David Montrow S.G.H-nak jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Dawee718

Zöldfülű
Támogató
2020. 04. 05.
206
281
Pankasz
V4 karakter
David Montrow
LV karakter
David Quince
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Dávidnak hívnak, David Montrow, 15 éves vagyok jelenleg, Júliusban 18.-án töltöm a 16.életévemet.>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 140524 jelenleg, de folyamatosan növekszik.>>
Mi az SGH feladata?
<< Játékosok segítése. Elég sok terhet le tud venni egy adminsegéd egy admin válláról, ha megfelelő válaszokkal segíti játékostársainkat.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek az embereknek segíteni,problémájukat megoldani mint irl, mint a seemta-n. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Együttműködő vagyok, segítőkész illetve szorgalmas.Jó a kommunikációs készségem. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Nyári időszakban napi 5órát, de az a minumum van hogy akár 10-12 órákat is, iskolaidőben koleszos vagyok, nagyjából 3-4 óra naponta.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív: Kicsit lusta vagyok, de ez nem befolyásolja a munkám, Ritkán figyelmetlen , Feledékeny . Pozitív:Türelmes , segítőkész, megbízható vagyok. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Nem szeretnék Adminisztrátor lenni, szimplán a játékosoknak szeretnék segédkezni SGH ként.>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Előszöris elmagyaráznék neki egy pár szabályt, illetve fogalmat
-OOC Out Of Character, magyarán a karaktereden kívűli dolgok.
-IC In Character, az ingame történő dolgok, döntések, amit szinte semmiféle OOC tényező nem befolyásolhat.
-MG MetaGaming, azaz OOC információk felhasznála IC. Pl; Kiolvasod a nevét a játékosnak, s IC azon szólítod meg.
-DM DeathMatch, egy játékos indokolatlan megölése. Nem ölhetsz meg egy játékost csak úgy, semmiféle IC előzmény nélkül, hisz a valóságban sem öldökölsz csak úgy kedved szerint.
-PG - PowerGaming, hősködés. Minden olyan tevékenység ide sorolható, amit a valóságban senki sem merne megtenni, hisz halállal vagy bármi mással járna. Pl; 4 maffiatag fegyvert fog rád, s te hírtelen futásnak eredsz.
-Force RP, ergó a saját RP-d egy másik játékosra erőlteted, netalán helyette RPzel.
Illetve mindenképp olvasd át a teljes szerverszabályzatot: https://forum.see-game.com/pages/v3szabalyzat/
>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először megkérdezem tőle hogy van-e bizonyítéka, mi történt, mert ha csak azért kéri mivel messz van a városházától azért nem kaphat. Ha ténylegesen megfelelő az indoka,As chaten szólok egy Adminisztrátornak, mivel nekem ehez nincs jogom, vagy visszaírnék neki hogy keressen fel egy adminisztrátort.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia! Amennyiben a fegyver PP-snek minősül, tilos az azzal való átverés, Írj egy Adminnak, ha nincs olyan, aki elérhető,írj újra pm-et egy adminsegédnek, majd továbbítja az adminnak a kérésed, hátha van olyan, aki tud neked segíteni.>>

Utoljára szerkesztve:

Doki

Fórum Császár
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 660
4 701
V4 karakter
Dr Julian Rauschenberg
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.