Neved:
< David Hortez >
A ban időpontja:
< 2022-07-16 17:04:22 >
A ban időtartama:
< 3 hónap >
Neve, aki bannolt:
< Benton >
A ban oka:
< Adminminősítés >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Röviden a sztori. Kifagytam, küldtem videót, volt benne szerkesztés, majd kért napi logot emiatt, azt gondolta valami titkolni való volt. Egy dolgot talált, haver közti hülyülés volt, ooc: "te hülye". Viszont, mivel kért szerkesztetlen videót, de a videón tisztán látszott a crash, így oocba sikerült hirtelen felindulásból leírnom annyit, hogy "ez bolond". Ezt Benton pont meglátta. Szerintem ez nem súlyosnak vehető adminszidás, úgy hogy nem is komolyan gondoltam, valamint semmi ilyesmi szankcióm nem is volt. Sőt ez kb semmi, mondtam is neki, ne vegye magára, hirtelen jött csak. Elnézést is kértem, mondtam, ezen nem tudok változtatni igaz, mert le lett írva, de ne haragudjon. Nagyon komolyan vette sajnos, 3 hónapra ítélt el. Mivel nem volt hasonló szankcióm, így nemtudom hogy megy ez, de szerintem a 3 hónap, egy szóért rengeteg. Visszaszívtam amit írtam neki, viszont ő nem enyhült rajtam.
Ha kapok egy UB-t vagy esetleg szankciórövidítést ha lehetséges, azt megköszönöm. Ha Benton te is olvasod, mégegyszer sajnálom.
>
Moderátor által szerkesztve, ekkor: