- 2019. 03. 30.
- 12
- 0
- 24
- V4 karakter
- Noah Harris
- LV karakter
- James Harris
Neved:
< David Morris >
A ban időpontja:
< 2020-03-22 02:44:48 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Jamie >
A ban oka:
< Multiaccount [adamessi101] >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Inkább leírom, hogy mi történt. Még anno 2019-ben regisztráltam az LV szerverre. Nos, ez a regisztrálás asztali számítógépen történt. Később apukám laptopján játszottam, mert a számítógép rossz volt. Írtam is egy serial váltást, ami el is lett fogadva. Játszottam pár hónapot, majd abbahagytam. Úgy egy hete gondoltam újra elkezdek játszani, de ekkor már újból a számítógépen. mentem volna fel és ugye azt írta, hogy ehhez a felhasználóhoz már másik gép van társítva. Ekkor írtam egy serial váltást, ami el lett utasítva, azzal az indokkal, hogy 0-ás serial. Ekkor felmentem TS-re kérdezgettem adminokat/moderátorokat, hogy ez miért van, erre azt mondták, hogy ez azt jelenti, hogy simán be tudok jelentkezni. De sajnos nem sikerült, ezért apa laptopjam bejelentkeztem és ott sikerült. De annyit kell tudni, hogy apukám laptopja már nagyon lassú, ezért se ott játszottam volna. Utána felmentem újra számítógépre, írtam serial váltás újból, ami el lett fogadva. Nagy örömmel mennék fel a szerverre, de ugyan azt írta, hogy ehhez a géphez már van társítva. Nem tudtam mi tévő legyek, ezért újból felmentem a laptopra, és valahogyan sikerült regisztrálnom egy új karaktert. Ekkor számítógépen felmentem UCP-re és írtam egy serial váltásit, hogy hátha legalább egy új felhasználóval tudok majd játszani. És ugye erre jött a bann, hogy multiaccount. Még tudni kell, hogy a nagykarin nem volt tíltás, se bann, se semmit.
https://imgur.com/ZBOsEtY >
Utoljára szerkesztve: