Davey Jason - Douglas Marino, Aron remak, Ruby Doherty [Matt]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Davey Jason

Újonc
2020. 10. 27.
11
25
V4 karakter
Davey Jason
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Davey Jason

Panaszra tett személy InGame neve:
Douglas Marino, Aron remak, Ruby Doherty

Panasz oka, leírása, kifejtése:
IC-OOC keverése, NONRP, szabályzat nem ismerete

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/AHUHmK5y

Megjegyzés:
► Szóval a lényege a sztorinak, hogy én IC rácsaptam egy hölgy fenekére, majd ezért ő hívott rendőrt. A rendőrök visszaéltek egy olyan felvétellel amit nem is használhatnak fel IC, de Matt elmondta nekik hogy ez a felvétel nem használható, hiszen azt rp-zték le hogy a Fémes Dénestől kikérik a felvételt, azonban bent nincs is kamera (itt hívtam admint), mindeközben lesokkolt Aron Remak, majd kivitt a rendőrkocsihoz és elkezdett átmotozni, lebilincselt stb. hozzá teszem ezt mind úgy tette hogy már az admin ott volt --> (Logban benne van. 16:14:55). Matt elmondta nekik nem használható a felvétel, ha szeretnének állítsanak elő satöbbi, azonban itt már Aron Remak látta az inventorymban lévő illegális fegyvert, amit amint elment az admin szóvá is tett hogy hát akkor ezért fognak bevinni. Beértünk a Rendőrségre majd a kihallgatásra oda lett hívva a #211-es számú kolléga felettes, aki majd még +20 percet a büntetésemre tett, azon az indokon, hogy Ruby Doherty mutatott neki egy felvételt (Ruby Dohertynek nincs rpje a dash camről --> 16:55:35) arról hogy én hogy beszélek velük és az állítólagos Dash Cam felvétele az OOC-ba bemásolt IC szöveg lett, amit persze #211 elfogadott (#211 a jelvényszáma). Én úgy tudom a szerveren minden kameráról kell legyen legalább egy minimális sor rp hogy elindult, odarögzült, beletesz egy külső tárhelyet stb.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.