Elutasítva David Orobosa - Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bigitron

Újonc
2022. 04. 26.
28
98
LV karakter
Isidoro Joaquin
zoldlogo.png

Neved:
< David Orobosa >

A ban időpontja:
< 2023.02.12. 16:20 >

A ban időtartama:
< 1 hónap >

Neve, aki bannolt:
< Kon >

A ban oka:
< Rp alóli kilépés >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos,pontosan nem tudom miért kaptam,de gyanítom azért mivel egy rendőri üldözésbe vettem részt,és én méár leráztam a rendőröket és túl hamar léptem ki a játékból,így esélyt sem adva a rendőröknek hogy elkapjanak. Körülbelül 3 percet vártam egy parkolóban miután elmenekültem,de mint tudomásomra jutott többet kellett volna,körülbelül 10-15 percet. De nem azért léptem le a szerverről mert féltem elkapnak és hogy így gyors megszabadulhatok tőle,hanem azért mert IRL dolgom volt és mennem kellett gondoltam nem lesz ebből semmi gond,kicsit soknak találom az 1 hónapot,így vagy enyhítést szeretnék kérni,vagy valamilyen formában folytatni az rp-t és így ezzel együtt Unbant kérni. Előre is köszönöm ha valaki foglalkozik az ügyemmel. Elnézést ezért a kis bakiért. >

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 341
LV karakter
Edward Paul
Szia, azt nem értem, hogy ha neked IRL dolgod volt és le kellett lépned a szerverről akkor miért fogtad menekülőre ahelyett, hogy eleget tettél volna a Deputy kérésének és gyorsan mehettél is volna a dolgodra? ...

De tegyük fel, hogy jó okod volt rá (az nem megfelelő indok, hogy nem szeretnél ticketet kapni) és végül így döntöttél a menekülés mellett... viszont ebben az esetben is ha el kellett menned a gép elől azt jelezned kellett volna egy adminisztrátor felé, hogy erről tudomást szerezzen(ek) az(ok) is aki még rajtad kívül részese voltak az RP szituációnak.
Teljesen nonszensz, hogy beírtál annyit, hogy "/me gázra lép és elhajt." majd nem telt el másfél perc és már fent sem voltál a szerveren.

Az RP alóli kilépésre fix 1 hónapos kitiltás jár, vagyis az ehhez hasonló eseteknél nincsen mérlegelési lehetősége az adminnak. Viszont ha nagyon belemennénk a részletekbe akkor elképelhető, hogy rosszabbul jönnél ki a végén, így azt javaslom, hogy ehelyett a topic helyett inkább gondolkozz el történteken, hogy hol hibáztál, és min kellene legközelebb változtatnod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.