David R. Beasley Moderátori jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SPEDY

Aktív fórumozó
2019. 04. 10.
298
187
V4 karakter
david s sanchez
V2 karakter
david r beasley

v2logoTS.png

MODERÁTOR JELENTKEZÉS

InGame neved:
< David R. Beasley>

Mióta használod a TeamSpeaket?
< 2014>

Átlagosan naponta mennyi időt töltesz a TeamSpeaken?
< 3-4 óra átlagosan. >

Tudod teljesíteni a heti 600 kötelező percet?
< Természetesen. >

Miért a TeamSpeak moderátorok csapatához szeretnél tartozni?
< Elsősorban azért szeretnék moderátor lenni, mert úgy gondolom hogy a játék élvezetéhez hozzájárúl az, hogy minnél több, aktív moderátor legyen jelen a TeamSpeak szerveren, hogy a régi/új játékosok könnyebben tudjanak ügyet intézni. Úgy érzem, hogy ehhez hozzá tudnék járulni, és tudnám segíteni a játékosokat. Mint viszonylag régi TeamSpeak user, úgy gondolom hogy rendelkezek kellő tapasztalattal a feladataim elvégézésre. Illetve, az is hozzájárúl ehhez a jelentkezéshez, hogy még nem voltam a szerveren ilyen pozícóban, és szivessen kipróbálnám magam. >

Szerinted miért fontos a moderátorok jelenléte a TeamSpeak szerveren?
< Legfőképpen azért, hogy a játékosok zavartalanul tudják élvezni a TeamSpeaken történő beszélgetésüket, ne zavarják őket feleslegesen, és hogyha esetleg egy új user jön a szerverre, akinek nincs rangja/tapasztalata a TeamSpeak használataban, ők is gördülőmentesen tudjanak tovább haladni, az élvezhetőbb játék órákban. >

Ismeretség a csapaton belül, referenciáid:
< Őszintén sok ismeretségem nincs csapaton belül, nyílván ismerek embereket, de konkrétan senkivel nincs szerintem komolyabb ismeretségem. Referenciákhoz pedig gondolkodtam, hogy mit tudnék sorolni, talán azt hogy a Game szerveren adminisztrátor voltam huzamosabb ideig. >

• Tetszik
Reactions: pityu63

Pexy

SModerátor
SzerverAdmin
v2
2019. 01. 13.
936
1 250
Szia! Ma 20:00-kor keress meg TSen. Ha nem jó az időpont írj privátban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.