Jelentkezés a Büntetés-végrehajtáshoz
OOC rész:
Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!
Mi az IRL neved?
- Zalán -
Hány éves vagy?
- 13 -
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?
- 3-4 óra -
Hány játszott perced van a szerveren?
- 1913 perc -
Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?
- 2018 nyara óta -
Melyik frakciókban voltál eddig?
- Semelyikben -
Mi volt a távozásaid oka?
- -
Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?
- -
Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?
(Jelentkezés feltétele)
- Igen -
Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)
- https
Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)
- https://files.fm/u/pbr44jkv#/view/S...+-+Mozilla+Firefox+2020.+03.+25.+18_33_43.png -
Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)
- Szeretnék más emberekkel együttműködni. Új emberekkel megismerkedni. Frakciót kipróbálni, és többet tanulni a "See világából". Mivel szeretek rpzni, ezért is szeretnék egy frakcióba jelentkezni, és ez a Kormány megtetszett. Szeretem azokat a feladatokat elvégezni, amiket rámbíznak, és remélem ha felvesznek, akkor lesz dolgom, és tudok segíteni társaimnak, esetleg ha nem tudnék valamit, ők nekem. A frakcióban való aktív szerep vállalása. Tapasztalat szerzés. Hosszútávú itt lét a Frakciónál. Frakciónál való RP kipróbálása. -
Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:
- -
IC rész:
Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!
Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!
Teljes neve:
- David Wagstaff-
Édesanyja leánykori neve:
- Amilia White -
Születési helye, ideje:
- Los Santos Medical Centre,1999. 05. 30 -
Bejelentett lakcíme:
- Los Santos St 31 -
Telefonszáma:
- válaszod -
Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
- Fegyőr -
Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)
- Üdvözletem! Én, mint See City egyik lakója, nagyon motivált vagyok, a Kormány Fegyőri munka iránt. Ahogy hallottam az ott dolgozóktól, sok munka van, így remélem ha felvesznek, aktív tagja lehetek a Kormánynak. Tisztelettudó ember vagyok, kedvesen bánok az emberekkel, viszont ha valaki nem állja meg a helyét, tudok bánni úgy is, ahogyan kell. Szeretek dolgozni, illetve szeretek segíteni, és fogok is társaimnak -
Önéletrajz (legalább 15 mondat):
- David Wagstaff vagyok, See City boldog lakója. 24 éves vagyok. 17 éves korom óta egyedül élek. Az általános iskolát, a gimnáziumot és az egyetemet is kitűnő tanulóként végeztem el. Emelett több nyelvet is anyanyelvi szinten beszélek. Megtanultam németül, angolul, franciául és spanyolul is. Sajnos még a kínai nyelv nem megy olyan jól. Németből és angolból már az emelt szintű nyelvvizsgámat is megcsináltam.Jelenleg
áruszállítással foglalkozom de van egy kis tapasztalatom a fegyver kezeléssel mert vadászok is rendszeresen.
Aláírás:
David Wagstaff
David Wagstaff
Utoljára szerkesztve: