David Silvermann Jelentkezése a PPD-hez. [Visszavonva]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
707
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
c59372dbb5d757353db0b36a4ad42af7.png

Jelentkezés az Elnöki Őrséghez
PPD - Presidential Protective Detail

OOC rész:

Ebben a részben rólad, és az eddigi elért eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj! A jelentkezési lap megírása előtt ajánlott átolvasni a Házirendet, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.

Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni.
Sok sikert kíván a vezetőség!

Mi az IRL neved?

- Ákos -

Hány éves vagy?

- 17 -

Átlagosan mennyi időt tudsz naponta a szerveren tölteni?

- 3-4 lehet 5 órát is. -

Hány játszott perced van a szerveren?

- 19 nap, 1 óra és 54 perc (27474 perc) -

Mióta játszol a See Multi Theft Auto szerveren?

- 2018-10-17 -

Melyik frakciókban voltál eddig?

- Rendőrség -

Mi volt a távozásaid oka?

- Kirúgás -

Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt?

- Jahseh Ricardo Onfroy,Travis Moreno,David Keller -

Rendelkezel Team Speak 3 klienssel, és mikrofonnal?

- Igen és Igen -

Kérlek fotózd le az UCP-n az adminjailek részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál adminjailt.(csak kép elfogadott)

- https://imgur.com/jOG1Xt0 -

Kérlek fotózd le az UCP-n a kitiltások részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál kitiltást. (csak kép elfogadott)

- https://imgur.com/7WCvX1Q -

Miért szeretnél a Kormányhoz jelentkezni? (legalább 10 mondat)

- Ki szeretném magam próbálni ebben az RP szituációban is,szeretem a komoly célokat és valakit védeni elég komoly cél.Illetve IRL is nnagyon tisztelem a PPD-seket mivel életüket adnák a védendő személyért. -

Egyéb mondanivaló, amit még fontosnak tartasz elmondani:

- A Rendőrség-ből Kadét-ként rúgtak ki mivel hülye voltam és szolgálat helyett a versenypályán voltam,a kirúgásért nem kaptam Feketelistát csak egy IC Jail-t,nagyon megbántam hogy hanyagoltam a Frakciót és az az egy év alatt sokat változtam,egy éve makulátlanul tiszta vagyok. -

IC rész:

Ebben a részben az IC karakteredről, és annak eredményeidről fogunk kérdezni. Fontos, hogy értelmes, kerek mondatokban válaszolj!

Miután megírtad a lapodat ajánlott legalább egyszer átolvasni a lapot!

Teljes neve:

- David Silvermann -

Édesanyja leánykori neve:

- Clara Winefield -

Születési helye, ideje:

- Anglia,London 1995,Január,23. -

Bejelentett lakcíme:

- Jefferson Motel 2.emelet 4.szoba -

Telefonszáma:

- 38761120155013 -

Jogosítványa, okiratai érvényesek:

- Igen -

Kérjük írja be, hogy milyen pozícióra jelentkezik:
(Ügynök)

- Ügynök -

Kérjük, hogy csatolja a motivációs levelét! (legalább 5 mondat)

- David Silvermann vagyok 25 éves civil postás.Amikor kicsi voltam fontos munkákról álmodoztam. Mindig is nagyravágyó voltam és a célom hogy segíthessek az embereknek.Amióta érettebb vagyok azt gondolom hogy a segítség és a segítségkérés az élet része,én segítek a címzettnek hogy megkapja a levelét de posta meg nekem segít hogy legyen pénzem és munkám.Szerintem a FOntos munkák végzésekor lesznek kivételesek az emberek. -

Önéletrajz (legalább 15 mondat):

- 1995 Január 23.-én születtem meg,angliában,londonban. A gyermekkoromból nagyjából 10 évet éltem londonban,amikor el kellett mennünk onnan nagyon rossz volt,ott hagyni az ismerősöket és barátokat,na meg az iskolaváltás és az újra beilleszkedéssel járó gondok. A gyermek korom nyugodtan telt el,sokszor nyaraltunk és a szüleim elhalmoztak ajándékokkal. Az Általános iskkolát 7 évesen kezdtem az Oxford-ban, ott egészen 3. osztályig voltam de a költözés miatt New york-ba mentünk ahol a Washington Általános iskolában voltam tanulányaim végéig (tanulmányaim kiemelkedőek voltak).Az általános iskola befejezése után a New York-i Rendvédelmi és Taktikai Szakközépiskolában végeztem ahol 93%-os vizsgát tettem. Miután végeztem a Rendvédelmi Szakközéppel beiratkoztam egy Autószerelői tanfolyamra ahol vizsgát tettem. Ezek után összegyűjtöttem egy kis pénzt egy Autó és Hobby boltban dolgozva,majd ismét egy szomorú búcsúzás következett az életemben,elutaztam SeeCity-be egy új élet reményében.Eleinte kicsit nehézkesen illeszkedtem be a városba.Aztán egy év után egyre több és több barátom kezdett lenni és nagyon egy hangon vagyunk A városban lakom KB egy éve és Postás vagyok, voltam Buszsofőr is és Áruszállító is.A jelenlegi kapcsolatoma Posta főnökével nem túl jő,folyamatosan rám rak minden világ végi munkát és nekem elegem lett,felmondtam. A jelenlegi életemet az évek alatt felhalmozott pénzemből tartom fenn és már ez is kezd fogyni,ezért jelentkezem.A jövőre nézve is vannak terveim,Ház,Sport autó,amit egy átlag ember általában szokott.Köszönöm hogy elolvasták az én életem történetét. -

Aláírás:

David Silvermann

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
903
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
7e89a498450abc20814ecb5c43ca52f1.png

Tisztelt Jelentkező!

Jelentkezési papírjait titkárságunk megkapta, s továbbította feldolgozásra.
A titkárságvezető hamarosan értesíti Önt az eredményről. Addig is kérjük szíves türelmét és megértését!

Los Santos, 2020.03.14.

Tisztelettel,
Elnöki Hivatal
titkársága

Lynx

ᛒᛖᛏᛏᛖᚱ ᛏᛟ ᚠᛁᚷᚺᛏ ᚨᚾᛞ ᚠᚨᛚᛚ ᚦᚨᚾ ᛏᛟ ᛚᛁᚢᛖ ᚹᛁᚦᛟᚢᛏ ᚺᛟᛈᛖ
2019. 01. 10.
243
707
Alhambra
theclubmanagement.hu
V4 karakter
𝑀𝒶𝓇𝓁𝑒𝓃𝒶 𝑀𝑜𝓃𝓉𝒶𝓃𝒶
Tisztelt elnöki hivatal! Ezúton szeretném tájékoztatni önöket higy jelentkezésemet visszavonom. Magánéleti omokok miatt.

• Szomorú
Reactions: Padre

Padre

ExGameAdmin [5]
2019. 01. 09.
1 554
903
25
Budapest
V4 karakter
Johann M Wilshere
LV karakter
🛂
V2 karakter
🛃
7e89a498450abc20814ecb5c43ca52f1.png

Tisztelt David Silvermann!

Köszönjük jelentkezését, lapját archiváljuk!

Los Santos, 2020.03.15.

Tisztelettel,
Elnöki Hivatal
titkársága

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.