- 2019. 01. 13.
- 1 691
- 2 380
- 23
- V4 karakter
- Aleandro Guerrini
- LV karakter
- Taylor R Roosevelt
- V2 karakter
- Aleandro Guerrini
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ G. Máté ~
[#2] Korod:
~ Jelenleg 18 éves vagyok , augusztusban leszek 19! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ See MTA v2 szerverén közel 2 éve játszok , előtte más See Game System szerveren játszottam , összesen 5-6 éve. A szerveren jelenleg 103.588 percem van ez 47-es szintnek felel meg ! https://imgur.com/a/WEGaGSL ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Bannolva nem voltam , Admin Jail-t kaptam (4x) 1x egy RP őr által , amit nem tartok jogosnak de nem tudtam mit tenni mert nem egy admintól kaptam. 3x pedig OMSZ -el kapcsolatos ügyek intézése miatt. ! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~A szabadidőmből amit a szerven töltök szeretném érdekesebbé tenni , és a megfelelő igazoltatások , ellenőrzések RP szituációival szeretném kerekebbé tenni más playerek játékát. ! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Nos , tény , hogy kollégista vagyok és egyenlőre csak hétvégén tudok fent lenni a szerveren , viszont később érettségi szünetemben valószínűleg több lehetőségem lesz feljutni a szerverre. Idén érettségizem , úgy gondolom komoly vagyok amikor szükséges , és amit elvárnak tőlem azt igyekszem megcsinálni úgy ahogy kell , nem átfutó frakcióként képzelem el ezt a frakciót ameddig lehetséges maradnék a frakció tagja. Nem azért jelentkeztem , hogy több pénzem legyen IG , így nem fogok kilépni a kisebb fizetés miatt például. Szerintem tudnám teljesíteni egy hétvége alatt az elvárt jelentés számot , és a szerveren töltött időm nagy részét szolgálatban tölteném.
! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ G.Máté vagyok hamarosan 19 éves. Kollégista vagyok , Erdészet és vadgazdálkodás szakon tanulok. Célom elsősorban az idei érettségit minél jobb eredménnyel véghez vinni , a technikus vizsga után pedig a Soproni egyetem Erdőmérnöki karán folytatni a tanulmányaimat.! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ David O Reynolds! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Fort Carson , 1995.08.03! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Határellenőrzés, adó csalók, és bejelentetlen cégek kiszűrése , lekapcsolása.! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Ha az előttem haladó gépjárművet szeretném igazoltatni , akkor felkapcsolnám a szolgálati járművemen a megkülönböztető jelzést majd megaphone segítségével felszólítanám , hogy húzodjon le az út szélére , állítsa le a gépjármű motorját és várjon a további utasításokra. Ha az előttem levő gépjármű vezetője az utasításaimat követte akkor félre állok én is az út szélén , majd a járművemből kiszállva a félre állított gépjármű vezetője felé venném az irányt. Elkérném az iratait elsősorban és megnézném érvényesek e az iratok. Utána le ellenőrzöm a forgalmi engedély érvényes-e a járműre és minden leírt dolog egyezik-e. Ezek ellenőrzése után megnézném , hogy megtalálható-e a gépjárműben azok az eszközök , tárgyak amelyek kötelezőek , például eü doboz. ! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~Michael D Straight és még talán 1-2 ismerős tag.! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Az elvárásokat mindig igyekszem megfelelően elvégezni , megbízható vagyok. Fontos számomra a munkám ami egyben általában a hobbim is. Nem vagyok lefizethető és nem vagyok egy elnéző típus! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A határok ellenőrzése, cégek adózásának / bejelentettségének ellenőrzése, a rendfenntartás San Fierro területén ! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Felszólítás után és menekülés esetén! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Név: David O Reynolds
Születési helye , ideje: Fort Carson , 1995.08.25.
Tanulmányok:
1. Fort Carsoni Általános Iskola
2. Rendészeti Gimnázium Los Santos
3. Semmelweis Egyetem , Egészségtudományi Kar - San Fierro
Egyéb végzettségek:
B , C , D kategóriás jogosítvány
Nyelvvizsga: Angol - anyanyelvi szint
Fegyverengedéllyel rendelkezem.
Eddigi Munkahelyek:
Országos Mentő Szolgálat
Tanulmányaim befejeztével az OMSZ-nél kaptam állás lehetőséget , ahol ápolóként kezdtem el dolgozni. Később megfelelő munka készségem és elszántságom miatt Orvosként tevékenykedtem később pedig elértem a Vezérigazgatói pozíciót.
Vezérigazgatói pozíciómról magam távoztam , külföldre költözés miatt.
See City Kormány
Külföldről haza költöztem , és az államnál kaptam titkári állást. Miután az akkori Egészségügyi Minisztert menesztették , pályázhatóvá vált az Egészségügyi Miniszter pozíció. Át vettem az előző Egészségügyi Miniszter helyét , később egyéb okok miatt távoztam a pozíciómról.!
Egyéb leírás:
Szeretném a gimnáziumi tanulmányaimat is felhasználni valamely rendvédelmi szervezetnél. Azért jelentkezem a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz , mert az áll hozzám a legközelebb. Eddigi munkahelyeimen jól kijöttem a kollégáimmal , és szívesen segítettem a munkájukat. ~
Utoljára szerkesztve: