David Thomson segítségkérése!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

T1beee

Barangoló
Támogató
2019. 01. 17.
108
89
V4 karakter
David Thomson
LV karakter
Jasmine Clark
V2 karakter
Lili_La_Royali
Untitled-4.png

In-Game neved:

«
David Thomson »

Miben van szükséged segítségre:

«
1, Szeretném ha két interior a tulajdonomban [Garázs/Ház] neve meg lenne változtatva [Garázs]Műkincsterem. [Ház]Kuckó. »

«
2. Szeretném ha a széfem visszakerülne a helyére ugyanis valami csoda folytán eltűnt/elgetelték. [Széf ID-6768] »

«
3. Seretnék egy [Lift] interiort amenyiben ez lehetséges a hátsó kis udvarban, ami még a Ház része.Amenyiben ez lehetséges akkur kérném hogy az átjáró neve[Udvar] legyen. Semmi konkrét indok nincs szimplán csak a helikoptert nem szeretném az utcán tárolni.»

«
4.Szeretnék egy Kukát ide a kis sarokra, ugyanis a környéken nincs belőle sok, nem tartozik senki házához szóval nem növeli egyiknek sem az értékét viszont hasznos lenne számomra is és még jópár aktív szomszéd is örülne neki»

Bizonyíték:

Megjegyzés:

«
Amenyiben ezek közül valami nem kivitelezhető, csak módosítással, akkor állok rendelkezésre. »

dxminik

js: 1+”1” = 11 | 1-“1” = 0
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 643
9 851
20
V4 karakter
Killian Burns
Írj egy reportot a szerveren, és egy főadmin elintézi neked ezeket.
Az új interior és a kuka egyelőre kérdéses, a többi megoldható.

• Tetszik
Reactions: Fede és AlexLV

T1beee

Barangoló
Támogató
2019. 01. 17.
108
89
V4 karakter
David Thomson
LV karakter
Jasmine Clark
V2 karakter
Lili_La_Royali
Szia, Sajnos az a gond, hogy a héten csak délelőtt tudok feljönni a szerverre, és így elég esélytelen hogy elérek egy FőAdmint a szerveren, ezért foglaltam mindent egybe inkább itt fórumon.

dxminik

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 643
9 851
20
V4 karakter
Killian Burns
Kérlek írd le az interiorok IDjét, és, hogy melyiknek mi legyen a neve.
A széfednek sajnos nem tudom, hogy hol van a helye az interiorodon belül.

A kukát meg tudom nézni, hogy kell-e a környékre egy, de az új interiorhoz te is kellesz, hogyha csak másnap bírsz feljönni, az sem probléma.

• Tetszik
Reactions: Fede

T1beee

Barangoló
Támogató
2019. 01. 17.
108
89
V4 karakter
David Thomson
LV karakter
Jasmine Clark
V2 karakter
Lili_La_Royali
Értem, 24932 a Ház ID-je és 94933 a garázs, a széfet pedig elég ha csak ledobod valahova bent, én ott a többit már megoldom, elérhető holnap leszek kb 9:00tól 11:00 ig.

dxminik

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 643
9 851
20
V4 karakter
Killian Burns
Rendben, az interior át lett nevezve "Kuckó"-ra, a garázs pedig "Műkincsterem"-re, hogyha máshogy szeretnéd akkor írd le még most, és intézem.
A házaktól legtávolabbra eső sarokra pedig kihelyeztem egy kukát, mert valóban nem volt egy sem a közelben.
Sajnos liftet pedig nem tudok lerakni az interior mögé. Ebben az utcában senkinek sincs, nem csak Neked.

• Tetszik
Reactions: Fede

T1beee

Barangoló
Támogató
2019. 01. 17.
108
89
V4 karakter
David Thomson
LV karakter
Jasmine Clark
V2 karakter
Lili_La_Royali
Szép Estét újra. Köszönöm az áttnevezést, és a kukát is, viszont a széfet nem találom az interiorban! Ha még azt meg lehetne oldani, örülnék neki, illetve ha hátra nem is lehet akkor esetleg a tetőre egy liftet, mivel nem szeretném zavarni a szomszédokat hogy szemben a járdára teszem le, mivel jelenleg más értelmes helyet nem találok neki.

dxminik

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 643
9 851
20
V4 karakter
Killian Burns
Bocs a késői válaszért, ahogy nézem, a széfet már megoldottad azóta.
Sajnos nem tudok adni liftet a hát tetejére. Egyszerűen nincsen sehova letenni, sem egy ajtó, sem semmi.
Nagyon sok luxusháznál, vagy a Tiednél húszszor drágább lakásnál sincsen sajnos lift lerakva, mert egyszerűen nem nézne ki normálisan.

Hogyha van bármi amit itt nem rendeztünk, írj nyugodtan PM-ben.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.