- 2019. 05. 20.
- 378
- 197
- V4 karakter
- David A Barnes
- LV karakter
- David Barnes
Jelentkezési lap
Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Dani+David A Barnes 16 >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 63580 >>
Mi az SGH feladata?
<< Véleményem szerint az SGH fő feladata a kisebb kérdésekre válaszolás, illetve az adminok munkájának segítsége az adminoknak jutó pm-ek csökkentésével. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék a kezdő játékosoknak segítséget nyújtani, illetve az adminokat is némileg tehermentesíteni, mivel ha sokan vannak fent a szerveren és kevés admin, akkor sokat segíthet egy adminsegéd aki a kisebb kérdésekre tud válaszolni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szeretek segíteni az embereken és a kezdő játékosokat útba igazítani. Illetve sokszor voltam már ideiglenes Adminsegéd így nagyjából tudom, hogyan kell válaszolni a játékosoknak. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap körübelül 4 órát, ez hétvégén természetesen több is lehet. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen sajnos voltam egy internethiba miatt: " UCP " >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< " UCP ">>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Barátságos vagyok, szeretek beszélgetni, viszonylag gyorsan és pontosan tudok írni.
Negatívum: Néha esténként a beszédemben felfedezhető egy enyhe stílus, esetenként lusta vagyok, barátok között néha elhagyja egy két csúnyább szó a számat. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a későbbiekben adminisztrátori feladatot végezni. Szeretnék segíteni a játékosokon és tenni a szerveren azért, hogy a játékosok élvezni tudják és a szabályokat nem ismerő/betartó ne keseríthessék meg a játékélményüket. Illetve néha észrevettem, hogy ha sok játékos van a szerveren sok ideig nem tud válaszolni egy adminisztrátor és ha többen lennének többen tudnának pm-ekre válaszolni és ezzel csökken a válaszidő is. Továbbá adminisztrátorként is szeretném segíteni a játékosokat a szerveren. Sok kezdő játékos ha egy admint megkeres egy kérdéssel pm-ben azzonnal kapják a kick-et a szerverről én nem lennék ennek a híve, igyekeznék legjobb tudásom szerint segíteni. Végül de nem utolsó sorban, tudtommal az adminok egy jó, baráti csapatot alkotnak és szeretnék ennek a csapatnak én is a tagja lenni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is elmagyaráznám neki a Rp(RolePlay) fogalmát ami nem más, mint a szerepjáték ami annyit tesz, hogy úgy kell elképzelnie, hogy a szerveren történteket úgy kell elképzelnie mintha a való életben történne és erre van az IC(InCharacter) chat (Amit a 'T' betű megnyomásával tudja előhozni) ami olyan mintha ebben az elképzelt világban kommunikálna a többi emberrel IC chaten lehet szidni a másik játékost, de számolni kell az IC következményekkel.. A karakteren kívüli dolgok leírására ott van az OOC(OutOfCharacter) chat (amit a 'B' betű megnyomásával tud előhozni, ez a chat arra van fenntartva, hogy a játékon kívüli dolgokat írja bele (pl: El kell mennem a gép elől). Az OOC chaten szigorúan tilos a más szidása. Ez súlyos szankciókat vonhat maga után. Ezek után elmagyaráznám neki a /me parancsot ami a nem látható cselekvést fejezi ki (pl: /me elővesz egy vizespalackot ). Ennek a parancsnak a párja a /do ami a történést fejezi ki, tehát azokat a dolgokat fejezi ki amiről a játékos nem tehet például az ütközést, amit muszáj leRP-zni, különben szankcióban részesülhet, kivétel ez alól, ha az ütközés lagg következtében történt (pl: /do beveri a fejét de nem esik komolyabb baja.). Ezek után elmagyaráznám a /megprobál parancsot, ami egy olyan cselekvés amit te csinálsz, de máson lesz eredménye. Random dönti el a rendszer, hogy sikerül vagy nem sikerül. Ha Sikerül akkor mehet tovább az RP, de ha nem sikerül akkor 2-2 sor igényes /me /do rp-t kell írni, nem lehet folyamatosan /megprobalozni, hogy egyszer hátha beadja. Ezek után elmagyaráznám neki a HOME panelt, amiben megtalálhat rengeteg fontos információt a karakterével kapcsolatban illetve megnézheti a frakciók, adminok, petek listáját, illetve a szervertámogatási lehetőségeket és beállíthat néhány fontos paramétert mint a látótávolság, séta stílus stb. Továbbá, elmondanám, hogy ha további segítségre van szüksége akkor az adminok listájában az IDG/SGH adminsegédeknek akkor írjon, ha kisebb kérdésük lenne(pl: TS ip, fórum link eventekkel kapcsolatos kérdések stb.), vagy esetleg Főadmint/Szuperadmint szeretne elérni(pl: széfgetelés, interior lerakás). Abban az esetben kell Adminnak írni, ha nagyobb problémája van például autó összebuggolás(bizonyítékkal),vagy ha egy játékos nem tartja be az RP szabályit. Vagy eltűnt az autója és nincsen lefoglalva stb. Ezek után ha minden ilyen úgymond alap dolgokkal megismerkedett elmagyaráznám az alap szabályokat, mint például a DM(Deathmatch): Ok nélküli ölés ami annyit tesz, hogy ha mindenféle indok/előRP nélkül odamegy egy játékoshoz és megöli. A másik fontosabb szabály az MG(MetaGaming): Ami annyit tesz, hogy OOC információ felhasználása IC, tehát ha egy játékos odamegy egy másikhoz és a nevén megszólítja IC úgy, hogy sosem találkoztak előtte. Végül, de nem utolsó sorban, mondanám neki, hogy ezek csak az alap szabályok és a részletes szabályokért mindenképp keresse fel a játék fórum oldalát. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Azt válaszolnám, hogy én nem tudok adni vhspawnt, de amennyiben megvannak a megyfelelő bizonyítékok bátran keressen fel egy admint ezzel a problémával. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Küldött pm] Proba Istvan: Hali, amennyiben te vetted a fegyvert PP-ből vagy skines fegyverről van szó akkor kérlek egy admint keress fel megfelelő bizonyítékokkal. Amennyiben vetted egy másik játékostól és nem skines már nem számít PP-s itemnek. >>
Utoljára szerkesztve: