Elutasítva David Coman Jr UB kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

david.e34

Barangoló
2019. 01. 14.
104
51
V4 karakter
Aziz Saeed
LV karakter
David Coman Jr
zoldlogo.png

Neved:
< David Coman Jr >

A ban időpontja:
< 2018.04.21 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Ezekiel >

A ban oka:
<
Adminszidás
>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Ez egy teljesen felelőtlen és gyerekes dolog volt. Azota több mint másfél év eltelt, különösebben nem is foglalkoztam az LV-vel, de pár haverom akiket V3-ról ismerek mondták hogy probáljam ki, de sajna itt a ban.
Elsősorba is: Ez az egész ugy indult hogy postázni akartam, és a postakocsi rám bugolt és eltörte a 2 kezem. Az adminok közzül az ő neve volt a legszimpatikusabb, és azt hittem kapok egy FIX-et a kezemre. De sajnos nem akkor gondoltam ''elmész te a jó....-ba'' és sajnos meg is irtam ezt neki, nem épp szép szavak kifejeztével, illetve akkor ugy voltam ugy sem fogok itt játszani. Kb ez a rövid sztori.
Ami azóta történt: Közel 2 évet komolyodtam, SeeMta V3-n összeszedtem elég sok tapasztalatót, percet. (Jelenleg 42-s szintű vagyok), megjártam a rendőrséget, az OMSZ-t 2 alkalommal, és a tűzoltóságot is. A dolgokhoz egész máshogy állok mostmár, belegondoltam hogy nem érte meg ez a bann. Hisz akkor ugy voltam vele ''áhh kit érdekel itt ugy se játszanék'' és nevettem rajta. Most pedig bánom, hisz egészen kiprobálnám.
Kedves biráló admin, tudom nem volt szép amiket irtam neki, de megbántam, és rájöttem hogy talán egy másik admint, vagy a kórházat kellet volna megkeressem, de a kis szintemre hagyatkozva elhittem. Köszönöm hogy elolvasta, várom a birálást.
>

Benett

Individuum
Very Important Person
2019. 01. 09.
6 392
2 668
Budapest
LV karakter
Calvin Sean
Nem ezzel az indokkal vagy kitiltva a szerverről. Ne csak a kitiltás indokának a felét írd le..
Elutasítva.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.