- 2022. 02. 11.
- 1
- 1
- LV karakter
- David Sorrano
Neved:
< David Sorrano >
Kitiltás időpontja:
< 2024. 12. 09. >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Dexter >
A kitiltás indoka:
< PP-s tuninggal való átverés (PK) >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szép reggelt! Egy tanulmányokkal töltött hét lezárása végett, és mivel szabadidős tevékenységeim egy részét a SEEMTA-s közösségben töltöm, ezt az estét is a szerveren töltöttem. Hírdettem a 4 venomos (ebből a turbó egyedi volt, amiből az incidens is történt) Corradom. A hírdetés kb. 48 órája fent volt, ebben minden részletesen le volt írja, hogy 3 sima venom, és egyedi a turbó. Szembe jött velem a @LaciBattyaja Mercije, amire én tettem neki egy ajánlatot. Amit belátok, hogy fogalmazáson nem volt megfelelő, de félrevezetés szándéka nem állt szándékomban. Egy hosszabb/rövidebb egyeztetés után találkozót beszéltünk meg. Megbeszéltük, hogy elcseréljük a két autót. Beszélgettünk pár szót, majd sor került az adásvételik megírására. Az adásvételiben minden benne volt. Láttam hogy a PK-ben írta, hogy nem futotta át, és őszintén sajnálom a rossz fogalmazásomat. Nem szeretnék minősíteni senkit, nagyon szeretnék visszatérni a szerverre. A részemről minden telhetőt megfogok tenni, szeretném, ha megtudnánk beszélni a Panaszkönyv írójával, és úgyszint a Dexterrel is! Mivel számomra egy nagy élmény e közösség tagja lenni, minden elkövetett hibám kijavításán fogok törekedni. Több, mint 2 éve játszom Las Venturas-ban kisebb, nagyobb kihagyásokkal. Sok jó embert ismertem meg, nem szeretném megszakítani e közösséggel a kapcsolatot. Remélem egyszer még vissza utazhatok LV-ba. >