David B Watt -> Bjorn Ekdhal (SGH)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tommen.

2+2=5
2019. 01. 10.
1 124
3 990
18
Győr
V4 karakter
Maximilian Leitner
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
David B Watt

Panaszra tett személy InGame neve:
Bjorn Ekdhal

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MetaGaming, nem SGH adminsegédhez méltó magaviselet.

Összességében, ahogy tudomásomra jutott a dolog, arra következtettem, hogy Bjorn Ekdhal-t nagyon megbánthattam és elszomoríthattam a szóban forgó ötletem létrehozásával és publikálásával a fórum felületén. Ezt természetesen nem pusztán gondolom, hisz nem volt rest ezt a világ tudomására adni. Bizonyára annyira mélyen érintette ez az ötlet, hogy szintén SGH adminsegéd társát hívta segítségül, hogy feldolgozhassa az őt ért bánatot. Így hát legépelt egy sor élcet az ötletemről, ami kétséget kizáróan egy Out of Character információ és esemény a SEE-GAME fórum felületén. Ezt az információt ő átruházta karakterére, és In Character "kimondatta" vele. Ezzel megvalósítva a MetaGaming szabálysértést. Az már, csak hab a tortán, hogy mindezt tette honvédtiszt karakterével, az állam legfőbb pénzintézetét és aranyraktárát ért támadás közepén. Azon túl, hogy ez MetaGaming, szeretném a bíráló adminisztrátor figyelmét felhívni a See Game Helpdesk részlegen található egyik leírás tartalmára, miszerint a See Game Helpdesk tagjainak a feladata a segítségnyújtás, és az RP szerverhez hű, jó példa statuálása. Véleményem szerint, ha egy a szervert valamilyen szinten, de képviselő személy nem ért egyet egy ötlettel, vagy őt az sérti, akkor sem teheti meg, hogy élcelődik a játékostársán vagy annak javaslatán, mert teljes mértékben tiszteletlen, pláne nem úgy, hogy az kihatással van a folytatott szerepjátékra, amitől minden játékosnak tudnia kéne elvonatkoztatni az OOC érzelmeket, nemhogy egy adminsegédnek. Azt még hozzátenném, hogy szerintem az se vall érett magatartásra, hogy sorozatosan kineveti a játékostársai által megfogalmazott, az ő véleményével ellentétes gondolatokat. Ezek után merjen bárki hozzá segítségért fordulni, hogy még a véleményedet is kineveti, aztán IC is kifigurázza. Úgy gondolom, hogy egy adminsegédet az ilyen magatartás hiteltelenné tesz.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/qjrAsfLm

Megjegyzés:
Szerintem teljesen mindegy, hogy egy sor poén született -e erről, vagy húsz. Meg se kellett volna történnie, több okból. Mondjuk a log többi tartalma is szabályszerűséget illetően megkérdőjelezhető szerintem. Megnyugtatok mindenkit, hogy hidegen hagy, ha valaki kineveti a digitális irományaimat, másét is kinevette, nem ez a lényeg. Adminsegédként mások véleményének sorozatos kinevetése, - annak ellenére, hogy értelmes gondolatmenetet is levezethetne és megfogalmazhatna az ellenvéleményéről - szerintem nem helyes. Nem személyes sérelemből jött létre, de úgy gondolom, nem lehet korlátlanul tűrni ezt a viselkedést, valahol megálljt kell mondani. Barátoknak, frakciótársaknak és ellenlábasoknak kellemes szórakozást kívánok!

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
803
2 463
21
Szigetszentmiklós
V4 karakter
bjorn.ekdhal ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
Kevered a szezont a fazonnal.
Nem bántottál meg, viszont a negatív véleményem kihatásra van rád ahogy látom, melyet sajnálok és ígérem hogy a jövőben megpróbálom mellőzni azt, hogy bármily' hozzászólásodra számodra negatív dolgot reagáljak.
Remélem, hogy nem bántottalak meg.

Panaszra reagálva pedig.:
Mi a panasz? IC ügy mit írok le.

tommen.

2+2=5
2019. 01. 10.
1 124
3 990
18
Győr
V4 karakter
Maximilian Leitner
Akkor sajnos SGH adminsegéd létedre szabályzati ismereteid is hiányosak. Semmi gond, örömmel segítek a hiánypótlásban. A személyeskedésed meg hidegen hagy. :)

-MG - MetaGaming - OOC információ felhasználása IC.

↳ Példa: chatboxból kiolvasod valaki nevét, majd szerepen belül felhasználod, pl.: feljelented.

aDaw

Klaviatúra gyilkos
2019. 11. 20.
803
2 463
21
Szigetszentmiklós
V4 karakter
bjorn.ekdhal ✌️
LV karakter
molnar.adam
V2 karakter
bernau.marcell
Köszi a segítséged, de nincs szükségem hiánypótlásra. Nem személyeskedtem, összevetettem két, nem azonos szervert melyek közül az egyiken te adminisztrátor voltál. Ezen a szerveren pedig én vagyok most adminsegéd...

Attól függetlenül, hogy te most bemásoltál egy szabályzati pontot a szerverszabályzatból, nem lesz az még helytálló.
Bemásolhatok én is egyet, aminek szintén semmi köze nincs az ügyhöz, mert még mindig nincs ügy.
Írogatjuk a hozzászólásokat, de majdnem a panaszkönyv maga is off téma.
Remélem, hogy a hátralévő napod jól fog telni, szia.

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 896
14 906
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Érdekes módon valahogy mégis Daw tagja a teamnek és nem te. Ehhez a folyamatos okoskodáshoz, hogy mindenhez értesz/tudsz pedig csak annyit, hogy lehet v2n felnéztek rád emiatt, de itt inkább csak nevetnek ezen és teljesen komolytalan. Beszéltem az adminsegéddel, többet nem fog ilyen dolgokat írni IC.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.