Elutasítva David Sorrano - Dexter

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LegenD24

Újonc
2022. 02. 11.
1
1
LV karakter
David Sorrano
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< David Sorrano >

Kitiltás időpontja:
<
2024. 12. 09. >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Dexter >

A kitiltás indoka:
<
PP-s tuninggal való átverés (PK) >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Szép reggelt! Egy tanulmányokkal töltött hét lezárása végett, és mivel szabadidős tevékenységeim egy részét a SEEMTA-s közösségben töltöm, ezt az estét is a szerveren töltöttem. Hírdettem a 4 venomos (ebből a turbó egyedi volt, amiből az incidens is történt) Corradom. A hírdetés kb. 48 órája fent volt, ebben minden részletesen le volt írja, hogy 3 sima venom, és egyedi a turbó. Szembe jött velem a @LaciBattyaja Mercije, amire én tettem neki egy ajánlatot. Amit belátok, hogy fogalmazáson nem volt megfelelő, de félrevezetés szándéka nem állt szándékomban. Egy hosszabb/rövidebb egyeztetés után találkozót beszéltünk meg. Megbeszéltük, hogy elcseréljük a két autót. Beszélgettünk pár szót, majd sor került az adásvételik megírására. Az adásvételiben minden benne volt. Láttam hogy a PK-ben írta, hogy nem futotta át, és őszintén sajnálom a rossz fogalmazásomat. Nem szeretnék minősíteni senkit, nagyon szeretnék visszatérni a szerverre. A részemről minden telhetőt megfogok tenni, szeretném, ha megtudnánk beszélni a Panaszkönyv írójával, és úgyszint a Dexterrel is! Mivel számomra egy nagy élmény e közösség tagja lenni, minden elkövetett hibám kijavításán fogok törekedni. Több, mint 2 éve játszom Las Venturas-ban kisebb, nagyobb kihagyásokkal. Sok jó embert ismertem meg, nem szeretném megszakítani e közösséggel a kapcsolatot. Remélem egyszer még vissza utazhatok LV-ba. >

• Tetszik
Reactions: muveszurad

LaciBattyaja

Újonc
2021. 04. 01.
47
31
V4 karakter
Joe Puckett
LV karakter
Jhon R Puckett
4.) Unban kérelemhez kizárólag a bíráló adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! -1saac
Nem zárkózom el a dologtól, ugyanis vissza még nem igényeltem semmit. Viszont azt már az sms-ben jeleztem neked, hogy nem lesz így jó. A hirdetésed nem néztem mivel te kerestél meg, és irtad le mi van az autódban. Nem az volt a célom, hogy bannoljanak hanem, hogy térüljön meg a károm. Ha tudtál beszélni Dexter-el keress meg, kitalálunk rá valamit.

• Tetszik
Reactions: muveszurad

Dexter

Klaviatúra gyilkos
SzerverAdmin
LV
2019. 04. 07.
763
901
Veszprém
LV karakter
Dave Kennedy
Hello! Keressetek fel mind ketten TS-en.

Marad a kitiltás.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.