- 2021. 08. 20.
- 259
- 573
- V4 karakter
- Andrew R Styles
- LV karakter
- Gwen Brooks
- V2 karakter
- Daniel Styles
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Dominak hívnak>
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Sziasztok! Varga Domi vagyok, pest környékén élek. Jelenleg 13 éves vagyok, és egy hatosztályos gimnáziumba járok. Szeretek sportolni, és nagy hobbim az rpzés is. Tűzoltónak készülök, így szerintem eléggé beleástam magam a témába. Jelenleg is a Katasztrófavédelem aktív tagja vagyok a szerveren. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 2453 perccel rendelkezem, viszont jelenleg is gyüjtöm a perceket >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
<
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?
< Azért szeretnék a frakcióba bekerülni, mivel érdekel a rendvédelem a szerveren, illetve szerintem meg van hozzá a kellő tapasztalatom is. A frakcióban 5-6 hónapot szeretnék maradni, és a határőrséghez szeretnék bekerülni. Nincsenek nagy álmaim, nem szeretnék leader lenni.>
[#6] Miért téged válasszunk?
< Egy higgadt, kellően megfontolt személyiség vagyok, és nem szoktam hirtelen haragú lenni. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem voltam >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?
< Adóügyek, illetve határ ellenőrzése, rend fentartása. Kamionok és egyéb árúszállító járművek ellenőrzése. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )
< Hétköznap hétfő és szerda kivételével 2 órát, hétvégén sokkal többet >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?
< Szerintem egy kellően megfontolt és higgadt személyiség vagyok. Nem szoktak döntéseimben befolyásolni külső tényezők. Szerintem egy kedves, ellenben bizonyos dolgokban szigorú vagyok. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
<Szerintem tudok csapatban dolgozni, elég sokat is dolgoztam csapatban. Szerintem nagyon fontos a csapatmunka, mivel egy egy fontosabb dolognál ahol a mások segítségére kell számítani, ott nagyon fontos az összetartás és a kölcsönös bizalom.>
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Szerintem nem a kor, hanem az számít hogy mennyire tud az ember megfelelően gondolkodni, cselekedni. Én elítélem a kor alapján való megítélést, mert szerintem nem a kor, hanem az ész a fontos. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< David Green>
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< 1997.04.26 Los Santos medical center >
[#3] Anyja neve:
< Sophie Green >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< https://imgur.com/a/kU2dXWj >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< Nem volt, most érkeztem a városba. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Egy higgadt, becsületes ember vagyok, aki szeret új dolgokat tanulni. Elég nagy munkaszeretetem van, szeretek dolgozni. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!
<
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< A határőrségbe szeretnék bekerülni. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)
< David Greenek hívnak, 1997.04.26-án látttam meg a napvilágot. Los Santos legjobb magániskolájában tanultam, kitűnő érettségit tettem le. Az érettségi lerakása után a San Fierroi katasztrófavédelmi főiskolájára jártam, ahol is lediplomáztam. Ezután a Los Santosi tűzoltólaktanyára helyeztek, ahol most is aktív tűzoltó szolgálatot látok el. Jelenleg a San Fierroi rendészeti egyetemre járok, hogy minél nagyobb felkészültséggel indulhassak új pályámon. Amikor éppen nem tűzoltó szolgálatot látok el, akkor eljárok szórakozóhelyekre, vagy édesapámnak segítek a kerti munkában. Van egy kis családi pincészetünk, gyakran járok oda segíteni a munkákban. Hobbim az amatőr rallyzás, gyakran szoktam élni ennek a sportnak. >
Utoljára szerkesztve: