David Morrison - Adam Brauns [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Gamerus02

Újonc
2019. 02. 13.
46
18
V4 karakter
David_Morrison
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
David Morrison

Panaszra tett személy InGame neve:
Adam Brauns

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Volt hajnal 4-kor egy verekedés, amiben ez az Adam is részt vett. Nekünk sikerült őket megverni, erre ők azzal gyanúsítottak minket, hogy DM volt. Ezt nem tudták bizonyítani az intézkedő Adminnak(Egyme). Admin elment, én maradtam velük ooc beszélgetni, erre az Adam a semmiből agyonütött, azzal az indokkal, hogy "érezd amit mi". Utána írtak IC, gondolom, hogy IC-nek tűnjön a leütés, de nem ment az RP, teljesen random bosszúból ölt meg.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Log(Ilyen hajnal 4-től kezdődik): https://drive.google.com/file/d/1att7tXFnnnPCVoPkeBdODELfsmAMFHNk/view?usp=drive_link

Képek:

Megjegyzés:
Nincs.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 558
V4 karakter
Mesa Varela
Én fogom bírálni a panaszt.

Ha jól értelmezem animba lettek ütve, hívtak egy admint aki felszedte őket az ügy erejéig, azután amint vége lett az ügynek animba vert téged? Illetve a logodat https://justpaste.it/ ide töltsed fel.

Gamerus02

Újonc
2019. 02. 13.
46
18
V4 karakter
David_Morrison
Animba lettek ütve igen, kártyával felszedték magukat, hívtak admint, mert azt gondolták, hogy mi DM-eltünk, amint elment az Admin, mert nem talált rá bizonyítékot, rá pár percre animba vert engem igen. Nem engedi az oldara feltölteni nekem a doksit, elég az is ha bemásolom?

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤ
2019. 01. 10.
1 484
4 558
V4 karakter
Mesa Varela
Mint ahogy láthatjuk, nem érkezett válasz Adam felől.

A továbbított bizonyítékok alapján teljes mértékben jogos a panasz. Ha bár a felkártyázásról nincsen bizonyíték, maga a srác is leírta, hogy 400PPbe fájt felszednie magát, tehát ebből tudni lehet nagyjából a történteket. hihető a kártyázás. Ő jelentette ki, hogy "érezd amit mi", semmi hátsó szándék nem volt az animba ütés mögött. Azt pedig főleg nem értem, ha emgye elbírálta az ügyet jogtalanként és nem talált hibát se az animba ütéssel, akkor milyen alapon ütött Adam animba..

Humoros lehet mást animba verni hajnali 4kor indok nélkül amikor tudod nagyon jól, hogy senki se elérhető ilyenkor ha segítség szükséges, főleg miután felkártyáztad magadat.

2 hónap kitiltás lesz Adam Brauns szankciója RP közben gyógyítás kártya használata + Más játékélményének szándékos elrontása indokkal.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.