David Malone SGH jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Malone

Újonc
2019. 01. 10.
42
23
V4 karakter
David Malone
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Harkai Dominik vagyok, 18 éves. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 236.500 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH fő feladata a kisebb problémák szóban való kezelése. Ez kiterjedhet például egy-egy parancs használatra, esetleg egy-egy RP szituáció pontos kezelésére. Segítsége az AdminTeam feladatát könnyíti meg, hiszen az Adminoknak rengeteg dolguk van a playerek felügyelete mellett. A kezdő játékosok például az ő fő feladatkörük. Amennyiben kezdő játékossal találkoznak, abban az esetben kötelességük a kezdők által elkövetett hibák pontos kijavítása, akár Admin segítségével. A FőAdmin igénylések továbbítását is ők intézik. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Én nagyon rég terveztem SGH tag lenni, néhányszor voltam is IDG, hiszen nagyon szeretek a playereknek segíteni, mert szerintem rendelkezek megfelelő mennyiségű tapasztalattal 1-1 dologgal kapcsolatban. Észrevettem, hogy az SGH csapata elég összetartó és barátságos, nekem ezek a feltételek kivétel nélkül szükségesek a csapatmunka színvonalas menetével kapcsolatban. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azt SGH feladatkörét teljes mértékében el tudom látni. Külső elmondások szerint nagyon jó alkalmazkodó képességem van, illetve a fegyelmem sem az utolsó. Az SGH tagság nagyban növeli az összetartás készségét, arra pedig szerintem minden egyes embernek szüksége van, ha nem is a SeeMTA keretein belül, de a későbbi vagy jelenlegi életében biztosan. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Heti 2000 és 3000 perc között, természetesen függ az elfoglaltságaim mértékétől is. Persze hétvégente és a karantén ideje alatt ez akár több is lehet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen, viszont az UCP-men már nem látszik, egy félreértett ban volt, természetesen még aznap lekerült a ban, havoccal sikerült TS-en megbeszélnem.
Screenshot-2.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, de ezeket se mutatja már az UCP, nagyjából több, mint másfél éve voltam utoljára jailben.
Screenshot-3.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatív és pozitív példák:
1) Kicsit lusta személyiség vagyok, de a határidőt tartani szoktam.
2) Van, amikor túl sokat beszélek, ezzel túlgondolok dologkat, néha előfordul.
3) Nem szeretem, amikor valaki a személyes életemben túrkál, anélkül, hogy erre engedélyt adnék neki, ettől ideges tudok lenni.

1) Fegyelem, emberekkel tisztelettel beszélek.
2) Figyelem. A fontos dolgokra 150% figyelmet fordítok.
3) Feladatmegoldás. Nehezen gyürkőzüm neki 1-1 feladatnak, de ha nekikezdek, akkor azt csak pontosan végzem el. >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Szeretnék később adminisztrátor lenni. Ez a szerver nagyon sokat tett avval, hogy megismerhettem rengeteg embert a játszott perceim során, ezzel fejleszthettem az emberismerő képességeimet, valahogy viszonozni szeretném. Nagyon szeretnék avval a szervernek segíteni, hogy segítem játékosok gördülékeny játékmenetét, hiszen a szerver nélkülük nem lenne. Nekem nagyon improvizáló volt az, hogy rengeteg Admin hatalmas odaadással végzi a munkáját, és egy-egy játékosban nem ID-ket és tényeket látnak, hanem személyiségeket és embereket. Nagyon becsülendő az AdminTeam munkája, hiszen ők rendezik a panaszokat, azaz ezzel szivességet is tesznek a szerver felé és a játékosok felé is. Én nagyon játékos központú ember vagyok, ezért nagyon szeretném, hogy mindenki elégedett legyen 1-1 eljárás keretein belül. Nagyon szeretném továbbá, hogy a saját tapasztalataimat kamatoztathassam az admin feladatkörén belül (játékosok védelme a szabályszegők ellen). >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Ez a szerver a valóságon alapuló szerver, amit ROLEPLAY szervernek nevezünk. Ez azt jelenti, hogy kiszakadhat a valóság láncai és megkötései alól. Egy teljesen más világ tárulhat a szemei elé, ahol csak ő dönti el azt, hogy milyen életet szeretne élni (természetesen a belátható keretek között). Az élet olyan pontjait is bejárhatja, ahova sajnos/nem sajnos soha nem kerülhet, pedig nagyon vonzó lehet 1-1 élettörténet megalkotása. Mivel a valóságra alapszik, az élet alap szabályai vonatkoznak itt is az emberekre. Ugyan úgy vannak az embereknek jogai, mint kötelezettségei. Aki mondjuk a valósgában tehetős, az itt átélheti azokat az életszituációkat is, amikor az embereknek alig van pénze kenyérre. Szinte minden amit tesz, az csak az ő saját döntésén alapszik. Miután ezeket a mondatokat közöltem vele, utána ajánlanám figyelmébe annak a szevernek a szabályzatának az elolvasását, amelyikre éppen regisztrálni szeretne. Mindenképp figyelmeztetném arra is, hogy nem feltétlen minden büntetendő cselekedet van leírva, hiszen arról ódákat lehetne zengeni. Ezek ismertetése után, amennyiben érdekli a szerver pontosabb menete, belevezetném az alap szabályok magyarázatába, illetve kisebb oktatóvideókat ajánlanék neki, amiből ötleteket meríthet, illetve tanulhat egy keveset az RP menetéről. A szerver működéséhez tartozóan ismertetném neki a JÁTÉKOS és ADMIN kölcsönös szerepét a szabályok betartása végett. Elmagyaráznám neki, hogy amennyiben nem ért valamit, esetleg segítségre van szüksége, milyen esetekben kell SGH-hoz vagy Adminhoz fordulni. Ajánlanám neki a szerver forumjának átnézését, illetve az arra való regisztrációt, hiszen Admin hiányában csak ezen a felületen tud panasszal élni játékosra vagy Adminisztrátorral szemben. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Az SGH jogköröm nem foglalja magában az Adminisztrátor jogkörének a parancsait, ezért ismertetem vele, hogy amennyiben saját hibájából keletkezett kár az utójában, abban az esetben az Adminisztrátornak sem kötelessége megjavítani az autóját. Amennyiben külső problémáról lenne szó, tehát bug, szerverhiba, más player szerver szabályainak megszegése által törött meg az autója, abban az esetben bizonyítékkal együtt forduljon egy Adminisztrátorhoz. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<<[Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia. Mivel SGH vagyok, ezért én nem tudlak felszedni.Több információra lenne szükségem. Amennyiben nem történt külső sérelem (bug, DM, DB, stb...), abban az esetben ezt IC kellett volna elkerülni, továbbá ebben Adminisztrátor sem fog tudni segíteni.
Az SGH és Adminisztrátor feladata, hogy segítsen a játékosoknak, viszont ilyesfajta hozzájárulásokat csak abban az esetben adhat Adminisztrátor, ha meggyőződött arról, hogy a játékos nem saját hibája miatt követte el. Ha mindenkinek bármikor adnának felsegítést vagy fixet, ezzel szervezeteket károsíthatna meg, illetve játékosokat juttatna előnyhöz a többi játékossal szemben. >>

• Imádom
Reactions: SAS

Holi

Zöldfülű
2019. 04. 10.
180
217
V4 karakter
Honey Weatherly
LV karakter
Még nincs
V2 karakter
Még nincs
Szia! Nagyon jó lap lett. Sok sikert. Támogatom.

• Imádom
Reactions: Malone

Greg

had legyek valaki
2019. 01. 09.
181
539
22
LV karakter
leah.anys (理維)
Normális srác, fix megállná a helyét.
Az már csak ráadás hogy tiszta az UCPje (nem úgy mint nekem).

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 466
V4 karakter
Joseph Chambley
Forma srác, 3 éve ismerem, megérne egy próbát SGH-ként, biztos sokáig vinné.
Sok sikert Dominik.

• Imádom

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
1 926
5 401
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
Csáó Azul! Ismerlek egy jó ideje, voltunk Frackió társak is, ez által sokat beszéltünk OOC. Normális vagy, és megértő. Voltak kisebb összetűzéseink ezeket hátra hagyva Én Támogatom a lapodat, Sok sikert!

• Tetszik
Reactions: Lajos. és Malone

dami

V3 ExGA [4]
Támogató
2019. 01. 10.
234
696
19
Ausztria
V4 karakter
nuh.can
Csá frakció társak voltunk,párszor beszélgettünk TS-en,TS-en megtudunk beszélni dolgokat korrekt emberi módon,szerintem megállnád a helyed SGHként,úgyhogy hajrá! :)

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Malone és Padlock

SAS

Zöldfülű
2019. 01. 10.
150
534
Legends Never Die.
V4 karakter
Richardo Gonzalo Secada👑
LV karakter
Richard Lavigne🥰
V2 karakter
Xavier Evan😈
Csáo! Még nem beszéltünk de nekem adja a lapod, sok sikert.
Támogatom!

• Imádom

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.