható chat-et, fórum névváltást intézni etc.
Ismeretségem a csapaton belül.
Nem ismerek jelenleg senkit a V3-as gmod teamből.
Rendelkezem-e TeamSpeak3-al, mikrofonnal.
Igen, rendelkezek TS-el és működő mikrofonnal is egyaránt.