- 2019. 04. 10.
- 298
- 187
- V4 karakter
- david s sanchez
- V2 karakter
- david r beasley
MODERÁTOR JELENTKEZÉS InGame neved: < David R. Beasley> Mióta használod a TeamSpeaket? < 2014> Átlagosan naponta mennyi időt töltesz a TeamSpeaken? < 3-4 óra átlagosan. > Tudod teljesíteni a heti 600 kötelező percet? < Természetesen. > Miért a TeamSpeak moderátorok csapatához szeretnél tartozni? < Elsősorban azért szeretnék moderátor lenni, mert úgy gondolom hogy a játék élvezetéhez hozzájárúl az, hogy minnél több, aktív moderátor legyen jelen a TeamSpeak szerveren, hogy a régi/új játékosok könnyebben tudjanak ügyet intézni. Úgy érzem, hogy ehhez hozzá tudnék járulni, és tudnám segíteni a játékosokat. Mint viszonylag régi TeamSpeak user, úgy gondolom hogy rendelkezek kellő tapasztalattal a feladataim elvégézésre. Illetve, az is hozzájárúl ehhez a jelentkezéshez, hogy még nem voltam a szerveren ilyen pozícóban, és szivessen kipróbálnám magam. > Szerinted miért fontos a moderátorok jelenléte a TeamSpeak szerveren? < Legfőképpen azért, hogy a játékosok zavartalanul tudják élvezni a TeamSpeaken történő beszélgetésüket, ne zavarják őket feleslegesen, és hogyha esetleg egy új user jön a szerverre, akinek nincs rangja/tapasztalata a TeamSpeak használataban, ők is gördülőmentesen tudjanak tovább haladni, az élvezhetőbb játék órákban. > Ismeretség a csapaton belül, referenciáid: < Őszintén sok ismeretségem nincs csapaton belül, nyílván ismerek embereket, de konkrétan senkivel nincs szerintem komolyabb ismeretségem. Referenciákhoz pedig gondolkodtam, hogy mit tudnék sorolni, talán azt hogy a Game szerveren adminisztrátor voltam huzamosabb ideig. > |